פורסם 2003 ביולי 2722 שנים שלום.לאחרונה התחיל לצאת צליל גבוהה ומאוד מעצבן מתוך המארז שלי, הצליל לפעמים מפסיק אבל מתחיל שוב אחרי כמה שניות.מישהו יודע מאיפה יכול לבוא הצליל הזה?גם אחרי שאני מכבה את המחשב הצליל ממשיך לכמה דקות אבל מפסיק אחרי זה, רק אם אני מנתק אותו מרשת החשמל הוא מפסיק. ???תודה מראש.עריכה: עכשיו שמתי לב שהצליל גם מתגבר כשהנורה האדומה דולקת )HD).
פורסם 2003 ביולי 2722 שנים הצליל מגיע ברגעים של עומס גבוהה?לוקח לו קצת זמן אחרי שאתה מדליק את המחשב להופיע?זה רק בקיץ או שזה גם היה לפני כן?
פורסם 2003 ביולי 2722 שנים אז אולי זה הHD שלך... למרות שלא ניראה לי שהוא ממשיך להסתובב גם אחרי כיבוי המחשב...יש מצב שזה הרמקול שבמארז
פורסם 2003 ביולי 2722 שנים מחבר הצליל יוצא כל הזמן גם בעומס וגם ב IDLE.זה התחיל בערך לפני 3 ימים.אני חושב שלוקח לו זמן לפני שהוא מופיע אבל אני לא בטוח.
פורסם 2003 ביולי 2722 שנים נשמע כמו מקרה קלאסי של HD של MAXTOR.או שזה פשוט מאוורר שקצת התעייףתפתח את המארז ותנסה לבדוק מאיפה מגיע הקול הזה
פורסם 2003 ביולי 2722 שנים מחבר מאורר זה בטוח לא, בדקתי אותם, לגבי ה HD אני לא בטוח שהוא של MAXTOR בביוס כתוב QUANTUM FIREBALL 20.
פורסם 2003 ביולי 2722 שנים אם רשום קוואנטום אז קוואנטום... אבל זה לא אומר שהוא לא הבעיה... ניסית להצמיד אליו אוזן?למעשה, מאווררים וHD אלה החלקים הנעים היחידים בכל המחשב.זה גם יכול להיות CD, תבדוק את זה
פורסם 2003 ביולי 2722 שנים מחבר ה HD עושה רעשים דומים כש ה LED האדום דולק, אבל גם שאני מכבה את המחשב הרעש ממשיך.יכול ליהיות שזה הספק? (ולא המאוורר שלו).
פורסם 2003 ביולי 2822 שנים יכול להיות. כמו שאמרו לך, פתח את הדלת ובבזמן שיש את הרעש הזה נסה לאתר את מוקד הרעש
פורסם 2003 ביולי 2822 שנים יכול מאוד להיות שזה מגיע מהספק (איזה ספק זה ד"א?).תצמיד אליו את האוזן ותקשיב..
פורסם 2003 ביולי 2922 שנים מחבר אכן זה היה הספק.בדקתי מאיפה מגיע הרעש ראיתי שזה הספק, הוצאתי אותו ופתחתי אותו.ראיתי שרב הלוח שחור וגם כמה נגדים שחורים (שרופים) אחד אפילו נפל. עכשיו קניתי ספק חדש ( לא יודע איזה חברה) כתוב על האריזה שהוא 400W.תודה לכולם על העזרה.
פורסם 2003 ביולי 3022 שנים מאוד מאוד מוזר!!למרות שזה היה שרוף, המחשב נדלק ועבד!? ???יש לך מזל גדול שלא נשרף שום דבר!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.