פורסם 2009 באפריל 116 שנים היי זה דיון שפתחתי לפני כמה זמן , עשיתי את הפריקת מתחים אבל לא עזר -נשאר אותו דברhttp://hwzone.co.il/community/index.php?topic=399065.0רציתי לדעת איפה יש מעבדה או משהו כזה שאני יוכל לקחת את הספק לתיקון , זה לא ספק ג'ינרי , זה ספק איכותי של אנרמקס של 660W .אם מישהו מכיר באיזור ירושלים אני יעדיף, אבל גם באיזור אחר בארץ אני יקבל בשמחה.תודה
פורסם 2009 באפריל 116 שנים מחבר איפה זה <? יש מספר טלפון , משהו ?עריכה :אוקיי מצאתי בגוגל , מחר בבוקר אני אתקשר.אתה יודעים אם הם עושים תיקונים ומה הנהלים שלהם ? כמה כסף עולה , אם הם לא מצליחים לתקן וכו ?!
פורסם 2009 באפריל 216 שנים מחבר התקשרתי לרוזטק ואמרו לי ללכת עם זה לאן שקניתי, אמרתי להם שקניתי בחול ואמרו לי שאי אפשר להביא את זה אליהם ,מה לעשות ? אין מקומות פרטים או משהו כזה ? (אני מוכן לשלם כמובן)
פורסם 2009 באפריל 316 שנים אי אפשר לדעת אם זה פיוז או לא בלי לפתוח את הספק.אם זה רכיב אחר חוץ מפיוז והתיקון מסובך, תיקון עלול לעלות לך קרוב לספק חדש.זה לא שווה, תיאלץ להיפרד ממנו.
פורסם 2009 באפריל 316 שנים מחבר הם לא יכולים תוך כמה דקות לדעת אם זה מסובך ועולה הרבה ואז לתת לי לעשות את ההחלטה אם להמשיך לתקן או לא ?
פורסם 2009 באפריל 316 שנים אלא אם יש חלק מפוחם פיזית שיורה על מקור הבעיה, צריך לבדוק את הספק מקטע אחד כל פעם, וזה לוקח לא מעט זמן. ספק כוח איכותי זה דבר שכולל מספר מודולים נפרדים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.