עבור לתוכן

היכן ניתן בארץ לרכוש מנורת מסך CCFL עבור נייד HP סידרת NC6000

Featured Replies

פורסם

1. מחפש לרכוש מנורת מסך CCFL בארץ עבור נייד NC6220 HP מסך LCD 14.1 אינטש. בכל האתרים שפניתי מוכנים לבצע בתשלום את השירות של החלפת נורת המסך, אולם לא מוכנים למכור את המנורה בלבד. בEBAY ובארה"ב העלות סה"כ בסביבות $10, אולם המנורה מאוד רגישה ושבירה והחשש הוא משבירה במשלוח. מעוניין להחליף את מנורת המסך (קטודה קרה) לבד!.

2. האם יש אפשרות להחליף את כל המסך לסוג המסכים החדשים הפועלים עם תאורת LED-ים (הכולל גם החלפת האינוורטר למתח גבוה, ב-בקר למתח עבודה של LED-ים) במסך?

פורסם

בEBAY ובארה"ב העלות סה"כ בסביבות $10, אולם המנורה מאוד רגישה ושבירה והחשש הוא משבירה במשלוח. מעוניין להחליף את מנורת המסך (קטודה קרה) לבד!.

אני חושב שאין מה לחשוש, שכן כל סוחר נורמלי שמתעסק בדברים האלה יידע איך צריך לשלוח את המנורה כדי שלא תישבר. מן הסתם הרי איכשהו מעבירים דברים כאלה בעולם. גם הקנייה שלך מבוטחת למקרה של נזק במשלוח.

2. האם יש אפשרות להחליף את כל המסך לסוג המסכים החדשים הפועלים עם תאורת LED-ים (הכולל גם החלפת האינוורטר למתח גבוה, ב-בקר למתח עבודה של LED-ים) במסך?

לא יודע להגיד לך בוודאות, אבל אם כן, זה יהיה סיפור לא זול ולא פשוט.

פורסם

להזמין פלורסנט זה לא בעיה - אם אתה חושש שהוא יישבר פשוט תשמין מסך שלם שנשבר 99.9 אחוז שהפלורסנט שלם.

עד כמה שאני יודע אין אפשרות למסך לד.

בכל אופן - אם תחליף לבד את הפלורסנט התוצאה תהיה משעשעת - תאמין לי.

אם אתה מחפש מעבדה שתעשה את זה אתה יכול לפנות אלי בפרטי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים