עבור לתוכן

איך התקנתי WINXP SP3 ללא צורך בדרייבר SATA ?

Featured Replies

פורסם

מחשב שני שכבר התקנתי עם דיסק XP ..נקי ללא תוספות (אבל לא מקורי)

במהלך ההתקנה לא התבקשתי להכניס דרייבר ל-SATA וההתקנה עברה ללא בעיות .

יש לי דיסק קשיח היטאצי 250 ג'יגה SATA + צורב SATA LG

לא שיש לי תלונות , אבל לא ברור לי איך ההתקנה עברה ללא דרישת דרייבר , לאור הפוסטים הרבים שצריך דרייבר בדיסקט פלופי או לחילופין להטמיע את הדרייבר בדיסק ההתקנה עם תוכנת NLITE וכו' .

מישהו יודע להסביר :nixweiss:

פורסם

אם זה מחשב בן שנתיים וצפונה ... התמיכה בsata היא ברמת הnative , כך שאין שום צורך בדריוורים .

בעבר המצב היה כזה כי הבקרי הsata היו מחוץ לערכת השבבים של הלוח , והם נחשבו כבקרי scsi לכל דבר מבחינת הביוס והמערכת ההפעלה , וגם במערכת ההפעלה לא יכלו לכלול את כל הדריוורים לכל הבקרים , לכן היה צורך לספק את הדריוור בצורה עצמאית במהלך ההתקנה .

קיצר , אין יותר שום צורך לעשות את העניין הזה , אלא אם כן אתה מתקין מערכת הפעלה על דיסק קשיח שאתה מעוניין לעבוד איתו בתצורת AHCI או בתצורת RAID , אז יש צורך בדיסקט ובלחיצת F6 .

פורסם
  • מחבר

אם זה מחשב בן שנתיים וצפונה ... התמיכה בsata היא ברמת הnative , כך שאין שום צורך בדריוורים .

בעבר המצב היה כזה כי הבקרי הsata היו מחוץ לערכת השבבים של הלוח , והם נחשבו כבקרי scsi לכל דבר מבחינת הביוס והמערכת ההפעלה , וגם במערכת ההפעלה לא יכלו לכלול את כל הדריוורים לכל הבקרים , לכן היה צורך לספק את הדריוור בצורה עצמאית במהלך ההתקנה .

קיצר , אין יותר שום צורך לעשות את העניין הזה , אלא אם כן אתה מתקין מערכת הפעלה על דיסק קשיח שאתה מעוניין לעבוד איתו בתצורת AHCI או בתצורת RAID , אז יש צורך בדיסקט ובלחיצת F6 .

תודה רבה על ההסבר המעמיק. :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים