פורסם 2009 באפריל 416 שנים בוקר טוב ושבת שלום חבר'ה.אני לא יודע בדיוק איך קוראים לזה, אבל הכוונה שלי היא למדבקה שמיועדות להעביר את החום לנחושת כמו המשחה הטרמית.אני כמעט בטוח שאתם מבינים את כוונתי.אשמח לעזרה, היכן ניתן למצוא ולקנות כאלה?
פורסם 2009 באפריל 416 שנים יש דבק יעודי של AS..ויש סוגי סיליקון בחנויות לבניין שאפשר להתשמש בהם..לגבי פד טרמי בארץ אתה לא תמצא..לרכוש את הדברים האלו בארץ זה קצת בעייתי..שכן הם לא ממש זמינים בחנויות..אם אפשר לשאול למה את זקוק להם ?
פורסם 2009 באפריל 416 שנים מחבר פתחתי קודם לכן דיון על הכרטיס מסך שנשרף לי.הרכבתי עליו את הACCELERO S1 ובשביל להחליף את הכרטיס מסך אני צריך להחזיר את הדבק המדובר חזרה לקרור הישן ולהרכיב אותו חזרה.הבעיה היא שיש את המדבקות האלה, אבל חסרה משום מה אחת שכנראה נפלה או משהו.
פורסם 2009 באפריל 416 שנים אתה יכול לנסות לרכוש קירור לזיכרונות או משהו דומה בזול..ככה שהוא מגיע עם פאדים..שאפשר לפרק.. :-X
פורסם 2009 באפריל 416 שנים מחבר ואיך בדיוק אני מוריד את הדבק מזה?חוץ מזה יש לי כמה כאלה בבית של ZALMAN..אי אפשר לתלוש את זה משם...
פורסם 2009 באפריל 416 שנים אם הוא בא מודבק זה קצת בעיה ;D אבל סכין יפני תעשה את העבודה (אמנם קצת :-\ אבל עדיין מספק עד ההחלפה)..מלבד קנייה של קירורים שונים.....אין משהו אחר..אתה יכול להזמין בEBAY בכמה דולרים פאדים וכו..
פורסם 2009 באפריל 416 שנים מחבר ואיך קוראים להם באנגלית, במידה וארצה להזמין?חוץ מזה, בחנות (IVORY) פותחים את הכרטיס, כלומר מוציאים את הקרור לבדיקה או משהו?כי אם לא, אז אין טעם לשבור את הראש.
פורסם 2009 באפריל 416 שנים THERMAL PAD ...ואני בספק אם הם יסירו את הקירור..אבל עדיין..לא כדי לקחת סיכון..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.