פורסם 2009 במאי 316 שנים מחבר צחוקים אבל לא צריך להגזים . יש דברים שהם מיותרים לפורום . (פרטי או פלא)
פורסם 2009 במאי 416 שנים יפה החרא הזה ראיתי את זה כבר איפשהוא, כנראה על איזה מכשיר חשמל. מוכרת לי הצורה הזאת. אתה יכול אולי לעשות את כל המארז עם החומר הזה, ואז לצבוע אותו בשחור ייצא נדיר
פורסם 2009 במאי 416 שנים מחבר תודה על התגובות אנשים בימים אלה אני קצר בשעות הפנאי לכן העדכונים פחות מסיביים ... עדכון קטן לגבי הפאנל הקידמי ... הביאתי 2 גרילים בשביל ליראות איך העסק נראה וממש אהבתי את האופציה הזאת ואני אשאר איתה: פה רואים את הפינים שבעזרתם יחובר הפאנל לשלד המארז : ועוד זווית מאחורה :
פורסם 2009 במאי 516 שנים WOW CooL יצא מגניב לגמרי הפאנל מה שנשאר לך זה תפור בריתוך עם אלקטרודת נירוסה את הכיפופים ולשייף בעדינות ..? ככה שיצא לך כאילו שזה חלק שלם ולא מקופף ;D
פורסם 2009 במאי 1016 שנים מחבר שלום ושבוע טוב לכולם . תודה לכולם על התגובות !! עדכון לגבי מה שנעשה שבוע שעבר... (לא היתה לי מצלמה כל השבוע) פאנל קידמי חדש יוצר במפעל בגלל שהקודם לא התאים בסוף בגלל טעות בחישוב המידות. עכשיו הפאנל מדויק ויושב פיקס. הפאנל כולל חורים להברגתו לשלד המארז : ככה הוא נראה על המארז עצמו - שימו לב לדיוק המאווררים נמצאים בדיוק באמצע החורים : מאותו מפעל הביאתי אלומיניום מחורר שממנו יחתכו מפרצי 5.25 חדשים : וככה נראת המערכת מורכבת בצורה חלקים עם שתי הרדיאטורים (מכמה כיוונים) : החלק הקידמי : החלק העליון : החלק האחורי : החלטתי בסוף ללכת על הלופ הבא : רדיאטור 3X120 --> מיכל מים (5.25) --> רדיאטור 2X120 --> משאבה --> בלוק למעבד --> רדיאטור 3X120 . כמו כן הוזמנו מאווררים חדשים למארז : 1. 5 מאווררים 120MM מסוג S-FLEX (לרדיאטורים) 2. 2 מאווררים 140MM של TT (לדלת ולרצפה של המארז) 3. מאוורר 1 בקוטר 100MM של SCYTHE (מאחורה במארז) צפו לעדכונים במהלך השבוע
פורסם 2009 במאי 1016 שנים מחבר יכול להיות שזה מיותר ... ננסה ונראה . יש לי תוכנית מגירה איך לפצל את הלופ לשתיים 8)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.