עבור לתוכן

הצטרפו למאבק בחוק הביומטרי

Featured Replies

פורסם

http://no2bio.org/home/

מסבירים שם יפה מאוד למה לא צריך את זה, כל החיפזון הזה לא נראה לי בכלל...

• תגובות 52
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

איפה יש עצומה בעד החוק הביומטרי?

פורסם

איפה ישנה עצומה למען איות נכון?

פורסם

איפה מבצעים רצח עם של ציניקנים?

http://no2bio.org/home/

מסבירים שם יפה מאוד למה לא צריך את זה, כל החיפזון הזה לא נראה לי בכלל...

בחור, יש לך שגיאת כתיב בכותרת - "הצטרפו" הוא האיות הנכון. סתם בשביל לשמור על רמה בפורום.

פורסם

בתכל'ס, זה די משעשע....

האתר הזה בעצם מזהיר ש "אם תבצעו עבירות על החוק יהיה יותר קל לברר את זה".

Well, משום מה אני לא כ"כ מודאג :lol:

מה שגם כותבי האתר קצת פרנואידים, ומשום מה משוכנעים ש "זיהי ביומטרי" זה "קורא טביעות האצבע ידע לגלות שהיית בן 19 לקחת שאכטה מהג'וינט של עוזי בבומבמלה כי חשבת שזו סיגריה רגילה".

אני ממליץ להיכנס לאתר ולקרוא, lols gaurenteed

פורסם

מעבר לשגיאות כתיב שיש באתר (לקח לי בערך 15 שניות למצוא אחת, ולא הרבה יותר מכך עד לשנייה)

הוא פשוט טיפשי ומפגר, כאילו ילד בן 12 כתב אותו

פורסם
  • מחבר

בתכל'ס, זה די משעשע....

האתר הזה בעצם מזהיר ש "אם תבצעו עבירות על החוק יהיה יותר קל לברר את זה".

Well, משום מה אני לא כ"כ מודאג :lol:

מה שגם כותבי האתר קצת פרנואידים, ומשום מה משוכנעים ש "זיהי ביומטרי" זה "קורא טביעות האצבע ידע לגלות שהיית בן 19 לקחת שאכטה מהג'וינט של עוזי בבומבמלה כי חשבת שזו סיגריה רגילה".

אני ממליץ להיכנס לאתר ולקרוא, lols gaurenteed

ומה זה עניין של מישהו מה אתה מעשן?

פורסם

כל עוד זה חוקי, אף אחד.

ואיך בדיוק זה שמישהו הפגין נגד האח הגדול יפגע לי בסיכויים להתקבל לעבודה, או לחלופין לזרוק שקית במבה ליד הפח ולא לתוך יפגע בביטחון שלי?

+

פורסם

זאת לא הנקודה. האתר מפגר אבל החוק הזה מאוד בעייתי. שכחתם שמידע על כל התושבים מסתובב באינטרנט ונמצא בכל מחשב של ערס בן 12? (תוכנת ה"רישומון" של משרד הפנים)

תארו לכם שמאגר מידע עם טביעות האצבע שלכם יודלף ומישהו ישתמש בטביעת האצבע שלכם תוך כדי ביצוע פשע. אין דרך להכחיש - כי טביעת האצבע שלכם על האקדח \ חנות תכשיטים - ואז נדפקתם.

אל תשכחו את העובדה שמאוד קל לפרוץ למערכות "מוגנות ע"י טביעת אצבע" - גם כאלה שאומרות שמגיבות רק לאצבע חיה, והוכיחו את זה ב-MythBusters עם סה"כ הדפסה של טביעת אצבע בתוך פלסטלינה רטובה.

פורסם

חוק בהחלט גרועה

יהיה יום חג (ואני מכוון לזה) לעבריניים ולאנשים שיהיו להם הרשאות (והמבין יבין)

מעניין כמה זמן יעבור עד שזה יגיעה ל - fxp או לכל מיני חברות פרטיות או כאלה שעוסקות בגביית חובות (חוק נתוני תקשורת?)

מקווה שיהיה שם מישהו שפוי והחוק הזה לא יעבור

פורסם

זאת לא הנקודה. האתר מפגר אבל החוק הזה מאוד בעייתי. שכחתם שמידע על כל התושבים מסתובב באינטרנט ונמצא בכל מחשב של ערס בן 12? (תוכנת ה"רישומון" של משרד הפנים)

תארו לכם שמאגר מידע עם טביעות האצבע שלכם יודלף ומישהו ישתמש בטביעת האצבע שלכם תוך כדי ביצוע פשע. אין דרך להכחיש - כי טביעת האצבע שלכם על האקדח \ חנות תכשיטים - ואז נדפקתם.

אל תשכחו את העובדה שמאוד קל לפרוץ למערכות "מוגנות ע"י טביעת אצבע" - גם כאלה שאומרות שמגיבות רק לאצבע חיה, והוכיחו את זה ב-MythBusters עם סה"כ הדפסה של טביעת אצבע בתוך פלסטלינה רטובה.

אני מציע שתצרוב עם חומצה את טביעות האצבעות שלך מעכשיו.

פורסם

^^

אני כבר עשיתי את זה

וכמובן שאני מסתובב בבתי קפה ולוקח כוסות באופן רנדומלי בשביל להוריד מהם טביעות אצבע

ולשתול אותן בזירות פשע עתידיות... מואהאהאהאה!

פורסם

עזוב את זה. מה יקרה כשמכונות שיכפול DNA יהיו נפוצות? נאלץ להסתובב עם חליפות חלל, לודא ששום חלקיק גנטי לא יגיע לידים הלא נכונות

פורסם

כבר טיפלתי בזה

פשוט דאגתי לכך כשנולדתי שתהיה לי תסמונת כיימרה, ואז אני יכול לבחור מתוך 16 (כן, 16!!)

סטים שונים של DNA שיש בתוכי וככה לא יתפסו אותי לעולם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים