עבור לתוכן

צריך חוות דעת על מפרט

Featured Replies

פורסם

הנה המפרט שהרכבתי אשמח לשמוע הצעות לדברים שצריך להחיליף

Part type Part name

¤ Price

Qty

CPU : Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1071.89 ] 1

Motherboards for Intel : MSI 865PE Neo2-LS Motherboard (HT, Dual DDR400, 5.1 Sound, S-ATA, AGP8X, Intel LAN, USB 2.0) [ ¤ 686.17 ] 1

Memory : Twinmos DDR-RAM 256MB 3200 Memory [ ¤ 295.94 ] 2

Video Cards : Gigabyte RADEON 9700 Pro 128MB DDR Retail VideoCard [ ¤ 1895.86 ] 1

Keyboards : Microsoft Multimedia Keyboard + Optical Mouse KIT [ ¤ 155.14 ] 1

Cases : Simbadda Master I LU Midi Tower Case Silver 480 Watt [ ¤ 276.63 ] 1

Subtotal : ¤ 4677.57

פורסם

מומלץ להחליף את המארז עם הספק למארז של COMPUCASE וספק 300W של HEC שכן לא מומלץ לקחת ספק ג'נרי מפני שאינך יודע אם תקבל אחד טוב או לא. אם יש לך ספקות, אז הספק של HEC יחזיק את המערכת הזאת למרות שהוא מספק רק 300W.

אני ממליץ לך להחליף גם את לוח האם ל-Gigabyte GA-8IPE1000 Intel 865PE Motherboard (800 Mhz,AGPx8,Dual DDR,S-ATA,5.1 Sound,USB 2.0) שכן הוא גם זול יותר, מכיל את אותם הפיצ'רים ואמין.

פורסם
  • מחבר

מומלץ להחליף את המארז עם הספק למארז של COMPUCASE וספק 300W של HEC שכן לא מומלץ לקחת ספק ג'נרי מפני שאינך יודע אם תקבל אחד טוב או לא. אם יש לך ספקות, אז הספק של HEC יחזיק את המערכת הזאת למרות שהוא מספק רק 300W.

אני ממליץ לך להחליף גם את לוח האם ל-Gigabyte GA-8IPE1000 Intel 865PE Motherboard (800 Mhz,AGPx8,Dual DDR,S-ATA,5.1 Sound,USB 2.0) שכן הוא גם זול יותר, מכיל את אותם הפיצ'רים ואמין.

אבל לפי הבחינה שהייתה באתר של תום(מה כבר אפשר לזייף שם) הלוח ששמתי הוא הכי טוב ביצועיםוהלוח שעוקף אותו עולה איזה 1000 שקל וד"א לא כדאי לקחת IC7 רגיל?

אני ממש מפחד לקחת 300WAT אבל לפי מה שאני יודע ה480 ג'נרי מספיק...

אהה ושכחתי עוד דבר המארז של COMPUCASE פשוט מ-כ-ו-ע-ר !

הוא דומא למארז הP1 שלי אפילו המארז של P2 שלי יותר יפה :o

פורסם

ה-NEO 2 הוא פשוט מעולה בגלל ה-DOC שלו,וראו את זה טוב מאוד בסקירה של טום. ה-Gigabyte GA-8IPE1000 הוא לוח ממוצע לגמרי, ומציג ביצועים לגמרי פחות טובים מה-NEO 2. ברור שלא יהיה לספק של 480W להחזיק את המערכת שלך, אבל אני מקווה שגם ברור לך שאתה לוקח סיכון גדול מאוד בכך שספק ג'נרי שעולה 80 שקל, ישרוף לך את כל ה-4677 שאיתם קנית את המחשב...

ולספק HEC 300W לא יהיה שום בעיה להחזיק את המערכת שלך.

פורסם

אם הלוח של MSI מהיר יותר אז קח אותו. אל תצפה מהספק 480W ג'נרי לקבל באמת 480W. במציאות הוא ייתן לך במקרה הטוב 400W ויש סיכוי שאם הוא יילך הוא יקח את כל המחשב או חלקים ניכרים ממנו יחד איתו. קח בחשבון גם שספקים ג'נריים מחזיקים פחות זמן מספקים של חברות מוכרות. לפני הספק האחרון שלי הייתי מחליף ספקים ג'נריים כל חצי שנה, שנה.

פורסם
  • מחבר

ה-NEO 2 הוא פשוט מעולה בגלל ה-DOC שלו,וראו את זה טוב מאוד בסקירה של טום. ה-Gigabyte GA-8IPE1000 הוא לוח ממוצע לגמרי, ומציג ביצועים לגמרי פחות טובים מה-NEO 2. ברור שלא יהיה לספק של 480W להחזיק את המערכת שלך, אבל אני מקווה שגם ברור לך שאתה לוקח סיכון גדול מאוד בכך שספק ג'נרי שעולה 80 שקל, ישרוף לך את כל ה-4677 שאיתם קנית את המחשב...

ולספק HEC 300W לא יהיה שום בעיה להחזיק את המערכת שלך.

טוב אז אתה מכיר איזשהו פיתרון לכיעור של הCOMPUCASE?

ואתה בטוח שאני לא אצתרך אחר כך להחליף ספק למשהו חזק יותר?

פורסם

אם הוא מכוער בשבילך אז תעשה מודינג...אני לא מוצא בו שום כיעור, הוא מאוורר ופשוט מעולה עם המחיר שלו.

הספק של HEC יספיק לך לגמרי.

פורסם

בשביל מה בדיוק אתה צריך ספק 480W??

כל המערכת שלך לא צורכת יותר מ200W. הספק של HEC 300W יספיק בהחלט ויהיה השקעה יותר טובה מהג'נרי שבא עם המארז שלך.

בקשר למארז זאת כבר בחירה שלך, אתה אמור להחליט לפי הטעם שלך ואם אתה חושב שהוא מכוער אז אל תיקח אותו כי אתה תצטער. תלך עם מה שאתה מרגיש בנושא הזה.

פורסם
  • מחבר

בשביל מה בדיוק אתה צריך ספק 480W??

כל המערכת שלך לא צורכת יותר מ200W. הספק של HEC 300W יספיק בהחלט ויהיה השקעה יותר טובה מהג'נרי שבא עם המארז שלך.

בקשר למארז זאת כבר בחירה שלך, אתה אמור להחליט לפי הטעם שלך ואם אתה חושב שהוא מכוער אז אל תיקח אותו כי אתה תצטער. תלך עם מה שאתה מרגיש בנושא הזה.

טוב אחרי כמה היבתים וזוויות ראייה הוא לא כ"כ מכוער ואם אני לא אוהב את המראה שלו יותר אני אתקן את זה ;)

כל שאר הרכיבים טובים?

עריכה המחשב יספיק לאיזה 2 שנים בלי להחליף כלום?

כלומר אם אני משאיר את אותו המעבד ומחליף את הכ.מסך בעוד שנתיים או שנתיים וחצי לכמה יספיק המעבד עצמו?

פורסם
  • מחבר

עוד שאלה אני רוצה לעשות OC סביר הרכיבים בסדר לOC?

(רק למעבד)

פורסם

לא תגיע רחוק באוברקלוק. המערכת כבר מנצלת את כל רוחב הפס שהזכרונות יכולים להציע. אולי תוכל להעלות את הבאס בכמה מגהרצים אבל לא משהו רציני...

אם אתה ממש רוצה לעשות אוברקלוק אז תצטרך זכרונות מהירים יותר.

בקשר לזמן השימוש של החלקים. מעבד יחזיק לך בערך שנתיים. כרטיס מסך אולי שנה וחצי, אולי קצת יותר...

פורסם

אם אתה רוצה לעשות אוברקלוק בדוק שזכרונות הטווינמוס הם מסוג TMD... או ווינבוד, אלו הכי מומלצים לאוברקלוקנג פשוט (אלא אם בא לך לקנות קרוסיירים ב800), על הלוח של MSI לא שמענו באוברקלוק אבל האביט נחשב טוב.

אם המארז קומפיוקייס מכוער מדי בשבילך קח את הדגם השחור ולא הלבן או שתקח מארז אחר ותוסיף אליו את הספק של HEC

פורסם
  • מחבר

אם אתה רוצה לעשות אוברקלוק בדוק שזכרונות הטווינמוס הם מסוג TMD... או ווינבוד, אלו הכי מומלצים לאוברקלוקנג פשוט (אלא אם בא לך לקנות קרוסיירים ב800), על הלוח של MSI לא שמענו באוברקלוק אבל האביט נחשב טוב.

אם המארז קומפיוקייס מכוער מדי בשבילך קח את הדגם השחור ולא הלבן או שתקח מארז אחר ותוסיף אליו את הספק של HEC

לא הייתי בבית אז לא הייתה לי הזדמנות להגיב...

טוב אני תכננתי להוסיף למעבד איזה 300MHZ וזהו לבינתיים זה אפשרי?

ועוד דבר אם אני לוקח ASUS P4P800 אני אוכל להגיע חביצועים יותר טובים?

עריכה :

כדאי בכלל לקנות עכשיו כי עוד מאת הולכים לצאת מעבדים של 64 ביט ואני לא רוצה להיתקע עם משהו הרבה פחות טוב

אז כדאי לחקות עד שATHLON64 יצא ולחקות עוד קצת עד שיהיה זול יותר ולקנות אחד כזה?

פורסם

בשביל לעשות אוברקלוק למערכת תצטרך גם לעשות אוברקלוק לזכרונות, אבל ניראה לי שתגיע ל300 בלי הרבה בעיות....

בקשר לאטלון64, אתה יכול לחכות עם זה, המעבדים האלה יהיו יחסית יקרים לXP... הטכנולוגיה הזאת צריכה קצת זמן להתבשל...

פורסם
  • מחבר

בשביל לעשות אוברקלוק למערכת תצטרך גם לעשות אוברקלוק לזכרונות, אבל ניראה לי שתגיע ל300 בלי הרבה בעיות....

בקשר לאטלון64, אתה יכול לחכות עם זה, המעבדים האלה יהיו יחסית יקרים לXP... הטכנולוגיה הזאת צריכה קצת זמן להתבשל...

מה זה קצת זמן בשבילך ? ???

כי אני תכננתי שאם לקחת מחשב עכשיו אז להשאיר את המעבד ל3 שנים וחהחליף כמסך אחרי שנה וחצי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים