עבור לתוכן

שאלה לגבי OC לE8400

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

לגבי הזכרונות... זה משנה איזה זכרון קונים? כאילו הocz reaper מתאים?

פורסם

פותח התרד מעבר לדיון הזה..אני מציע לך לעיין במדריך שנמצא באתר..לעיין בסטיקי..ולהריץ חיפוש בפורום..

שכן השאלות שלך נבועות מחוסר ידע..שכדי מאוד למלא אותו לפני שאתה מבצע OC בעצמך..

וזה לא כזה משנה איזה זיכרונות קונים..אבל יש המון אלטרנטיבות..ולכן כדי להתייעץ לפני..

פורסם
  • מחבר

תודה... קראתי בסטיקי וכמה מדריכים אבל אני פה שואל שאלות עוד הרבה לפני שאני עושה משהו בשטח... אני שואל לבנתיים רק כדי לדעת אילו רכיבים לקנות למחשב... כשנגיע לגשר נעבור אותו.

אז כדי לעשות FSB 450 אני צריך כביכול 900 בזכרונות זתומרת שאפשר לעשות OC ל800 מאשר לקנות 1066?

פורסם

אם כבר יש לך 800 אז עדיף לעשות

אם לא אז תקנה 1000 ותיהיה אם ראש שקט

פורסם

אין הבדל מורגש בין 3000 ל3600 במהיריות

פורסם
  • מחבר

אין הבדל מורגש בין 3000 ל3600 במהיריות

על איזו מהירות אתה מדבר?

אם כבר יש לך 800 אז עדיף לעשות

אם לא אז תקנה 1000 ותיהיה אם ראש שקט

פשוט הocz reaper 2X2 800 עולים 120 שקל פחות מהגרסא של 1066 ואם אני לא באמת צריך את זה ואני יכול לעשות להם OC אז עדיף... גם הבנתי שהם באים עם אחריות של עד 2.2 וולט כש2.0 זה הברירת מחדל. קראתי שעשו איתם 950 מגהרץ בלי להעלות מטח ככה שזה יספיק לי לא?!

פורסם

בשביל כל בן אדם 120 שקל זה משהו אחר , 1066 עדיף כמובן .

אצלי הזכרונות הם 1.8 בנורמל אתה גם לא תצטרך 950 זה 475 FSB הלוח שלך לא יתן לך להגיע אפילו קרוב לזה

פורסם

ההבדל בין 3.0GHZ ל3.6GHZ בבנאצים בהחלט מורגש..

לגבי הזיכרון ..אתה לא חייב לרכוש את הOCZ..יש קיטים של G SKILL בתדר 900-100MHZ+-..שמחירים זהה (ולפעמיים זול יותר) מזה של זיכרונות 800..

תבדוק את זה..

פורסם
  • מחבר

אני כנראה אקנה מKSP כי יש מצב שאני יוכל להשיג שמה הנחה חזקה (אבא של חבר בקשר עם הבעלים של כל :xyxthumbs:KSP)

אני לא חושב שאני אצתרך להגיע בכלל ל475 FSB ככה שזה לא משנה... (לא מורידים מכפלה באינטל נכון?!)

טוב כבר חרשנו את נושא הזכרונות חחח

הספק יספיק?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים