פורסם 2009 בנובמבר 2216 שנים מזל שלא חיכת שהגרסא הרגילה של ה HEATKILLER תגיעכי היא לא הייתה מגיעה, שלחתי להם אי-מייללגביי הגרסא הרגילה והם אמרו שרוב הסיכויים שהם לא יזמינו עודכי רוב הרכישות שלהם הם של גרסאת ה1336 ולא 775 =/
פורסם 2010 בפברואר 815 שנים מחבר אהלן, יש דברים ממש קטנים שיכולים לתקוע לך פרויקט שלם ולהוציא את החשק להמשיך. במקרה שלי אלה היו הכפתורים שחיפשתי בנרות בארץ ולא הצלחתי למצוע לפאנל החדש ON/OFF ו RESET . ואז נתקלתי בת'רד של SNAKEBITE והוזמנו סופסוף כפתורים כמו שחיפשתי והנה הם הגיעו הישר מהונגקונג: לדעתי מתאימים בול לפאנל שלי . למרות ש 100 שח ל 2 כפתורים זה לא זול, אבל פשוט לא הצלחתי למצוא כפתורים כאלה בשום מקום בארץ. צפו לעדכונים השבוע.
פורסם 2010 בפברואר 1115 שנים WTFהם עלו 100 שקל?! איזה מחירים... איזה קושי יש בלהשיג כפתור הפעלה וריסט? במחיר הזה אתה יכול לקנות מכשיר חשמלי ולפרק לו את כל הכפתורים.אפשר להתפרע בשוק הפשפשים עם הסכום הזה.תתחדש בכל מקרה.
פורסם 2010 בפברואר 1115 שנים מודינג פשוט מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ולשלם 100 ש"ח על שני כפתורים??? :s05: :s05: :s05:
פורסם 2010 בפברואר 1215 שנים מחבר WTFהם עלו 100 שקל?! איזה מחירים... איזה קושי יש בלהשיג כפתור הפעלה וריסט? במחיר הזה אתה יכול לקנות מכשיר חשמלי ולפרק לו את כל הכפתורים.אפשר להתפרע בשוק הפשפשים עם הסכום הזה.כן זה המחירים... אי אפשר למצוא כאלה כפתורים בשוק הפשפשים זה בטוח.
פורסם 2010 בפברואר 1215 שנים תתחדש תאמינו לי שכמה שאתם חושבים שזה יקר זה דווקא דיי זול. בכל מקום באינטרנהט כפתורים כאלה עולים 14$ בלי משלוח והוא השיג ב 10$ כל כפתור כולל משלוח .
פורסם 2010 בפברואר 1915 שנים מחבר עדכון קטן לגבי מפרצי ה 5.25 החדשים לפאנל הקידמי . כל הפאנלים החדשים מודבקים על הספוג האקוסטי של AKASA : חותכים אותם : פאנל אחד הולך להחליף את הפאנל של ה LAMPTRON : ופאנל אחד הולך ל DVD : זהו... 2 הפאנלים הכפלוים הולכים להיות סטטיים על הפאנל , עדכון בהמשך.
פורסם 2010 במרץ 3115 שנים מחבר אהלן, עדכון קטן נוסף - חלון במארז עם מאוורר 140MM + גריל. וכפתורי ה ON/OFF , RESET מורכבים על הפאנל. .
פורסם 2010 במרץ 3115 שנים בתור מישהו שהתנסה בניסיון חיתוך פרספקס לטובת מאוורר צד (במחשב הישן שלי וללא הצלחה גדולה) אני מוכרח לציין שעשית עבודה מדהימה ונקייה. נראה מדהים!!
פורסם 2010 ביוני 2915 שנים מחבר טוב אנשים אני יודע שלא עדכנתי למרות שהבטחתי, אבל לפעמים דברים קוראים לא כמו שמתכננים . אוקצור, המערכת קירור מים עובדת כבר מספר חודשים בהצלחה ללא אף דליפה ואפילו הספיקה להתמלא במלא אבק. מאחר והשתמשתי במים רגילים שמתי לב שהצינורות של המערכת התמלאו בנקודות שחורות כאלה שאין לי מושג מה זה... אז החלטתי לשים קץ למוד הזה כי להסחב איתו שנה זה יותר מידי ... הוזמנה חבילה נוספת מחו"ל שכוללת בעיקר ציוד ל"פיניש" של הפרויקט, ובנוסף הזמנתי גם קירור לכרטיס מסך ... אז ככה החבילה נראת (צולם מפלאפון סורי) זה הכל בנתיים. אציין שכבר התחלתי להרכיב את הציוד החדש במארז. וכל עבודת איטום המארז הסתיימה. צפו לתמונות בהמשך .
פורסם 2010 ביוני 2915 שנים נראה מעולה...לגבי הנק' השחורות ,זה יכול להיות סוג של עובש או פטרייה במים... (אבל אני לא ממש בטוח...)
פורסם 2010 ביוני 2915 שנים מחבר יש מצב גדול . עוד שניה היו שם דגים גם יש איזה חומר שמטפל בדברים כאלה ? אני רוצה לשתוף גם ת'רדיאטורים והבלוקים ...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.