פורסם 2009 באפריל 316 שנים OK מה אתם אומרים על הסט הזה http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=2428+http://www.isramarket.com/product.aspx?p_id=7834ונגיד גם הרחבת האחריות ל3 שנים MAC..בעיקרון כמו שבטח ניחשתם מיועדת צילומי מקרו..התצוגה החייה ב K20D תעזור בפוקוס ידני והמייצב בהחזקה מהיידאם יש לכם אופציות אחרות באיזור 6K-7Kאשמח לשמועתודה מראש..
פורסם 2009 באפריל 316 שנים המצלמה מיועדת בשבילך? חשבתי שיש לך כבר K20D? אם כן, אז בטח יודע שמימוש של התצוגה החיה שיש בה לא ממש שימושי.
פורסם 2009 באפריל 316 שנים מחבר OK כן לי יש K20Dומצב התצוגה החייה לא שימושי לשום דבר פרטלצילומי מקרו..... שאני בכל אופן הצלחתי לעבוד איתובלי חצובה והגעתי לתוצות יפות בדיוק הפוקוס. נכון היא לא נראת משהואולא שימושית בפוקוס אוטומתי (לוקח שנים) ומעל X4 קשה לעבוד איתו אבל אם קצת מיומנות אפשר להעזר בו..
פורסם 2009 באפריל 316 שנים קצת OT, האם התצוגה החיה ב-K20 שימושית עבור אנשים שרגילים ל-P&S ורוצים להסתכל על המסך כשהם מצלמים? הכוונה היא לצילומים של אנשים בעיקר, משפחה וכאלה. אנשים שעומדים בשביל שיצלמו אותם, לא משהו היסטרי..
פורסם 2009 באפריל 316 שנים מחבר חד משמעית לאעדיף בהרבה להשתמש בעייניתהפוקוס האוטומתי איטי להחריד במצב תצוגה חייהואין אפשרות לשלוט על מהירות התריס האסא או סגר הצמצם..... המצב הזה מיועד או למצבים שאין זוויתנוחה על מנת להשתמש בעינית או שאתה רוצה להשיגפוקוס על מקום מאוד מסויים בפריים, במצב כזה הפוקוסמתבצע ידנית תוך שאתה משתמש בהגדלה של הפריים(קיימים 3 מצבים X2 X4 X8 ) , ובצורה כזאת אתה יכללפקס על איזור מאוד מסויים או לפקס על , משטח אחיד, איזור כהה וכו, בקיצור אני לא רואה שום סיבה להשתמש בתצוגה החייהחוץ מצילומי מקרו או עבודה מתוכננת מחצובה על נושאסטטי הייתי מעלה דוגמאות אבל אני לא לייד המחשב שלי...
פורסם 2009 באפריל 316 שנים זה שעדיף להשתמש בעינית זה טוב ויפה, אבל סבתא בת 60 לא יודעת וגם לא תדע לצלם דרך העינית. כנ"ל אנשים אחרים ללא שום רקע בצילום שלא מבינים בכלל "למה לא רואים כלום".לא שאלתי מה יותר טוב (ברור שיותר טוב דרך העינית) אלא האם זה שימושי - האם אפשרי לצלם ככה או שזה פשוט בלתי נסבל על גבול הבלתי אפשרי...
פורסם 2009 באפריל 416 שנים מחבר תשמע מצלמה ב 6K ברור שלא מיועדת לחובבן מה גם ש K20D בהגדרה בנויה לקהל יעד שמבין בטכניקה ויודע מה הוא עושה שוב התצוגה החייה ב K20D ,ולא רק בה, בנויה למצבים מאוד ספציפים שבהם אתה רוצה לפקס ידנית לאיזור מאוד מסויים וזה לא סוד שמבחינת קלות בתפעול מצלמות קומפקטיות או P&S הרבה יותר טובות מ SLR בשורה התחתונה התצוגה החייה בנויה למקרו ובמצבים מסויימים יותר טובה מהעיינית או עבודה על חצובה ולא יותר מזה וגם זה ממש לא מפתיע דרך אגב בשנות ה 50-70 היו קימות רק מצלמות פילים אז סבתא בת 60 תדע טוב מאוד להשתמש בעיינית ואולי אפילו בעזר פוקוס אופטי
פורסם 2009 באפריל 416 שנים OK כן לי יש K20Dאז בשביל מה אתה מתעניין בקנייה של אחת נוספת?ומצב התצוגה החייה לא שימושי לשום דבר פרטלצילומי מקרו..... שאני בכל אופן הצלחתי לעבוד איתובלי חצובה והגעתי לתוצות יפות בדיוק הפוקוס. נכון היא לא נראת משהואולא שימושית בפוקוס אוטומתי (לוקח שנים) ומעל X4 קשה לעבוד איתו אבל אם קצת מיומנות אפשר להעזר בו.. מעבר לחוסר החדות מעל X4 ולהעדר AF, יש עוד שתי מגבלות שהופכות את התצוגה-החיה של ה-K20D לגימיק לא שמיש בעיני:- המצלמה סוגרת את הצמצם לצמצם הנבחר, דבר שמאפשר אמנם לראות עומק שדה, אבל מקשה על פוקוס ידני. לא מפריע לך להגדיר הצמצם פתוח לפני כל צילום כדי לבצע פוקוס ואז להגדיר את הצמצם המתאים לפני הצילום עצמו? לדעתי הבוג'ראס הזה הופך את את ה-LV לבלתי מתאים לכל צילום, כולל מקרו.- התצוגה החיה מוגבלת בזמן (עד 3 דקות), ובמקרים מסויימים מסרבת לעבוד בימים חמים.המימוש של התצוגה-החיה במצלמה הזו כאילו קיים רק כדי לגרום לקונים פוטנציאטליים לסמן V על האופציה הזו, כשהם משווים בינה לבין מצלמות מתחרות. מזל שמלבד התצוגה-החיה המצלמה כל כך מוצלחת, כי אחרת התרגיל השיווקי המפוקפק הזה היה תופס הרבה יותר כותרות.שוב התצוגה החייה ב K20D ,ולא רק בה, בנויהלמצבים מאוד ספציפים שבהם אתה רוצה לפקסידנית לאיזור מאוד מסויים וזה לא סוד שמבחינת קלות בתפעול מצלמות קומפקטיות או P&S הרבה יותר טובות מ SLRזה לא מדוייק. יש מצלמות DSLR (אולימפוס E330, סוני A300 ו-A350) שבהן ה-LV מהיר מאוד ושימושי לחלוטין לצילום נושאים דינאמיים. מעבר לכך, בכל מצלמות ה-DSLR האחרות שכוללות LV (להוציא אולי את הפוג'י S3 והקנון 20Da הישנות) המימוש נוח ושימושי יותר מזה שב-K20D. אם פנטקס רוצים להשאר תחרותיים הם יהיו חייבים לשפר את ה-LV משמעותית במצלמות הבאות שלהם.
פורסם 2009 באפריל 416 שנים אני לא מבין, אם אני מצלם ב-LV אין לי אוטו-פוקוס בכלל? האופציה פשוט מבוטלת? :-\
פורסם 2009 באפריל 416 שנים אם אתה לוחץ חצי-לחיצה המצלמה לא מפקסת. אם אתה לוחץ על כפתור ה-AF המצלמה מורידה מראה, מפקסת, וחוזרת למצב LV. התהליך הזה יותר ארוך ומייגע ממה שהוא נשמע, במיוחד לצילום אנשים.
פורסם 2009 באפריל 416 שנים מחבר אתם צודקים לגבי כל החסרונות של התצוגה החייהוברור שבמצלמות יותר חדשות הפוקוס האוטומתיהרבה הרבה יותר טוב מבK20D מה שאני אומר זה שאפשר להשתמש בו מדי פעם ולמטרות ספציפיותאני לא מתענין בלקנות עוד מצלמה אני בודק בשבילחבר אני מאוד מרוצה מהמצלמהאז לענייננו כדי ללכת על K20D נוספת אוקומבינציה אחרת?
פורסם 2009 באפריל 416 שנים אני מציע שהחבר ייענה על השאלון. רק כך אפשר לתת המלצה רצינית.http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=373707.0
פורסם 2009 באפריל 1116 שנים יצא שדרוג קושחה חדש ל-K20D. לפי פנטקס הוא משפר את המייצב. לפי משתמשים הוא משפר גם את ה-AF. בכל מקרה שווה להתקין.
פורסם 2009 באפריל 1116 שנים מגניב, תודה על העדכון.. על איזה שיפור AF מדובר? מבחינת המהירות שלו?עריכה: לפי הדיון ב-pentaxforums.com, נראה שכן.
פורסם 2009 באפריל 1116 שנים יש גם דיווחים על שיפור במהירות (בעיקר בזמן שלוקח למצלמה לפקס באור חלש), וגם דיווחים על שיפור הדיוק. אבל שים לב שמדובר על עדכון ל-K20D ולא ל-K200D.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.