עבור לתוכן

האם זה נראה כמו ניסיון פריצה?

Featured Replies

פורסם

אוקיי היום בשעה 23:00 בערך הייתי באמצע משחק רשת כשלפתע המשחק נתקע מבחינת הקשר עם השרת, המשחק עצמו עדיין פעל. יצאתי לווינדוס וראיתי שאני גם לא מצליח להיכנס לאתרים, רק האייסיקיו פועל ואי אפשר לשלוח קבצים לאנשים מהרשימה שלי {אופציה שתמיד קיימת אצלי ותמיד פעלה}. הגעתי ל-network connections ושם מצאתי את מה שאתם רואים בתמונה. למטה זה החיבור שלי של הכבלים שלי, ולמעלה התווסף לו מישהו חדש ואני די חושש שזה מישהו שניסה לפרוץ אלי. דרך אגב את הפיירוול הפעלתי רק אחרי שגיליתי את החיבור החדש שהתווסף לי. מיד כיביתי את המודם לרבע שעה ושהדקלתי מחדש שוב היה את האייקון הזה אבל הצלחתי להתחבר לאינטרנט ולגלוש רגיל.

האם אתם חושבים שמישהו ניסה לפרוץ לי למחשב? אם כן, איך אפשר למנוע את זה בעתיד, ומה ראה זה שניסה לפרוץ לי והאם הוא יכל להשיג לי שליטה על המחשב? מקווה שתענו לי על כל השאלות,

תודה רבה, דודי.

פורסם

אתה מחובר דרך נטוויז'ן?

פורסם
  • מחבר

אני מחובר דרך בזק בינלאומי

פורסם
  • מחבר

אשמח לקבל עוד מידע תגובות ודעות בעניין כאילו דה...

;)

פורסם

Muzar....

פורסם

גם לי זה קרה דודי, וגם אני עם בזק בין לאומי, אני לא חושב שיש סיבה לדאגה.

פורסם
  • מחבר

גם לי זה קרה דודי, וגם אני עם בזק בין לאומי, אני לא חושב שיש סיבה לדאגה.

זה קרה לך הרבה?

וכשזה קרה לך יכולת לגלוש רגיל באתרים?

פורסם

זה שאתה לא חושב שיש סיבה לדאגה זה לא אומר שזה נכון.

יכול להיות שאתה צודק, שכל העניין היה רק טעות חד פעמית ושהכל יסתדר, אבל לא ניראה לי שזה המקרה פה.

הוא כבר אמר שהוא לא יכול לגלוש כמו שצריך אחרי שזה קרה.

לפי דעתי הוא וגם אתה צריכים לבדוק את המקרה וגם להתקשר לספקית האינטרנט ולבדוק איתה מה לעשות כדי שדברים כאלו לא יקרו שוב (חוץ מלהשתמש בפיירוול ודברים כאלו)

פורסם

פעם אחת, לפני כשעה, ולא, לא יכלתי להתחבר כלל.

פורסם
  • מחבר

זה שאתה לא חושב שיש סיבה לדאגה זה לא אומר שזה נכון.

יכול להיות שאתה צודק, שכל העניין היה רק טעות חד פעמית ושהכל יסתדר, אבל לא ניראה לי שזה המקרה פה.

הוא כבר אמר שהוא לא יכול לגלוש כמו שצריך אחרי שזה קרה.

לפי דעתי הוא וגם אתה צריכים לבדוק את המקרה וגם להתקשר לספקית האינטרנט ולבדוק איתה מה לעשות כדי שדברים כאלו לא יקרו שוב (חוץ מלהשתמש בפיירוול ודברים כאלו)

אני חושב שיש סיבה די גדולה לדאגה. הרי אפשר לראות בתמונה את השם של המחשב של מי שניסה לפרוץ לי, את סוג החיבור שלו {כבלים}, ואת ספקית האינטרנט שלו. ואני מדגיש שלא יכולתי לגלוש בשום אתר עד שהחלטתי לנתק את המודם מהחשמל, בקושי אפילו התחבר לי לאייסקיו.

אני בהחלט גם חושב שיש סיבה לדאגה.

פורסם

The Bezeqint DSN server crashed for a short while and you were probably routed to another gateway, it's no hacking attempt and there's no cause for alarm.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים