עבור לתוכן

FULL TOWER ישן - קירור מים .(עדכון ע"מ 13 המערכת מורכבת)

Featured Replies

פורסם

אשמח לראות עוד תמונות, אבל מרחוק, ועדיף תחת אור השמש , כמו ברכב - כך תוכל לראות אם הכל "ישר" ונקי..

ההשתקפות תעשה את שלה, בינתיים נראה טוב, אבל אולי יש לך עוד טיפה עבודה בתמונה עם הגג, בצדו העליון השמאלי.

אגב, אהבתי את המראה ה"קלאסי והפשוט".. צביעה בשחור.. עם WIRE GRILLZ...

תמשיך לעדכן

• תגובות 137
  • צפיות 41.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מאיפה הבונדו מהפוסט הקודם וכמה עלה? אני מחפש כבר ימים ולילות וצריך בונדו יחסית זול כי המקורי יקר ויש בו מלא, כמות נאה כמו שלך תספיק לי.

אני עדיין נדהם כל פעם מה-3 מאווררים בגג הללו שיתנו וואחד מכת אוויר... :D

פורסם

מדהים

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

ערב טוב אנשים !

כמעט שבועים שלא עדכנתי בגלל חוסר טוטאלי בזמן... היום התפנה לי קצת זמן והחלטתי לקדם את העיניינים .

בחלק האחורי של המארז נחתך חור 92MM בעזרת דרמל יצא מדויק (להזכירכם היו שם בהתחלה 2 חורים של 80MM ) :

3068967.jpg

עם המאוורר המוצמד VANTEC STEALTH 92MM

1293576.jpg

עם הגריל :

9422086.jpg

בחלק התחתון חתכתי חור למאוורר 140MM בעזרת דרמל . גם פה החור יצא טוב (במקום חור 120MM)

6762296.jpg

עם המאוורר מוצמד TT140MM :

7491788.jpg

שתי החלקים עברו שכבה נוספת של בונדו :

8550870.jpg

והגג עבר עוד תיקונים עם בונדו :

4522733.jpg

זהו להיום... הפרויקט מבחינתי נכנס לשלב הסופי שלו ... מבחינת הדברים הגדולים נשאר רק להכין את המארז לצביעה לצבוע אותו ולהרכיב את מערכת הקירור .

אשמח לקבל תגובות .

:xyxthumbs:

פורסם

טוסט אתה!

אהבתי

פורסם
  • מחבר

טוב חברים הנה עוד עדכון .

הפאנל הקידמי הותקן ונחתכה הדלקת לחלון החדש עם מאוורר 140 MM .

לצורך התקנת הפאנל הקידמי במדויק הורכב כל המארז .

והנה התוצאות של אמצע הדרך :hat:

מבט מלמעלה על הגג :

8676938.jpg

חלק עליון ואחורי (טיפה מטושטש - סורי)

2147763.jpg

הפאנל הקידמי בשיא יופיו :o

1301541.jpg

כונן אופטי הותקן ע"מ לבדוק את דיוק הפאנל שהכל יושב כמו שצריך:

4294767.jpg

עוד מבט גם על הדלת :

7847745.jpg

מבט אל פנים המארזה האיכות לא משו כי הכל מבריק מבפנים והפלאש הוחזר :

8508161.jpg

4389112.jpg

2551923.jpg

זהו להיום.

שבוע הבא אחתוך מכסים למפרצי 5.25 . לאחר מכן המארז שוב יפורק ויוכן לצביעה סופית .

דבר נוסף שנשאר זה לבצע הזמנה נוספת מחו"ל ... מחכה שה HEATKILLER יחזור למלאי ....

עדכון הבא יהיה לצערי רק סופ"ש הבא במקרה הטוב .

אשמח לשמוע תגובות ;)

פורסם

הגג של המארז זה הגג העקום מהעמודים הקודמים ?

כי אם כן הוא לא נראה אחד שעבר התעללות 8)

פורסם

תגיד לי אתה שומע את הראש של המאווררים במחשב שאתה שואב אבק בחדר?

וברצינות,הרעש לא מפריע לישון,לדעתי עם כמות המאווררים זה יפריע אפילו לעבודה שוטפת.... :silly:

פורסם

עבודה יפה מאוד!

בקשר להיט קילר - שווה לחכות, אני לא מתחרט לרגע שהזמנתי את הבלוק הזה, למרות שיש לו גם גרסאות זולות ב60 ו45 דולר..

טיפ קטן בקשר לחלון שלך - אני ממליץ לך לעבור בעזרת טוש שחור על החיתוך - כדי לטשטש את צבע הפח - כך החלון יראה "חלק" יותר.

תן גז - אני מחכה לעדכון של ההרכבה הסופית

פורסם
  • מחבר

אהלן אנשים !

תודה על התגוובת.

הגג של המארז זה הגג העקום מהעמודים הקודמים ?

כי אם כן הוא לא נראה אחד שעבר התעללות

בוודאי זה אותו הגג לאחר שיופים ובונדו .

תגיד לי אתה שומע את הראש של המאווררים במחשב שאתה שואב אבק בחדר?

וברצינות,הרעש לא מפריע לישון,לדעתי עם כמות המאווררים זה יפריע אפילו לעבודה שוטפת...

תכלס נכון לעכשיו למרות שיש במחשב 8 מאווררים המצב הזה שקט יותר מהקודם בהרבה . אין מאוורר במארז שלי שעובר את ה 20DB. המאוורר של הכרטיס מסך נותן רעש חזק יותר פי 3 להרגשתי האישית ... אולי אחליף את הכרטיס מסך בגלל זה. אפילו ההרדיסק כשהו "חושב" משמיע רעש חזק יותר .

בקיצור המצב לא נורא בכלל לעומת איך שהוא נראה ;).

עבודה יפה מאוד!

בקשר להיט קילר - שווה לחכות, אני לא מתחרט לרגע שהזמנתי את הבלוק הזה, למרות שיש לו גם גרסאות זולות ב60 ו45 דולר..

טיפ קטן בקשר לחלון שלך - אני ממליץ לך לעבור בעזרת טוש שחור על החיתוך - כדי לטשטש את צבע הפח - כך החלון יראה "חלק" יותר.

תן גז - אני מחכה לעדכון של ההרכבה הסופית

אני באמת אמתין להיטקילר ... לגבי החלון המארז עוד יעבור כמה הכנות לפני שהוא נכנס לצביעה סופית ....

מחר אני אתקין את החלון כנראה . צפו לעדכונים .

סופ"ש נעים לכולם.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

עדכון קטן - מפרצי 5.25 חיצוניים מנירוסטה . גרם לעיקוב רב בגלל שחיכתי המון זמן עד שיעשו לי את המפרצים האלה ...

מה דעתכם ?

5149778.jpg

נוצרה לי התלבטות - האם להשאיר את הפאנל הקידמי כמו שהוא או אולי לצבוע אותו בשחור גם ?

7151349.jpg

6059583.jpg

בנוסף אני עומד בפני הזמנת ציוד נוספת מחו"ל שכוללת בלוק למעבד וציוד מודינג נוסף.

עלתה במוחי שאלה - האם ניתן לבנות מערכת קירור מים ללא FillPort וללא מיכל מים ?

אם כן אשמח לשמוע מה זה מצריך ? והאם זה יוצר קשיים מסויימים ?

היגעתי למסקנה שאני מעדיף לעשות מערכת ללא מיכל מים בגלל בעיית מקום ..

מחכה לתגובות

פורסם

הכיסויים בהחלט יפים, אבל אני לא יודע עד כמה תשתמש בהם,

אני יוצא מנקודת הנחה שאתה צריך 2 כוננים אופטיים, ריאו בס אחד, וזה כבר 3 מפרצים מתוך 6 שיש לך

אני לא יודע מה התכנון עבור שאר המפרצים (פנל מפסקים או דברים בסגנון)

בקשר לפנל הקדמי - תשאיר אותו כמו שהוא.. השחור רק יהרוס לדעתי.

בקשר לקירור מים - ההיט קילר חזר למלאי בSIDEWINDER - כדאי למהר

אם אתה מתלבט בין הפיל פורט למיכל יש כמה אפשרויות

1. לשים מיכל פנימי מאוד קטן של סוויפטק

2. לשים מיכל של מפרץ 3.5", שקשה לי להאמין שלא יהיה לך מקום עבורו.. תופס מקום בדיוק כמו HDD

3.לשים פיל פורט, שאגב, אתה לא חייב למקם אותו על הגג או משהו אם זה מפריע לך, הוא גם לא יתפוס לך שום מקום במארז.. זה רק חתיכת צינור קטנה שיוצאת מהנקודה הנמוכה , לפני נקודת היניקה במשאבה, בעזרת מחבר T, את התקן עצמו אתה יכול למקם בכל מקום אפשרי שתרצה במארז

4. לשים מיכל מחוץ למארז, מוד ממש פשוט, צינור יוצא - צינור נכנס, ולא חסרים מיכלים קטנים ודקים שיעשו את העבודה

5.אם היית מעלה את הנושא, הזמנת משאבה אחרת הייתה פותרת את הבעיה, משאבת 355 יכולה להשתדרג עם מגוון "טופ"ים שונים, כאלה משפרים את הביצועים, אחרים גם כוללים מיכל ("במקרה" אני משתמש בצמד כאלה בפרוייקט שלי - אתה מוזמן להציץ), והם תופסים מקום בדיוק כמו 655, ואל תתן לגודל להטעות אותך - היא סוחבת טוב מאוד..

6. אתה יכול לבנות מערכת מבוססת פיל פורט, כאשר החיבור T \ Y, יהיה בעצם אחד שלא עשוי פלסטיק, אלא מתכת , כלומר עם הברגות,

בשעת המילוי - תחבר להברגה מחבר רגיל שעליו יולבש צינור, בסיום המילוי - תבריג את המחבר עם הצינור החוצה - ופשוט תבריג פקק..

הייתי שם 2-3 מאריכים של G1\4 לביטחון, בעיקר נגד בועות אוויר, במקרה כזה בקשר לפקק, יש לKOOLANCE פקק עם ונטיל שמיועד להוצאת אוויר ולהקלה על המילוי.

בהצלחה

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

נראה מעולה :xyxthumbs:

פורסם

נראה מדהים.... כל הכבוד! יש לך כישרון.

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

אהלן אנשים, לא עדכנתי הרבה זמן בגלל כל מיני בעיות לא יכלתי להזמין את הציוד החסר מחו"ל וזה סתם ביאס אותי ולא היה לי כוח להמשיך בפרויקט בלי ההזמנה מחו"ל

עכשיו כשהכל בסדר אני כבר לא כל כך זוכר איזה ציוד חסר לי במדויק ...

אני רק זוכר שהחלטתי לעשות מערכת קירור ללא מיכל מים אלה בתחליף שלא יתפוס מקום .

הבעיה היא שאני לא מצליח להזכר איזה חלקים אני צריך מהעמוד הזה בחנות :

http://www.sidewindercomputers.com/antefiandpl.html

חוץ מזה העדכון לחלון לא הגיע כי הזמנתי חתיכה במידות לא נכונות ולכן לא היה מה להראות ...

בנוסף מחר אכין את המארז לצביעה סופית אני מאמין שסופ"ש הבא הצבע יהיה גמור .

נ.ב זה רק אני או שכל התמונות שהעלתי כבר לא מופיעות ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים