עבור לתוכן

זקוק להמלצה לספק ומארז HTPC ב600 ש"ח

Featured Replies

פורסם

לאחר שגיליתי שהAntec NSK2480 יהיה מאד גבולי במקום שיש לי, אני זקוק להמלצה על מארז HTPC וספק כח בתקציב של 600 שקל(יחד).

כרגע אני חושב על silverstone sg02 ב300 שקל ואני זקוק להמלצה לספק בשבילו, אם למישהו יש הצעות גם למארז אני אשמח.

חשוב שהמארז יוכל להכיל כרטיסי מסך בגודל מלא ושהעומק שלו לא יעלה על 40 ס"מ, תודה.

פורסם

אם המפרט הוא כמו שיש לך בקומנט , אז אתה תוכל להסתפק בספק של SS 400W שעולה משהוא כמו 270~280 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

תודה.

מדובר במחשב חדש שאני קונה:

E5200 (כנראה שקירור מקורי)

GIGABYTE GA-73PVM-S2H

SAMSUNG 500GB HD501LJ

LG GGC-H20L

2GB DDR2 800MHz

Edimax ew7128g

+אני רוצה אפשרות להוסיף כרטיס מסך לא מובנה בלי כל מיני הגבלות מקום של מארז קטן ושכחתי לציין שרצוי משהו שקט.

לא מצאתי את הSeaSonic.

מה לגבי הThermalTake TR2 Power W0070 430W, הEnermax Tomahawk 405w ,Corsair CX 400watt או Antec EarthWatts 380w?

עריכה: בנוסף, איך נחשב הZalman ZM360-APS?

פורסם

הספק הכי טוב מביניהם הוא כנראה האנטק או הקורסאיר, אבל פשוט תיקח את הזול מביניהם, חוץ מהזלמן והTT.

פורסם

יש ב- foxpc ספק Seasonic S12-330GB retail בכ- 260 ש"ח (לא מופיע באתר אבל יש להם עוד כמה במלאי).

ספק שקט ואיכותי (מניסיון) עם 24A@12V וחיבור 6-pin לכרטיס מסך.

יש סקירה פה http://www.anandtech.com/casecoolingpsus/showdoc.aspx?i=3487

יש לי את ה- Silverstone SG-02-F, תשים לב שהוא מלא חורי איוורור, עלול להיות לא שקט (תלוי ברכיבים ובמיקום שלו) ולהתמלא באבק.

פורסם
  • מחבר

הספק הכי טוב מביניהם הוא כנראה האנטק או הקורסאיר, אבל פשוט תיקח את הזול מביניהם, חוץ מהזלמן והTT.

האנרמקס עולה 250 והאנטק/קורסאיר 320, אין לי בעיה להוסיף עוד 70 שקל בשביל ספק שקט יותר, השאלה היא האם הם באמת יותר שקטים?

ומה לגבי הצעות למארז אחר?

תודה.

layzee: תודה אבל אני מעדיף לקנות מחנות באזור שלי וfoxpc רחוקים ממני.

איך המאוררים של המארז? מרעישים או שקטים?

פורסם

מאיפה אתה, שנדע איפה לחפש ספק?

המאווררים שמגיעים עם המארזים של סילברסטון לרוב שקטים.

פורסם
  • מחבר

חדרה-נתניה, מה שאומר בעיקר פנדה ואולי KSP ואיבורי, לשאר החנויות כאן שאני מכיר אין אתרים.

פורסם

המארז מגיע עם מאוורר בודד 80 מ"מ בצד שמכניס אוויר לכיוון דיסקים קשיחים.

המאוורר מחובר עם 3-pin ללוח האם ונשלט על ידו בכ- 1000-1300 סל"ד, די שקט יחסית לאחרים בגודלו שאני מכיר.

יש עוד שני מקומות עבור מאווררים 80 מ"מ מעל אזור כרטיסי הרחבה.

אין טעם להוסיף אם אין כרטיס מסך נפרד (לי בינתיים אין, ניסיתי מאוורר נוסף, שום תועלת).

שוב, רמת הרעש תהיה תלויה במהירות המאווררים שהלוח יקבע, ובמיקום המחשב.

בצדדים, למעלה ומאחורה המארז מחורר, כל הרעש זולג החוצה (והאבק פנימה).

זה לא שהמחשב רועש, פשוט למארז עצמו אין תכונות שמנמיכות/חוסמות רעש, מצד שני הוא מאוורר טוב גם בלי מאווררים נוספים.

מארזים HTPC אחרים עם מקום לכרטיס מסך מלא שאני מכיר, לפחות 43 ס"מ עומק, אם יש לך מגבלות גודל תצטרך להתפשר/לוותר.

לגבי ספק, אנטק מגיע עם מאוורר 80 מ"מ, אם אתה מוכן להוציא יותר מ- 300 ש"ח לך על קורסאיר CX400.

לדעתי, תוכל לסתפק ב- HEC (תיכף יזרקו עלי בוץ ;)), עדיף מהסדרות החדשות: Raptor או TE, שמופיעות באתר של פנדה.

המפרט שאתה קונה בקושי צורך 100W, הבעיה שכמעט אין ספקים קטנים איכותיים.

פורסם
  • מחבר

תודה.

החלטתי לקנות את המארז הזה ואת הCorsair cx400 ולהחליף אותו עם הליברטי שיש לי במחשב הרגיל, או שאולי בכלל אני כבר אשים עוד כמה שקלים כדי לקנות ספק מודולרי אבל באמת חבל על הכסף.

את הליברטי אני אכניס לHTPC כדי לחסוך לעצמי מאמץ ולסייע לזרימת האוויר במארז ואת הcx400 אני אשים במחשב שאני מוציא ממנו את הליברטי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים