עבור לתוכן

שדרוג e4400 לe8400

Featured Replies

פורסם

היי

אני מתכנן בקרוב לדשרג את המחשב שלי לe8400 ורציתי לדעת אם יש משהו מיוחד שאני אצטרך לעשות בשדרוג?

יש לי לוח אם עם ערכת שבבים P35 של ג'יגהבייט.

תודה.

פורסם

שום דבר מיוחד, רק תוודא לכל מקרה באתר של ג'יגהבייט שאין קושחה עדכנית יותר שמתאימה טוב יותר למעבד החדש.

פורסם

בזבוז כסף מוחלט, אחוזי שיפור בודדים, במיוחד בגלל העובדה שE4400 הוא אוברקלוקר מעולה ויכול לעבור את E8400 בביצועים).

אין שום סיבה שבעולם לשדרג מCore 2 Duo (גם לא הישן והחלש ביותר) למעבד Core 2 Duo אחר (גם לא E8600).

אין בינהם הבדלים משמעותיים בביצועים.

פורסם

^1+

מה הטעם בזה באמת?

תעשה לו המהרה ל3.2 ויהיה לך E8400 לכל דבר וקצת יותר חזק

פורסם

-

פורסם

זה מאוד תלוי בשימושים.

E4400 הוא מעבד חמוד לשימוש משרדי ומולטימדיה, משחקים פה ושם. (לי היה E4500 שזה מכפלה אחת יותר ממנו)

כל עוד אין כרטיס חזק המערכת (GTS250\HD4850 ומעלה) אני לא רואה את הסיבה לשדרוג המערכת.

מה שכן, אם לבנאדם יש את הידע והכלים לOC אין גם שום סיבה שלא יבצע את זה (למשל ל2.6-2.8GHZ כי המעבדים האלה ממש בונקרים באיזור ה3GHZ),

אז ההפרש באמת יהיה זניח, במעבד יהיה אפשר להשתמש 24\7 ולהינות מביצועים טובים יחסית.

הסיבה שבגללה המח המעוות שלי רצה לעבור מE4500 לE7300 הוא יכולת הOC יוצאת הדופן של המעבד הזה, והעובדה שמעבד גרפי חזק עומד לשבת במערכת.

לגבי מה צריך לעשות במעבר, מלבד התקנה תקינה ונכונה, רצוי ולפעמים ודרוש ביוס מעודכן (תלוי בדגם הלוח אבל עם P35 בדרך כלל אין בעיות), בדרך כלל כשתתקין את המעבד הביוס שלך יאתחל את עצמו להגדרות החדשות אוטומטית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים