פורסם 2002 בפברואר 1923 שנים הרי משרד התקשורת הבטיח שבפבואר יבוא האישור כבר.ולפני שבועים קראיתי בעיתון שבאותו שבוע גם מסיימים את האישור...אז מה קורה בסוף ? שוב פעם הבטיחו לנו משהו שלא יהיה...
פורסם 2002 בפברואר 1923 שנים לא קורה כלום. זאת התשובה הכי בסיסית לנושא הזה.כלום זה גם משהו, התשובה היותר מדויקת היא:אפס!
פורסם 2002 בפברואר 1923 שנים להיפך... "כלום" זה zero-length string או סתם null, ו-"אפס" (0) זה Integer..ככה ש"כלום" זה פחות מ"אפס"..
פורסם 2002 בפברואר 1923 שנים להיפך... "כלום" זה zero-length string או סתם null, ו-"אפס" (0) זה Integer..ככה ש"כלום" זה פחות מ"אפס"..יששששששש ! אז אני צדקתי ;D
פורסם 2002 בפברואר 1923 שנים אל תקנאו אבל אני מחובר כבר יותר משנתיים בניסוי של תבל בגלל שיש לי מקינטוש והם היו צריכים בודק בטאעד היום הם לא ציפצפון על סיום הניסוי אבל השמועות בתבל אומרות שעוד שלושה ארבעה שבועות זה יוצאלדרך.אני חייב לציין שהחיבור דרך הכבלים חביב ביותר ואין ניתוקים ושטויות אבל בגלל שזה ניסוי אז הם משחקיםלפעמים עם המערכת.ביי
פורסם 2002 בפברואר 1923 שנים מצידי שישחקו כל היום זה עדיין יותר טוב מ adsl כמובן ההגבלה קצת מאיטה פה ושם אבל עדיין... ;D
פורסם 2002 בפברואר 1923 שנים אל תקנאו אבל אני מחובר כבר יותר משנתיים בניסוי של תבל בגלל שיש לי מקינטוש והם היו צריכים בודק בטאעד היום הם לא ציפצפון על סיום הניסוי אבל השמועות בתבל אומרות שעוד שלושה ארבעה שבועות זה יוצאלדרך.אני חייב לציין שהחיבור דרך הכבלים חביב ביותר ואין ניתוקים ושטויות אבל בגלל שזה ניסוי אז הם משחקיםלפעמים עם המערכת.ביימעניין... מי זה PLONTER ? ועוד עם מקינטוש ? פותר החידה יזכה בפרס ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.