עבור לתוכן

בימים הקרובים הDSI מושק במערב 3-5 באפריל

Featured Replies

פורסם

קודם כל למי שלא יודע הDSI הוא שידרוג של הDSL

היתרונות וחסרונות הם ככה

יתרונות

מסכים גדולים יותר

2 מצלמות

כרטיס זיכרון פנימי לשמירות

חומרה משופרת שאולי בעתיד יעשו בה שימוש

חריץ לכרטיסי מיקרו SD -או SD רגיל לא זוכר

תוכנות חדשות כמו תוכנה למוזיקה ותוכנה לתמונות

חסרונות

מחיר משמעותית יקר יותר -בארצות הברית 170$ במקום 130$ לDSL

ביטול תמיכה במשחקי GBA (החריץ לקלטות GBA פשוט בוטל לטובת חריץ SD )

זמן בטריה מוערך קצר יותר

זה מה שאני זוכר לפחות

בכל מקרה המכשיר אמור לצאת מחר באירופה וב5 לאפריל בארצות הברית

IGN כבר קיבלו מתנה לכבוד ההשקה

blog-2008-20090401003128500-000.jpg

http://blogs.ign.com/craig-ign/2009/04/01/116458/

זהו בסך הכל

פורסם

אני ממש לא מבין למי המכשיר הזה מיועד, ביטול ה GBA הוא אחד הטעויות הכי גדולות שלהם לדעתי

פורסם
  • מחבר

תראה זמן תה הDS וDSL חדרו כל כך טוב ביפן שהשוק שם מבחינת מכירות חומרה התחיל ליחלש וגם בעולם הDS מכר מאוד טוב

אז נינטנדו רצו לתת עוד חיים למכשיר בין ה4 שנים והחליטו ללכת לDSI

בהתחלה ביפן ומאוחר יותר במערב

וזה בכיף יכול לתת להם שקט בתחום הזה לפלוס מינוס שנתיים נוספות אם לא יותר לפני שיוציאו ניידת חדשה

בעניין מה זה נותן ?

זה נותן באופן רישמי מה שלא היה עד עכשיו באופן רישמי

ועוד כמה דברים נחמדים

קודם כל דפדפן מובנה במכשיר

צילום ועריכת תמונה

מוזיקה

חנות ווירטואלית

מקום אכסון

חלק מהדברים האלו אתה יכול להשיג בעזרת דברים לא רישמים לDS הקודמים

וחלק לא

אבל זה כן שידרוגים

בנוסף לזה הDSI יתמוך גם בכרטיסי משחקים חדשים שעוד לא נחשפו לגמרי ואולי ישפר חלק מהמשחקים שיצאו בעתיד

(יש מצלמות \ויש חומרה חזקה יותר \ואפשרות לDLC )

בקיצור תחשוב על זה כרוח חדשה למשפחת הDS

וכניראה יבטלו את הDSL לטובת הDSI וכבר ביפן רואים שרוב הקונים היום קונים DSI

וזה כניראה מה שיקרה בארצות הברית\אירופה

אני אומנם דווקא מתכנן לקנות DSL משומש ולדלג על הDSI

אבל בכל זאת נינטנדו מכניסה דברים שמתחרים אומנם לא באותה רמה בPSP ובאיפון

דברים שלא היו קימים בכלל בDS באופן רישמי

פורסם

האמת שכל תכונות המולטימדיה שהראו הן פשוט מגוחכות להחריד, אפשר להקליט 20 קטעי סאונד של 18 שניות כל אחד ולערוך אותם!!! וואו!, אפשר לעוות תמונה!!! וואו, באמת שהנסיון לדחוף פיטשרים מתקדמים יחסית במכשיר שעם כל הכבוד לא מכיל הרבה יותר כוח עיבוד מGBA זה בדיחה, עם כל התוספות למחיר יכלו לפחות להתאים את החומרה לווידאו לשימושי MID, אבל הגלישה איומה, אין תמיכה בפלאש או כל דבר אחר האמת, כל אופציות המולטימדיה גורמות ל7650 שהיה לי לפני 6 שנים להראות טוב...

פורסם

הם שחכו שהסיבה המרכזית שאנשים בחרו ב DS זה המשחקים וצורת השליטה החדשנית, ולא מולטימדיה.

פורסם
  • מחבר

האמת שכל תכונות המולטימדיה שהראו הן פשוט מגוחכות להחריד, אפשר להקליט 20 קטעי סאונד של 18 שניות כל אחד ולערוך אותם!!! וואו!, אפשר לעוות תמונה!!! וואו, באמת שהנסיון לדחוף פיטשרים מתקדמים יחסית במכשיר שעם כל הכבוד לא מכיל הרבה יותר כוח עיבוד מGBA זה בדיחה, עם כל התוספות למחיר יכלו לפחות להתאים את החומרה לווידאו לשימושי MID, אבל הגלישה איומה, אין תמיכה בפלאש או כל דבר אחר האמת, כל אופציות המולטימדיה גורמות ל7650 שהיה לי לפני 6 שנים להראות טוב...

דובי המכשיר הרבה יותר חזק מהGBA

גם הרגיל היה ובטח הדגם הזה

בקודם לדוגמה היו 2 מעבדים אחד ARM 7 (מה שהיה גם בGBA ) והשני ARM9 שהרבה יותר חזק

בדגם הזה במקום 2 מעבדים עשו אחד שיותר חזק מהARM7 וARM9 ביחד

אני מעריך שגם כמות הזיכרון הראשי גדלה משמעותית

ומבחינת מולטימדיה יש מוצרים לא רישמים שנותנים יותר כמו סרטים וכו כבר בדגמים הישנים

אבל רישמי מול רישמי זה שיפור גדול מהDS הקודמים

ונכון היכולות מולטימדיה לא ברמה של איפון או PSP אבל המחיר הרבה יותר זול מאיפון

ויש מצלמות מה שלא קים בPSP בקופסה

אז בסדר אני ואתה יודעים שהמצלמות מיושנות

ואפשר לקנות מוצר לא רישמי לחלק מהשטויות האחרות וחלקן טוב יותר בלא רישמי או בכלל קיים כמו סרטים

אבל אנחנו לא רוב השוק ותה יודע את זה

פורסם
  • מחבר

טוב יש עדכונים

קודם כל גימספוט עשתה סקירה מקיפה על הDSI

http://www.gamespot.com/features/6201087/index.html

שנית או מכר מעל ההשקה של הDS המקורי בבריטניה

Chart Track have revealed some impressive DSi launch stats, making the latest DS revision the 4th fastest-selling game console in history.

http://news.vgchartz.com/news.php?id=3352

פורסם

מצלמה על הפנים, יכולות מולטימדיה על הפנים, והוא עדיין נראה כמו חיקוי למשהו אמיתי מבחינת איכות הבניה, כמו כן אין שום שיפור בביצועים לעומת DSLite אפילו יש הרעה בזמני העליה בכמה שניות.

אין תמיכה במשחקי GBA, אין שטח אחסון פנימי נורמאלי אין כלום.

תגיד מה שתגיד על הPSP לפחות הוא נראה כמו משהו ששווה את ה200 דולר...

פורסם

ב130 דולר עם ספריית הGBA הענקית ומשחקי הDS המצויינים, ה DSהיה משתלם מאד והעביר לי ביליוני שעות בצבא.

ב170 דולר כשלוקחים חצי מהמשחקים ולא מוסיפים כלום הDSi נראה מיותר לחלוטין.

פורסם

הוא לא "נראה" מיותר לחלוטין- הוא מיותר לחלוטין.

דוגמה קלאסית ל "שלם יותר קבל פחות". לכולנו היום בסלולארי יש מצלמת 2 מגה פיקסל (לפחות...) טובה בהרבה מהדרעק שתקעו שם, והורדת האפשרות לשחק במשחקי GBA זו טעות פאטאלית.

המכשיר הזה לא נועד להיות מכשיר מולטימדיה, הוא הצליח כמכשיר נטול מולטימדיה- וככה היה אמור להישאר.

המסכים שלו קטנים מדי בשביל לגלוש בצורה נורמלית, על ה PSP בקושי אפשר לסבול את הגלישה, אז על מסך קטן עוד יותר? (ורזולוציה נמוכה הרבה יותר) סיוט.

אני לא נגד ריענון גרסאות, אבל שמרעננים, לא מורידים פיצ'רים חשובים.

נינטנדו רצו גרסה מחודשת? סבבה, תוסיפו מצלמה (למרות שהיא מיותרת) ושימו סוללה קצת חזקה יותר. זהו, הנה ריענון משתלם. אבל לא, במקום זה הם החליפו סוללה לאחת קטנה יותר, באמת גאוני....

כל הבולשיט שהם דחפו שם ממש לא מתאים להם ולמדיניות התמיכה אחורה שלהם (תראה לי קונסולה של נינטנדו שלא תומכת במשחקים של קונסולות קודמות. ה GBC היה תואם ל GB, ה GBA היה תואם ל GBC ול GB, וה DS במקור תאם ל GBA.)

פורסם

מצלמה על הפנים, יכולות מולטימדיה על הפנים, והוא עדיין נראה כמו חיקוי למשהו אמיתי מבחינת איכות הבניה, כמו כן אין שום שיפור בביצועים לעומת DSLite אפילו יש הרעה בזמני העליה בכמה שניות.

תכל'ס. כרגיל הדור הבא של DS מציג מעט מידי שיפורים, יכולות מולטימדיה מסורסות לחלוטין (בתירוצים מגוחכים לחלטין) ומחיר מופקע ביחס לתמורה. נינטנדו תמכור מיליוני יחידות.

פורסם

יש לי DSLITE הזמנתי אחד נוסף באיביי שהמחירים ירדו ך130$ גולל משלוח ולמרות הדעות שלכם לגבי הפלא הטכנולוגי שנקרא DSLITE או DSI

אם מצאתם אותו כולל משלוח עד 220$ ספרו לי אני קונה עכשיו.

הרכב מנצח לא מחליפים

(לא מאמין שהפכתי להיות פאןבוי של נינטנדו אבל זה קרה בלי לרצות)

פורסם
  • מחבר

יש חריץ לSD בהתחלה חשבתי שSD מיקרו אבל זה היה טעות

והמכשיר תומך גם בSD בנפח גבוה שזה אומר 32 גיגה אם אתה רוצה לקנות בניפרד

וזמני העליה עולים במקרה שלא סוגרים את המכשיר שמחליפים משחק

מה שאין בDSL

תכל'ס. כרגיל הדור הבא של DS מציג מעט מידי שיפורים, יכולות מולטימדיה מסורסות לחלוטין (בתירוצים מגוחכים לחלטין) ומחיר מופקע ביחס לתמורה. נינטנדו תמכור מיליוני יחידות.

זה לא "דור הבא" זה שידרוג שיש לו יתרונות וחסרונות

וחלק מהדברים בטח נינטנדו יכניסו בדלת האחורית -תצפו למשחקי GB\GBA להורדה בתשלום

ובטח גם לSNES\גיים גייר \מגדריבר וכו -בו נגיד שזה מעניין רק למי שניצמד לדברים רישמים ..

החסרון הגדול לדעתי זה המחיר -כי אם המחיר לא היה עולה זה היה שידרוג מאוד נחמד

אבל לעלות ב50$ זה הגזמה פרועה

אני בכל מקרה הזמנתי DSL שיגיע בדואר (מהארץ)

שילך לאחי לצבא

אבל כן שמח על דברים שהDSI יפתח במחשבה לעתיד

אולי ל"סופר DS " תיהיה חנות הורדות בתשלום טובה \נפח איכסון נחמד על ההתחלה \מצלמות טובות יותר משמעותית \

ומסכים טובים יותר ואפשרויות מולטימדיה רישמיות הרבה יותר מוצלחות

גם יש כבר מיקרופון ואם התוספת כוח המצופה מאוד יכול להיות סקייפ או שרות דומה

וגם גלישה נורמלית יותר

פורסם

אישית לא הייתי שוקל בכלל להחליף את ה DS lite שלי ב DSI רק בגלל התמיכה ב GBA שהרבה יותר חשובה לי מכל מה שיש לדבר הזה להציע, ואם נוסיף גם את העובדה שהוא יותר יקר אז בכלל...

פורסם

נו באמת קרירין , סקייפ לDS?

א. מעבר לשיחות קוליות אל תצפה ליותר (וגם זה בלחץ)

ב. מבחינת אירגון ואיך שהDS מאורגן - צפה לטרגדיה לא איכותית.

מבחינתי הכל תלוי בתוכן היחודי שיצא לDSI - אם זה משחקים מתקדמים יותר שיהיו רק לDSI - זה ישקל , אם זה רק משחקי עוות את הפרצוף ? נשאר עם הDS בינתיים.

ליביו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים