עבור לתוכן

geforce 6800gs מתחמם

Featured Replies

פורסם

ברשותי המפרט הבא:

amd athlon 64 3200+ @ 2.4ghz

ga-k8n-sli

geforce 6800gs

רץ על ווינדוס XP pro 32bit

עכשיו לבעיה, הכרטיס מתחמם יותר מדי גם כשאני משחק במשחקים פשוטים אפילו למחשב שלי. אני משתמש ב-gpuz וב-speedfan כדי לבדוק טמפרטורות הכרטיס מגיע עד ל-118C במאמץ גם ניסיתי להוציא את הכרטיס ולנקות אותו אבל שום דבר לא עזר הכרטיס נמצא ב-66C ב-ideal

פורסם

השאלה אם החום משפיע על ביצועי המחשב, כי אם המחשב עובד שוטף אין סיבה לדאוג

תכוון את מהירות המאוורר ידנית על 100% אם זה כל כך מפריע לך

פורסם
  • מחבר

לא נראה לי שזה משפיע כי אני בכל מקרה לא משחק במשחקים כבדים אבל כשאני משחק במשחק פשוט זה מגיע ל-118C ואני מפחד שאיזה רכיב ישרף שם ואז הכרטיס מסך בכלל לא יפעל

פורסם

טמפ' שלך גבוה מדי..בדקת את הRPM של כרטיס המסך ?

ניקת את האבק מתוך הקירור ? בדקת שהמאוורר מסתובב כמו שצריך ? הקירור מהודק ?

פורסם

תנקה את כל החרא שהאבק עשה ותקמבן לך איזה מאוורר על הצלעות קירור של הכרטיס.

פורסם
  • מחבר

ב-speedfan כתוב שיש לי שלושה מאווררים אבל יש לי ארביעה כולל המאוורר של הספק כוח וכתוב שם שמאוורר #1 27XX

2# 16XX

ו-3# 15XX

וניסיתי לנקות את המאוורר של הכרטיס מסך ואת הכרטיס מסך עם פאן והקירור מהודק.

אני עכשיו אבדוק אם המאוורר מסתובב כראוי ואני אעדכן

פורסם

אולי המאוורר האחר שדיברת עליו לא מחובר ללוח אם בגלל זה...

פורסם

התוכנה רואה רק מאווררים שמחוברים בחיבור 3/4 פינים ללוח האם ובעלי כבל RPM..המאוורר של הספק לא מחובר ככה.ולכן אתה לא רואה אותו..

פורסם
  • מחבר

בכל אופן לפי מה שאני רואה המאוורר מסתובב בסדר גמור

פורסם

מה זה בסדר גמור ? ראית אחוזים ? RPM ? או שהסתכלת פיזית ?

פורסם
  • מחבר

גם ראיתי פיזית וגם לפי speedfan הוא מסתובב בסדר

פורסם

בזמן שהכרטיס 118 מעלות, הגוף קירור שעל הכרטיס רותח בצורה שכמעט אי אפשר לגעת בו...?

תבדוק את זה... כי על 118 מעלות הגוף קירור צריך לרתוח... ואם הוא לא אז יש בעיה בהעברת החום מהליבה לקירור, במיקרה הזה צריך לרענן משחה טרמית.

פורסם

בזמן שהכרטיס 118 מעלות, הגוף קירור שעל הכרטיס רותח בצורה שכמעט אי אפשר לגעת בו...?

תבדוק את זה... כי על 118 מעלות הגוף קירור צריך לרתוח... ואם הוא לא אז יש בעיה בהעברת החום מהליבה לקירור, במיקרה הזה צריך לרענן משחה טרמית.

:xyxthumbs:

רק לפני המריחה לנקות היטב את משטח הקירור, עדיף אפילו לשייף טיפה, אבל אם אין ניסיון קודם (ואני משער שאין) אז אפשר גם לוותר כי זה צריך להיות שיוף מדוייק, אבל אם יסתדר לך אז תשייף זה האידיאל למצב שלך.

אבל כל זה תקף רק במידה וגוף הקירור אינו רותח כמובן.

פורסם
  • מחבר

הכרטיס מסך שלי נראה ככה http://www.gfe.com.hk/photos/news/6800GS_clip_image002.jpg

איך אני אמור לבדוק אם גוף הקירור חם? ובהנחה שהוא לא חם ואני צריך לרענן משחה טרמית איך אני אמור לשים אותה להבריג את המאוורר החוצה? כי אני מפחד לפרק את הכרטיס מסך

פורסם

הקירור הזה הוא הקירור סטוק... ובמידה והוא לא חם במגע יד אז כן, תצתרך לפרק את כל הגוף קירור החוצה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים