פורסם 2009 באפריל 216 שנים עשן מכיל חלקיקי פחמן שמוליכים אז בפועל כן...^אל תתווכח עם פיזיקה... אתה תפסיד
פורסם 2009 באפריל 216 שנים חוץ מזה שעשן סיגריות ונרגילות קודם פוגע בך הרבה יותר מברכיבים פשוט אל תעשן על הרכיבים ישירות... אני בספק אם אתה מעשן כל כך הרבה ואוטם את החדר כך שהרכיבים יפגעו מעשן לא ישיר
פורסם 2009 באפריל 216 שנים ^אל תתווכח עם פיזיקה... אתה תפסידhttp://tdworld.com/mag/power_conductive_smokerelated_outages/
פורסם 2009 באפריל 216 שנים Conductive smoke-related outages due to grass fires have increased, according to the Western Area Power Administration (WAPA).The process begins because transmission lines produce electric fields, and thermally induced conductivity adds to the problem. בהנחה שהוא לא מעשן את הסיגריה הכי גדולה בעולם ליד קוי תמסורת אני חושב שהכל יהיה בסדר
פורסם 2009 באפריל 216 שנים אתם נכנסים כל החבר'ה לתוך המארז ומעשנים? שחס וחלילה לא יהיה איזה גידול בתוך המארז ופתאום יצמח לך מערך CF
פורסם 2009 באפריל 216 שנים שם הם זורקים את העפר... חחחחנראה לי שהעשן יכול לפגוע במחשב רק אחריי הרבה זמן של עישון לידו, אם החדר בעשן והחלון סגור והוא היה ככה חצי שנה, נראה לי שהוא ייפגע איכשהו.
פורסם 2009 באפריל 216 שנים למה להכנס לבעיה? פשוט אל תעשן. בריא למחשב(לפי הפיזיקה) בריא לאדם(לפי המדע) ראית? אם לא תעשן תציל שני דברים במחיר של אחד!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.