עבור לתוכן

FULL TOWER ישן - קירור מים .(עדכון ע"מ 13 המערכת מורכבת)

Featured Replies

פורסם

יש פה מומחים יותר גדולים ממני לדברים האלה - אני די בטוח שיש מה לעשות - אולי להשרות את הצינורות במים חמים או משהו בסגנון.

לגבי טיפול עתידי , ייתכן וכל הנוזלים האחרים שמשמשים למערכות הקירור האלה מכילים חומרים שמונעים דברים כאלה (אבל אני לא בטוח בזה)

• תגובות 137
  • צפיות 41.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עכשיו מאוחר מידי לדברים שכאלה,

לכן, צריך היה להשתמש בנוזל קירור ייעודי, שמכיל תוספים נגד התפתחות של אצות ושאר ירקות בצנרת שלך.

באתר שקנית ממנו - הוא מוכר גם מוצר שנקרא PERTAS NUKE משהו - תוסף קטן שמונע את מה שהתפתח אצלך.

להחליף את הנוזל קירור אתה צריך לצערי - ואני מקווה שאת הצנרת תוכל להציל.

אלי

פורסם
  • מחבר

לא נראה לך אני "אציל" את הצנרת ? ישר לפח... (יש כבר חדש)

אני יותר רוצה לשתוף את הרדיאטור והבלוקים בשביל שלא יגדל לי שם איזה יער

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

קוראים לזה PTNUKE ויש עוד משהו שזה SILVER KILCOIL..

תנקה את הבלוקים והרדיאטור בעזרת תרכיז לימון חם, ובשביל הבלוקים גם קטשופ יעזור וזה לא צחוק.. בהצלחה בהמשך :jump:

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

מה קורה אנשים ?!

טוב המוד דיי נגמר, ת'אמת אני תקוע בשלב הכי פשוט - צביעה . אני לא מצליח למצוא מוסך שיסכים לצבוע לי את המארז כמו פעם שעברה ...

אולי יש לכם רעיונות לצבע שחור טוב/מיוחד לבצוע את הדלתות ?!

המערכת נמצאת בהרצה כבר שבוע וחצי, הרכבתי אותה לצורכי משחק SC2 הטרי :).

קצת על המערכת -

1. קירור מעבד

2. קירור כרטיס מסך (HD5850 SAPPHIRE TOXIC)

טמפ' - כרטיס מסך - לא עובר ת' 40 במאמץ . (אם איזה תוכנה אפשר לעשות OC לכרטיס הזה מלבד ה OverDrive המובנה ?, ניסתי RiveTuner ו ATITOOL אבל הם לא תומכות בדריברים.)

טמפ' - מעבד - לא עובר את ה 45 במאמץ . (אוברקלוק ל 3.6)

המערכת שקטה בצורה מדהימה . המאוורר היחידי ששומעים אותו הוא ה VANTEC STEALTH 92MM דווקא אני מופתע לרעה, צריך להחליף אותו במשהו שקט יותר.

כמו שאתם תראו בתמונות כל המארז עבר הדבקה של ספוג בידוד.

קצת תמונות :

9984586.jpg

6321332.jpg

7067990.jpg

פורסם

נראה מדהים!! :xyxthumbs:

פורסם

מוד מעולה ואיכותי ,אבל מהתחלה חשבתי לשאול אותך ,האם חשבתה על התקנה של מסנני אבק ?

פורסם

לא מבין למה קניתה 5850 בגרסת הTOXIC עם גם ככה דחפתה לו קירור מיים , חוץ מזה ניראה מעולה בנוסף בקשר לתוכנה יש את MSI AFTERBURNER

פורסם

ניראה מעולה :)

פורסם
  • מחבר
מוד מעולה ואיכותי ,אבל מהתחלה חשבתי לשאול אותך ,האם חשבתה על התקנה של מסנני אבק ?

חשבתי, אבל אחרי שחשבתי עוד קצת הבנתי שזה היה סרט להוציא אותם ואם אני כבר מוציא אותם גם ככה אפשר לנקות את האבק.

לא מבין למה קניתה 5850 בגרסת הTOXIC עם גם ככה דחפתה לו קירור מיים , חוץ מזה ניראה מעולה בנוסף בקשר לתוכנה יש את MSI AFTERBURNER

מימשתי את האחריות וזה מה שהביאו לי בלי להוסיף כסף .

עדיין מחפש רעיונות לצבע ....

פורסם

פרוייקט יפה , להשקיע כל כך הרבה כסף ו להתקמצן על הנוזל המיוחד לקירור שיש בו חמישה חומרים המונעים קורוזיה

and beter lifespan for your system and parts

i choose fezer one

you must see this

פורסם
  • מחבר

לא עכשיו כבר שמתי ANTIFREEZ של אוטו . אני מאמין ששם גם יש חומרים שמונעים קורוזיה מן הסתם.

פורסם

מה אם תהיה נזילה אנטיפריז + מים קצר

whatever enjoy your pc good work :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

מה ה F1 לא מקצר ?

אגב ה MSI AFTERBURNER לא נותן לי לבחור מהירות כרטיס מסך מעבר למה שמוגדר ב OVERDRIVE . גם אחרי שאני מוחק את ההתקנה של CCC .

למישהו יש המלצה לתוכנה נורמלית לאוברקלוק של הכרטיס שלי ?!

פורסם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים