פורסם 2009 באפריל 116 שנים לאחר שגיליתי שהAntec NSK2480 יהיה מאד גבולי במקום שיש לי, אני זקוק להמלצה על מארז HTPC וספק כח בתקציב של 600 שקל(יחד).כרגע אני חושב על silverstone sg02 ב300 שקל ואני זקוק להמלצה לספק בשבילו, אם למישהו יש הצעות גם למארז אני אשמח.חשוב שהמארז יוכל להכיל כרטיסי מסך בגודל מלא ושהעומק שלו לא יעלה על 40 ס"מ, תודה.
פורסם 2009 באפריל 116 שנים אם המפרט הוא כמו שיש לך בקומנט , אז אתה תוכל להסתפק בספק של SS 400W שעולה משהוא כמו 270~280 ש"ח.
פורסם 2009 באפריל 116 שנים מחבר תודה.מדובר במחשב חדש שאני קונה:E5200 (כנראה שקירור מקורי)GIGABYTE GA-73PVM-S2HSAMSUNG 500GB HD501LJLG GGC-H20L2GB DDR2 800MHzEdimax ew7128g+אני רוצה אפשרות להוסיף כרטיס מסך לא מובנה בלי כל מיני הגבלות מקום של מארז קטן ושכחתי לציין שרצוי משהו שקט.לא מצאתי את הSeaSonic.מה לגבי הThermalTake TR2 Power W0070 430W, הEnermax Tomahawk 405w ,Corsair CX 400watt או Antec EarthWatts 380w?עריכה: בנוסף, איך נחשב הZalman ZM360-APS?
פורסם 2009 באפריל 116 שנים הספק הכי טוב מביניהם הוא כנראה האנטק או הקורסאיר, אבל פשוט תיקח את הזול מביניהם, חוץ מהזלמן והTT.
פורסם 2009 באפריל 116 שנים יש ב- foxpc ספק Seasonic S12-330GB retail בכ- 260 ש"ח (לא מופיע באתר אבל יש להם עוד כמה במלאי).ספק שקט ואיכותי (מניסיון) עם 24A@12V וחיבור 6-pin לכרטיס מסך.יש סקירה פה http://www.anandtech.com/casecoolingpsus/showdoc.aspx?i=3487יש לי את ה- Silverstone SG-02-F, תשים לב שהוא מלא חורי איוורור, עלול להיות לא שקט (תלוי ברכיבים ובמיקום שלו) ולהתמלא באבק.
פורסם 2009 באפריל 116 שנים מחבר הספק הכי טוב מביניהם הוא כנראה האנטק או הקורסאיר, אבל פשוט תיקח את הזול מביניהם, חוץ מהזלמן והTT.האנרמקס עולה 250 והאנטק/קורסאיר 320, אין לי בעיה להוסיף עוד 70 שקל בשביל ספק שקט יותר, השאלה היא האם הם באמת יותר שקטים?ומה לגבי הצעות למארז אחר?תודה.layzee: תודה אבל אני מעדיף לקנות מחנות באזור שלי וfoxpc רחוקים ממני.איך המאוררים של המארז? מרעישים או שקטים?
פורסם 2009 באפריל 116 שנים מאיפה אתה, שנדע איפה לחפש ספק?המאווררים שמגיעים עם המארזים של סילברסטון לרוב שקטים.
פורסם 2009 באפריל 116 שנים מחבר חדרה-נתניה, מה שאומר בעיקר פנדה ואולי KSP ואיבורי, לשאר החנויות כאן שאני מכיר אין אתרים.
פורסם 2009 באפריל 216 שנים המארז מגיע עם מאוורר בודד 80 מ"מ בצד שמכניס אוויר לכיוון דיסקים קשיחים. המאוורר מחובר עם 3-pin ללוח האם ונשלט על ידו בכ- 1000-1300 סל"ד, די שקט יחסית לאחרים בגודלו שאני מכיר. יש עוד שני מקומות עבור מאווררים 80 מ"מ מעל אזור כרטיסי הרחבה. אין טעם להוסיף אם אין כרטיס מסך נפרד (לי בינתיים אין, ניסיתי מאוורר נוסף, שום תועלת). שוב, רמת הרעש תהיה תלויה במהירות המאווררים שהלוח יקבע, ובמיקום המחשב. בצדדים, למעלה ומאחורה המארז מחורר, כל הרעש זולג החוצה (והאבק פנימה). זה לא שהמחשב רועש, פשוט למארז עצמו אין תכונות שמנמיכות/חוסמות רעש, מצד שני הוא מאוורר טוב גם בלי מאווררים נוספים. מארזים HTPC אחרים עם מקום לכרטיס מסך מלא שאני מכיר, לפחות 43 ס"מ עומק, אם יש לך מגבלות גודל תצטרך להתפשר/לוותר. לגבי ספק, אנטק מגיע עם מאוורר 80 מ"מ, אם אתה מוכן להוציא יותר מ- 300 ש"ח לך על קורסאיר CX400. לדעתי, תוכל לסתפק ב- HEC (תיכף יזרקו עלי בוץ ), עדיף מהסדרות החדשות: Raptor או TE, שמופיעות באתר של פנדה. המפרט שאתה קונה בקושי צורך 100W, הבעיה שכמעט אין ספקים קטנים איכותיים.
פורסם 2009 באפריל 216 שנים מחבר תודה.החלטתי לקנות את המארז הזה ואת הCorsair cx400 ולהחליף אותו עם הליברטי שיש לי במחשב הרגיל, או שאולי בכלל אני כבר אשים עוד כמה שקלים כדי לקנות ספק מודולרי אבל באמת חבל על הכסף.את הליברטי אני אכניס לHTPC כדי לחסוך לעצמי מאמץ ולסייע לזרימת האוויר במארז ואת הcx400 אני אשים במחשב שאני מוציא ממנו את הליברטי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.