עבור לתוכן

מה נסגר עם YNET הנאצים (אופס, סליחה. התכוונתי כמובן "נצים") האלה????

Featured Replies

פורסם

אתה מוזמן לשרוף כמה ספרים בסטטיסטיקה שאתה רוצה

גם ככה זה לא מדע אמיתי

ליגאל עמיר לא נותנים במה כי הוא אסיר שנמצא במאסר עולם בגין רצח

העורך (האידיוט או לא) לא מרצה מאסר עולם (so far...)

אם העולם היה מתנהג כמו שאני הייתי רוצה, היו מעמידים את יגאל עמיר מול כיתת יורים,

אבל לצערנו, העולם לא מתנהג לפי הגחמות הפרטיות של כל אחד מאיתנו

ולנושא,

העורך של Ynet הוא עיתונאי שנותן במה לדעות שאינן מקובלות עלייך ושאינן עולות בקנה מידה אחד עם דברי הממשלה החדשה שלנו

לפחות עד שליברמן יעביר את החוקים שעליהם הוא דיבר במשך כל המסע בחירות שלו, זה עדיין חוקי

אתה רוצה את הסכמתי שהעורך של Ynet דביל? יש לך אותה. אני מסכים שרוב הדברים שמתפרסמים שם זה זבל מוחלט

ששווה לתחת, אבל משם ועד לקריאות שצריך לשרוף אותו המרחק גדול

• תגובות 82
  • צפיות 6.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אינפר, העורך של YNET הוא אנטי ציוני שיוצר אוירה שנועדה לערער את היציבות במדינה ע"י דמוניזציה של הממשלה שבקושה הספיקה להשבע ושל שר החוץ שאחרי שנים של זנות מדינית רוצה לפתוח דף חדש שלא כולל אותנו על 4.

למרות שאני מסכים עם החלק השני של המשפט שלך ותומך נלהב בממשלה החדשה, יש לך ביסוס כלשהו לחלק הראשון של המשפט?

פורסם

מדהים שיש אנשים כל כך מפגרים במדינה שלנו,שבמקום להיות חכם הם עסוקים בלהיות צודק תוך כדי שהם פוגעים בעצמם.

כמו להגן על "חופש הדיבור" [בכאילו] במקום לקלוט שהעיתון הכי גדול במדינה מעיז לרמוז שהממשלה נאצית.

וואו נאיביות היא תכונה מטומטמת.

פורסם
  • מחבר

אל תיתמם IG, שנינו יודעים למה איחלת לעורך שיהיה על הטיסה הראשונה.

LOL איזה משפט גאוני !!!!!!!!!!!!

ואת זה אתה אומר כמה דקות אחרי ההיתממות שלך לגבי השימוש התמים במילה נצי...

פורסם

אז בוא אני אתקן אותך, ילד:

זה חוקי לקורא איך שאתה רוצה למי שאתה רוצה.

זה לא חוקי להאשים מישהו במשהו לא נכון. קוראים לזה "הוצאת דיבה".

הבנת את זה, ילד?

זה בדיוק מה שכתבתי, אבל אל תעסיק את עצמך בזוטות.

פורסם

LOL איזה משפט גאוני !!!!!!!!!!!!

ואת זה אתה אומר כמה דקות אחרי ההיתממות שלך לגבי השימוש התמים במילה נצי...

מי אמר שהשימוש תמים?

אני לא חושב שהשימוש תמים, בעיקר כי Ynet מלא במפגרים שכותבים בשגיאות כתיב,

אז לא סביר שהם סתם ככה התחילו להשתמש בעברית גבוהה,

הפואנטה היא שמותר להם לכתוב את זה, ומי שזה לא מתאים לו, מוזמן לקרוא עיתונים אחרים (או לבקר באתרים אחרים)

פורסם

אתה מוזמן לשרוף כמה ספרים בסטטיסטיקה שאתה רוצה

גם ככה זה לא מדע אמיתי

ליגאל עמיר לא נותנים במה כי הוא אסיר שנמצא במאסר עולם בגין רצח

העורך (האידיוט או לא) לא מרצה מאסר עולם (so far...)

אם העולם היה מתנהג כמו שאני הייתי רוצה, היו מעמידים את יגאל עמיר מול כיתת יורים,

אבל לצערנו, העולם לא מתנהג לפי הגחמות הפרטיות של כל אחד מאיתנו

ולנושא,

העורך של Ynet הוא עיתונאי שנותן במה לדעות שאינן מקובלות עלייך ושאינן עולות בקנה מידה אחד עם דברי הממשלה החדשה שלנו

לפחות עד שליברמן יעביר את החוקים שעליהם הוא דיבר במשך כל המסע בחירות שלו, זה עדיין חוקי

אתה רוצה את הסכמתי שהעורך של Ynet דביל? יש לך אותה. אני מסכים שרוב הדברים שמתפרסמים שם זה זבל מוחלט

ששווה לתחת, אבל משם ועד לקריאות שצריך לשרוף אותו המרחק גדול

אז רגע, אתה אומר שליברמן שקרן\ כישלון\ וואטאבר החל מהשנייה שבה הוא נכנס לתפקיד כי הוא עדיין לא מימש את כל מה שהוא הבטיח? :kopfpatsch:

וזה לא שהוא "נותן במה". הוא מייצג עמדה ונוקט בגישה שנועדה לערער את התמיכה בשלטון שעוד לא הספיק להכנס לתפקיד.

פורסם

אם זה מה שהבנת ממה שכתבתי על ליברמן אני מצטער, זאת לא הייתה הכוונה שלי

התכוונתי לכך שכל עוד החוקים שליברמן דיבר עליהם הם בגדר רעיון בלבד,

אין שום דבר לא חוקי במה ש-Ynet עושים

לא התכוונתי לכך שליברמן כישלון כי החוקים האלה עדיין לא עברו

כל עוד Ynet לא קוראים למרד בממשלה או במדינה או באי-ציות לחוק הם לא עושים שום דבר לא חוקי.

או שקצת מחאה פוליטית (גם אם דוחה משהו) גורמת לכולכם לשקשק מפחד?

פורסם

כמו שכבר כתבתי לפחות פעמיים: כדי ליצור אוירה כלשהי לא צריך להפציץ בכתבות עם כותרת שקוראת למרד בצורה ישירה. טיפטוף של כותרות שיוצרות הקשרים לדברים כמו נאצים זו הדרך הבטוחה להפלת המשטר. כמו טרור לזמן ארוך.

ומחאה פוליטית? על מה? מה הממשלה הזו עשתה שצריך למחות עליו? נבחרה?

העורך הוא נגד הממשלה הזו (כנראה מצביע "קדימה" מטומטם) ועוד לפני שכל השרים נכנסו למשרדים שלהם הוא מתחיל להתקיף אותה בכתבות נאציות- אהם סליחה ניציות שמכינות את הקרקע לחוסר שביעות רצון מכל מה שהממשלה הזו תעשה ודרישות עתידיות להתפטרות גם אם לא תהייה סיבה ממשית (כמו לדוגמא- כישלון מדיני במלחמה שבגללו האוייב מתחזק פי 2 וכובל את ידי ישראל...)

פורסם

מה אתה רוצה שאני אגיד לך? שאני מסכים עם מה ש-Ynet כותבים? אני לא

אני אומנם שונא את ליברמן וחושב שהוא רק פוץ נפוח שיודע לדבר ולא לעשות שום דבר,

אבל אני כן חושב שצריך לתת לממשלה קצת זמן להתחיל לפעול לפני שישר מבקרים אותה

עם זאת,

זה לא אומר של-Ynet אסור לעשות את מה שהם עושים, רק שזה מגעיל

פורסם

אני גם לא כתבתי שאסור... לכאורה אין פה הוצאת דיבה ולא הסתה.

זה סתם לא ראוי ומגעיל

וכן, אני רוצה שתרשום שאתה לא מסכים עם YNET עוד פעם. אתה יודע למה?

כי כמו שYNET מנסים לטפטף שהממשלה נאצית, אני רוצה לטפטף שYNET מפגרים ולא ראוי לקחת אותם ברצינות.

אתה מסכים עם העמדות של YNET, לכן עם הזמן אתה יכול ליפול במלכודת שלהם ולהאמין למה שהם כותבים. אני רוצה למנוע את זה.

יום יבוא ותגיד לי תודה :)

פורסם

ביום שאני אאמין למה שכותבים כמה עילגים עם טעויות כתיב ברמה של דיסלקט בכיתה ג', (עם כל הכבוד לדיסלקטים)

יהיו לי בעיות הרבה יותר חמורות ממה ש-ynet כותבים. לך תדע, אני עוד אגיע לקרוא את מדור האסטרולוגיה.

זה הרבה יותר גרוע ממה ש-ynet כותבים (ופיקטיבי באותה מידה)

פורסם

ברור שהנאצים לא התכוונו לכך, השאלה האים YNET התכוונו. מעולם לא שמעתי את השמאל מכוני יוני, או ממשלה יונית.

בטח שהשמאל כונה בתקשורת יוני, יותר מפעם אחת ויותר מעשרות פעמים גם.

בלי סוף תשמה ביטויים כמו "יוסי ביילין הוא יונה מדינית" או דברים כאלו. איזה שטות אמרת.

ופאק, אין עיתונות ימנית שדוחפת את הדעות הימניות שלה לכל מקום? (*אהם* מישהו ראה Fox News אי פעם? *אהם*)

הליכוד הוא המפלגה היחידה שיש לה עיתון פרטי - ישראל היום.

ביום שתמצע שם מאמר מערכת שמאלני - ימות המשיח יגיעו.

המול של העיתון הוא התורם הגדול ביותר לליכוד, ואין ספק שזה הגוף התקשורתי שפעל בצורה המובנת ביותר להפלת הממשלה הקודמת ולבחירתו של נתניהו.

העורך הוא נגד הממשלה הזו (כנראה מצביע "קדימה" מטומטם) ועוד לפני שכל השרים נכנסו למשרדים שלהם הוא מתחיל להתקיף אותה בכתבות נאציות- אהם סליחה ניציות שמכינות את הקרקע לחוסר שביעות רצון מכל מה שהממשלה הזו תעשה ודרישות עתידיות להתפטרות גם אם לא תהייה סיבה ממשית

שזה בערך מה שעשתה התקשורת לכל ממשלה שהייתה פה ב-15 שנה האחרונות.

בכל רגע נתון אחרי 100 ימי החסד היו קריאות בתקשורת לממשלה לקום ולהתפטר.

בשנים של אולמרט זה רק היה חזק יותר. לא רק לימנים מותר לבכות....

פורסם
שזה בערך מה שעשתה התקשורת לכל ממשלה שהייתה פה ב-15 שנה האחרונות.

בכל רגע נתון אחרי 100 ימי החסד היו קריאות בתקשורת לממשלה לקום ולהתפטר.

בשנים של אולמרט זה רק היה חזק יותר. לא רק לימנים מותר לבכות....

אני מודע לזה.

אבל במקרה הזה YNET לא חיכו אפילו 100 דקות לפני שהם התחילו עם התעמולה נגד הממשלה הזו.

פורסם

בטח שהשמאל כונה בתקשורת יוני, יותר מפעם אחת ויותר מעשרות פעמים גם.

בלי סוף תשמה ביטויים כמו "יוסי ביילין הוא יונה מדינית" או דברים כאלו. איזה שטות אמרת.

הליכוד הוא המפלגה היחידה שיש לה עיתון פרטי - ישראל היום.

ביום שתמצע שם מאמר מערכת שמאלני - ימות המשיח יגיעו.

המול של העיתון הוא התורם הגדול ביותר לליכוד, ואין ספק שזה הגוף התקשורתי שפעל בצורה המובנת ביותר להפלת הממשלה הקודמת ולבחירתו של נתניהו.

אם כונה עשרות פעמים, לא תהיה לך בעיה למצוא קישוריות לכך נכון?

והליכוד הוא היחיד שצריך עיתון פרטי, שאר התקשורת מגויסת לשמאל בלי שיבקשו...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים