פורסם 2009 באפריל 516 שנים ברשותי המפרט הבא:amd athlon 64 3200+ @ 2.4ghzga-k8n-sligeforce 6800gsרץ על ווינדוס XP pro 32bit עכשיו לבעיה, הכרטיס מתחמם יותר מדי גם כשאני משחק במשחקים פשוטים אפילו למחשב שלי. אני משתמש ב-gpuz וב-speedfan כדי לבדוק טמפרטורות הכרטיס מגיע עד ל-118C במאמץ גם ניסיתי להוציא את הכרטיס ולנקות אותו אבל שום דבר לא עזר הכרטיס נמצא ב-66C ב-ideal
פורסם 2009 באפריל 516 שנים השאלה אם החום משפיע על ביצועי המחשב, כי אם המחשב עובד שוטף אין סיבה לדאוגתכוון את מהירות המאוורר ידנית על 100% אם זה כל כך מפריע לך
פורסם 2009 באפריל 516 שנים מחבר לא נראה לי שזה משפיע כי אני בכל מקרה לא משחק במשחקים כבדים אבל כשאני משחק במשחק פשוט זה מגיע ל-118C ואני מפחד שאיזה רכיב ישרף שם ואז הכרטיס מסך בכלל לא יפעל
פורסם 2009 באפריל 516 שנים טמפ' שלך גבוה מדי..בדקת את הRPM של כרטיס המסך ?ניקת את האבק מתוך הקירור ? בדקת שהמאוורר מסתובב כמו שצריך ? הקירור מהודק ?
פורסם 2009 באפריל 516 שנים תנקה את כל החרא שהאבק עשה ותקמבן לך איזה מאוורר על הצלעות קירור של הכרטיס.
פורסם 2009 באפריל 516 שנים מחבר ב-speedfan כתוב שיש לי שלושה מאווררים אבל יש לי ארביעה כולל המאוורר של הספק כוח וכתוב שם שמאוורר #1 27XX 2# 16XXו-3# 15XXוניסיתי לנקות את המאוורר של הכרטיס מסך ואת הכרטיס מסך עם פאן והקירור מהודק.אני עכשיו אבדוק אם המאוורר מסתובב כראוי ואני אעדכן
פורסם 2009 באפריל 516 שנים התוכנה רואה רק מאווררים שמחוברים בחיבור 3/4 פינים ללוח האם ובעלי כבל RPM..המאוורר של הספק לא מחובר ככה.ולכן אתה לא רואה אותו..
פורסם 2009 באפריל 616 שנים בזמן שהכרטיס 118 מעלות, הגוף קירור שעל הכרטיס רותח בצורה שכמעט אי אפשר לגעת בו...?תבדוק את זה... כי על 118 מעלות הגוף קירור צריך לרתוח... ואם הוא לא אז יש בעיה בהעברת החום מהליבה לקירור, במיקרה הזה צריך לרענן משחה טרמית.
פורסם 2009 באפריל 616 שנים בזמן שהכרטיס 118 מעלות, הגוף קירור שעל הכרטיס רותח בצורה שכמעט אי אפשר לגעת בו...? תבדוק את זה... כי על 118 מעלות הגוף קירור צריך לרתוח... ואם הוא לא אז יש בעיה בהעברת החום מהליבה לקירור, במיקרה הזה צריך לרענן משחה טרמית. רק לפני המריחה לנקות היטב את משטח הקירור, עדיף אפילו לשייף טיפה, אבל אם אין ניסיון קודם (ואני משער שאין) אז אפשר גם לוותר כי זה צריך להיות שיוף מדוייק, אבל אם יסתדר לך אז תשייף זה האידיאל למצב שלך. אבל כל זה תקף רק במידה וגוף הקירור אינו רותח כמובן.
פורסם 2009 באפריל 616 שנים מחבר הכרטיס מסך שלי נראה ככה http://www.gfe.com.hk/photos/news/6800GS_clip_image002.jpgאיך אני אמור לבדוק אם גוף הקירור חם? ובהנחה שהוא לא חם ואני צריך לרענן משחה טרמית איך אני אמור לשים אותה להבריג את המאוורר החוצה? כי אני מפחד לפרק את הכרטיס מסך
פורסם 2009 באפריל 616 שנים הקירור הזה הוא הקירור סטוק... ובמידה והוא לא חם במגע יד אז כן, תצתרך לפרק את כל הגוף קירור החוצה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.