עבור לתוכן

צריך עזרה בבירורים בקשר להצעות זולות יותר בשביל מחשב נייח!

Featured Replies

פורסם

אוקי אז ככה יש לי קונפגירציה מותאמת אישית למחשב נייח שאת כל הרכיבים אני בחרתי ואני מחפש הצעות יותר זולות אז אם מישהו יודע איפה אני יכול לקנות ביותר זול בבקשה שיגיב וגם צריך הצעות מחיר למארזים עמידים ומאלומיניום או מפח אבל שיהיו טובים ומספיק גדולים בהתאם למה שרשום.

מפרט טכני למחשב נייח:

לוח אם-gigbyte gsa-ep45 ds3-מחיר:630 ש"ח

כרטיס מסך-asus geforce en9600gt hdti 1gb pcie -מחיר 840 ש"ח

intel dual core 2 quad q9550-אין לי מחיר לזה בינתיים עדיין בבירורים,כל הצעה תתקבל בשמחה.

צורב lg gs22lc30 dvdx22 0em-מחיר:155 ש"ח

דיסק קשיח western digital דגם wd3200aaks נפח 320gb אריזת oem-מחיר:225 ש"ח

זכרון ocz pn-ocz3pi16002gk 2gb-מחיר:430 ש"ח

מארז-בזה אני צריך עזרה אלומיניום או פח עדיף אלומיניום עם נורה בצד עם חלון צדדי שקוף שאפשר לראות מה שיש בתוכו.

גם אם מישהו רוצה הוא יכול לפנות אלי דרך איסיקיו או מסנגר וגם דואר אלקטרוני

אני יודה לו מאוד כי אני רוב הזמן זמין שמה

msn messenger address:raphy@012.net.il

וזה כתובת הדואר אלקטרוני שלי:shlomy66666@hotmail.com

פורסם

ידידי הצלחת להביא מפרט יקר בצורה מוגזמת.

על הלוח אתה יכול לחסוך 200 ש"ח

על הכרטיס מסך 350 ש"ח בערך

המעבד שבחרת עולה בסביבות 1500 ש"ח . אבל יכול להיות שיספיק לך מעבד ב 1000 או פחות - תלוי בשימושים של המחשב

על הצורב אפשר לחסוך 20-30 ש"ח

הזיכרונות שלקחת לא תואמים ללוח וכמובן יקרים בטירוף. אפשר לחסוך שם 200 ש"ח ועוד לקחת 4GB

לפי החישוב שלי כבר אפשר לחסוך לך 720-1230 ש"ח בלי פגיעה ממשית בביצועים של המערכת.

ציין בבקשה מה השימושים של המחשב - אינטרנט, אופיס, משחקים (איזה? מה גודל מסך?) סרטים וכדומה.

ואז יוכלו לבנות לך מפרט. ציין גם מה איזור מגוריך כדי שיבחרו חנויות מתאימות.

פורסם

מצטרף לדעתו של קודמי.

עזוב יקר - כמו שכבר נאמר החלקים אפילו לא מתאימים אחד לשני, וספק הכוח פשוט לא קיים מבחינתך כנראה (למערכת כזאת לא ממש מתאימים הספקים שמגיעים בעסקת חבילה עם מארזים זולים...). עושה רושם שעם כל הרצון הטוב אתה לא הכי מבין בזה בעולם, וכדאי לשמוע מה יש לאחרים להגיד על המפרט עצמו ולא רק המחירים.

אנא פרט דרישות מהמחשב ותקציב, ונוכל לעזור לך להרכיב מפרט נורמאלי. בנוסף, אני לא יודע באילו חנויות בררת, אבל המחירים שהצגת הם לא משהו, והחלקים שבחרת פשוט לא משתלמים.

פורסם

עדכן תקציב בכותרת + שימושים/העדפות בפוסט הראשון לפי חוקי הפורום - אחרת הדיון ינעל!

פרט בעיקר נתוני גיימינג כמופיע בלינק למטה, OC ודרישות שקט.

להסברים ודוגמאות גש לקרוא כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=294718.0

אם אתה רק מחפש מחירים ולא מפרט - זה לא המקום. אנחנו לא זאפ.

בכל מקרה, גם המפרט לא משהו כלל ומישהו ללא ספק מרמה אותך עם המחירים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים