פורסם 2009 באפריל 116 שנים היאני רוצה לקנות גיימפאד חוטי למחשב, ושני אלו הם כנראה הכי טובים שיש למחשב.איזה עדיף ולמה? (יש לי כפות ידיים די גדולות כך שאני מקווה שהם לפחות בגודל של השלט של הPS3 ואפילו קצת יותר גדולים)דרך אגב, לא מצאתי תשובה חד משמעית לגבי רטט בצ'יל סטרים, יש למישהו מושג אם יש?עוד משהו שדי גורם לי להעדיף את הצ'יל סטרים הוא שהוא דומה לXB360 גיימפאד ונאמר עליו שהוא מאוד נוח, הוא יותר זול ויש את המנגנון קירור הזה (למרות שאני בספק לגביו), אבל גם אם הוא יותר זול זה מוצר של לוג'יטק ולא סתם איזה זבל ג'נרי.אבל עדיין, הדבר הראשון החשוב הוא נוחות (אחרי הכל זה לא בדיוק אותו המבנה של הגיימפאד XB360), ככה שאשמח לשמוע דעות על הנוחות של שניהם.עריכה: חשוב לי גם דיוק ותגובה של הסטיקים האנלוגיים, שלא אהיה חייב להזיז את הסטיק עד הסוף בשביל לפנות כל פניה בגריד לדוגמה.תודה מראש,אורי
פורסם 2009 באפריל 116 שנים אני מאמין שה X360 יתאים לך הוא דיי גדולחסרון ב X360 זה ה D PAD שלו ממש עלוב ולא נוחיתרון ב XB360 שלא צריך לכוון כפתורים להרבה משחקים כמו בלוגיטק.שניהם טובים.
פורסם 2009 באפריל 116 שנים היה לי ליומיים את ה-LOGITECH RUMBLE 2 ( שנחשב הכי יקר אצלהם ), והחלפתי ל-360 ואני לא מצטער.ה-360 מצויין, ויתרון מאוד גדול אצלו היא העבודה שהכפתורים שממוקמים למעלה הם לא טריגרים, אלא אנלוגים, ואז אפשר למשחקי מכוניות לדוגמא לשלוט על גז וברקס בצורה אנלוגית.החסרון הברור שלו כפי שצויין פה קודם זה שה-D PAD קצת נוראי. אבל לא נתקלתי במשהו שהשתמשתי ב-D PAD.
פורסם 2009 באפריל 116 שנים מחבר קודם כל, תודה שהגבתם, אך אשמח לקבל גם דעה ממישהו שהשתמש בשני השלטים הנ"ל ולא רק בשלט אחר של לוג'יטק, אחרי הכל זה לא אותו שלט.
פורסם 2009 באפריל 516 שנים מחבר הכפתורים ימינה שאלה קדימה אחורה - http://farm4.static.flickr.com/3539/3384624084_b380f895ed.jpgהשני משמאל/ בשלט PS האזור הכי שמאלי
פורסם 2009 באפריל 516 שנים לא השתמשתי בגימפאד הזה של לוגיטק אבל השתמשתי באחרים ותראה אני בכללי מאוד אוהב את לוגיטק לציוד עיקפי הבעיה בגימפאד זה שהיום אם כל עניין ה"משחקים לחלונות" לגימפאד 360 יש תאימות מלאה לזה וככה גם מראים לך את הכפתורים במסך בהרבה משחקים וגם הרטט תמיד פועל במשחקים האלו אפשר אומנם לסדר כפתורים בגימפאד צד שלישי במשחקים שלא תומכים דרך תוכנה שעושה אמולציה למקלדת אבל זה לא אותו הדבר ובגלל זה אני ממליץ אליו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.