פורסם 2003 ביולי 2722 שנים מחבר כל דבר מעל 200-205 אתה משחק באש .1.אז הוא לא טוב לOC?2.רק הביוס קורס?
פורסם 2003 ביולי 2722 שנים הוא בסדר לOC רק שאין לו גם את הג'מפר שמאפס את הביוס כך שאם אתה עושה משהו "לא חוקי" וההגדרות נשמרות ואין פוסט אז אין לך אפשרות לאפס אותו.
פורסם 2003 ביולי 2722 שנים מחבר הוא בסדר לOC רק שאין לו גם את הג'מפר שמאפס את הביוס כך שאם אתה עושה משהו "לא חוקי" וההגדרות נשמרות ואין פוסט אז אין לך אפשרות לאפס אותו.1.יש לי ג'אמפר "clean bios" אז אם אני מאפס זה אומר שלא קרה כלום ונמחק לי ה OC?2. מה, באס 200-205 זה גבוה?
פורסם 2003 ביולי 2722 שנים יש גאמפר אבל הוא לא עושה את עבודתו כראוי ולכן הביוס מת.ו 200 זה באס מכובד.
פורסם 2003 ביולי 2722 שנים מחבר יש גאמפר אבל הוא לא עושה את עבודתו כראוי ולכן הביוס מת.ו 200 זה באס מכובד.יש לי REV. 1.1זה גם שם לא טוב?
פורסם 2003 ביולי 2722 שנים שם הוא לא טובזה הגרסה המסחרית .גרסה 1 נפסלה מיד ע"י NVIDIA (באשמת NVIDIA )בגלל זה כל הלוחות של כולם יצאו בגרסה 1.1 לפחותולאחר מכן חשבו שגרסה 1.2 תפתור את הבעיותוגם זה לא אז הוציאו את גרסה 2 .
פורסם 2003 ביולי 2722 שנים דווקא בלוח שלי הישן אני לא זוכר שום בעיה כזאת של איפוסלא נכון בביוס, הוא מתאפס טוב פשוט לא צריך להגזים בכמות האיפוסים שלו.
פורסם 2003 ביולי 2822 שנים דווקא בלוח שלי הישן אני לא זוכר שום בעיה כזאת של איפוסלא נכון בביוס, הוא מתאפס טוב פשוט לא צריך להגזים בכמות האיפוסים שלו.איזה לוח?שם הוא לא טובזה הגרסה המסחרית .גרסה 1 נפסלה מיד ע"י NVIDIA (באשמת NVIDIA )בגלל זה כל הלוחות של כולם יצאו בגרסה 1.1 לפחותולאחר מכן חשבו שגרסה 1.2 תפתור את הבעיותוגם זה לא אז הוציאו את גרסה 2 .זאת אמרת שאם עוברים את ה200~ אז המחשב קורס, אין פוסט ואי אפשר לעשות כלום?ז"א הולך הלוח?כי אני יודע מנסיון שבASUS לפחות זה מאפס אוטומטית את ההגדרות של הביוס אם הגזמת בMHZ.זה לא הביוס שמת, הביוס לא מת...
פורסם 2003 ביולי 2922 שנים דווקא בלוח שלי הישן אני לא זוכר שום בעיה כזאת של איפוסלא נכון בביוס, הוא מתאפס טוב פשוט לא צריך להגזים בכמות האיפוסים שלו.למה למי זה כואב ?אין כזה דבר.יש בעיה קשה בלוחות האלה שאם אתה מגדיר בביוס דברים שיגרמו למחשב לא לעשות פוסט בבאס מעל 200לא תוכל לאפס אותו כי הוא נהיה תקול .אין מה לעשות ככה זה ואין לזה פתרון !בגלל זה הוציעו לוחות חדשים .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.