פורסם 2009 באפריל 416 שנים שלוםלחבר יש מחשב עם המפרט הבאCPU Type DualCore Intel Pentium D 820, 2800 MHz 14 x 200Motherboard NameGigabyte 8N-SLI Seriesספק של HEC 400W1גיגה זיכרון של ג'יילויש לו קירור שהוספתי לו של טרמולייק BLUE ORBרציתי לדעת האם אני יכול לעשות לו OC ? ואם כן איך אני מנטר אחרי הטמפרטורה שלו כי תוכנות כמו CORE TEMP ו REALTEMP לא עובדות ...
פורסם 2009 באפריל 416 שנים תנסה את SPEED FAN או את התוכנה של אינטלhttp://www.intel.com/design/motherbd/software/idu/
פורסם 2009 באפריל 416 שנים א. שנה בבקשה את הכותרת לאינפורמטיבית יותר. ב. בהחלט אפשרי לבצע OC למערכת הנ"ל. ג. טמפ' תנטר בעזרת Eversest/SpeedFan. בהצלחה
פורסם 2009 באפריל 416 שנים מחבר תודה...עוד משו ... ניסיתי להסתכל בהגדרות בביוס ... הבעיה שאי אפשר לקבוע מחלק לזיכרונות יש שם 2 מהירויות באס אחד של המעבד ואחד של הזיכרונות ...המכפלה של המעבד היא 14 ?למישהו אולי יש ניסיון עם המעבד הזה \ לוח אמ ויכול להדריך קצת ? כי זה קצת יותר מסובך מלוחות אמ חדישים
פורסם 2009 באפריל 416 שנים לפני הכל בדקת טמפ' ?ובלוח אם שלך באפשרות הSystem Clock mode בחר Expert mode ככה הבאס והזיכרון לא יהיו מסונכרנים ותוכל לשנות אותם בהתאם..אבל לפני הכל בדוק טמפ'..נעל תדר PCI-E תגדיר מכפלת LDT וכו...
פורסם 2009 באפריל 416 שנים מחבר בדקתי טמפרטורה במנוחה בתפריט של הביוס והיה על 40 -אני זוכר את האפשרות Expert זאת אומרת שאם אני יעלה FSB למעבד אז הזיכרונות לא יושפעו מכך כי יש להם "FSB" משלהם ?תדר PCI-E נעול כבחירת מחדל על 100 מזאת מכפלת LDT ?
פורסם 2009 באפריל 516 שנים מה עם טמפ' במאמץ ?נכון..יש להם תדר נפרד שאתה תקבע אותו..מכפלת הLDT זה האפיק שמקשר בין הNB לSB..בגדולז ה צריך להיות על X5 בDEFUALT..אבל אם אתה מעלה את הבאס אז היא עולה בהתאם.ולכן תוריד אותה לאזור הX3/X4 ותתחיל בOC..
פורסם 2009 באפריל 1016 שנים שלום לכולם המחשב המדובר שלי עשיתי לו בדיקת מאמץ והטמפ הכי גבוהה הייתה 55 הבעיה היא שניסיתי לעשות לו oc ושנתתי למעבד יותר מכפולה של 850 הוא נתקע לי אשמח אם למישהו יש רעיון
פורסם 2009 באפריל 1016 שנים לא ממש הבנתי..מה זה יותר מכפלה של 850 ? הבאס ? 8.5 מכפלה ?איזה פרמטרים שינת בדיוק ?
פורסם 2009 באפריל 1016 שנים מחבר בביוס ה FSB של המעבד היה כבחירת מחדל על 800 FSBשינינו ל 850 משמע שזה יצא 3mhz רצינו עוד העלינו ל 900 FSB אבל משום מה המחשב כל הזמן נתקע אחרי הציפצוף של הריסט אז היינו חייבים לאפס ביוס ...הFSB של הזיכרונות השארתי קבוע על 600 ( הוא בעקרון על 666 ) ה LTD היה על X4עשיתי את ה Expert mode ונעלתי תדר PCI על 100יש רעיונות? אולי צריך מתח?המתח שלו על 1.3
פורסם 2009 באפריל 1016 שנים תוריד שוב ל- 850 ואז תעלה כל פעם ב- 10MHZ - משמע תוריד ל 860, תעלה ווינדוס ותעשה בדיקת מאמץ רבע שעה-עשרים דקות ואם הכל הולך בסדר תעלה עוד עשר. אתה יכול להעלות מתחים אבל אני לא מבין בהעלאות כל כך אז תשאל מישהו שמבין יותר ממני בזה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.