עבור לתוכן

עזרה בבחירת מצלמה דיגיטלית

Featured Replies

פורסם

אבא שלי טס לארצות הברית בעוד כחודשיים ורציתי לדעת איזה דגם של מצלמה דיגיטלית להגיד לו לחפש

אני מחפש משהו שיש לו 3.3 מגה פיקסל (בערך) זום אופטי, מסך אחורי וכרטיס זיכרון של לפחות 32

המצלמות שנתקלתי בהם ברשת היו של אולימפוס ושל סוני בעלות 3.3 מגה

מישהו יכו להציע לי דגם מסויים שהוא מכיר את האיכות שלו...

פורסם

כל המצלמות האיכותיות באות עם מסך וזיכרון נשלף ככה שאתה יכול לקנות איזה גודל שמתאים לך.

מה יהיו השימושים של המצלמה? מצב ידני נחוץ?

פורסם

תתחיל בכמה אתם מוכנים לשלם?

בעקרון, תלכו על שמות מוכרים מעולם הצילום כמו קנון, ניקון, אולימפוס, פוג'י וכו', חברות אלו הן

בעלות נסיון של שנים רבות מאוד בתחום, והאיכות האופטית שלהן בד"כ נמצאת ברמה אחת או שתיים מעל כולן.

פורסם

לא רציתי לפתוח ת'רד חדש, אז אם אפשר שאלה מהירה, איזה מבין השניים עדיף ?

FujiFilm FinePix A303:

http://www.fujifilm.com/JSP/fuji/epartners/Products.jsp?nav=%200&parent=PRODUCT_CATEGORY_499969&product=43860766

HP photosmart 735:

http://h10010.www1.hp.com/wwpc/us/en/ho/WF06b/15179-64213-64342-12117-f30-90111-90113-90114.html

תודה.

פורסם
  • מחבר

רציתי לדעת אם אתם יכולים להמליץ על דגם שהוא ידוע באיכות שלו

המצלמה תשמש לשימושים ביתיים בעיקר

לא הבנתי מה זה מצב ידני?

מבחינת המחיר אני לא כל כך יודע אבל זאת צריכה ליהיות מצלמה ביתי ולא איזה מצלמה ב4000 שקל

פורסם

מצב ידני: שליטה על אפשרויות החשיפה (צמצם, סגר, פוקוס ידני, ISO ועוד).

אני ממליץ לך ללכת על Nikon coolpix 3100 אם אתה רוצה מצלמה אוטומטית לגמרי (חיסרון - יש לה בטריה מיוחדת, ויקרה). אם את הרוצה מצלמה טובה עם פונקציות ידניות, קח Canon A-70.

בכל מקרה, אני ממליץ לך לקרוא ביקורות באתרים כמו www.stevesdigicams.com ו-www.imaging-resource.com.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה ושאלה

מה זה אומר:

Shutter Mechanical and charge-coupled electronic shutter

4 sec. to 1/3000 sec. ???

אגב ניתן להשתמש בסוללות רגילות גם לפי מה שקראתי

פורסם

אלון - הפוגי עדיפה - אבל הכל שאלה של יחס מחיר.

בכל מקרה ה3100 היא חלום מבחינת סוללות - גם AA שאפשר להשיג בכל מקום וגם רק 2 ולא 4 כמו ברוב, וגם מקבלים 2 נטענות עם המצלמה וגם אפשרות לטעינה.

לגבי המושגים שהוזכרו - אלו הם זמני חשיפה , ולא רעים בשביל מצלמה קומפקטית אני חייב לציין , ה3000 מציין חשיפה מינימלית של שנייה חלקי 3000 (למצבי תאורה קיצוניים ביותר) וה 4 מציין חשיפה לאורך 4 שניות - טוב בעיקר כדי לקלוט יותר אור בתנאים חשוכים אך מחייב שימוש בחצובה - כי אם נוגעים במצלמה התמונה תימרך.

בהצלחה בקנייה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים