פורסם 2009 במרץ 3116 שנים הורדתי את הקובץ..מפלייסטיישן נטוורק...הבאתי את כל הפרטים כרטיס אשראי הכל.עכשיו הקטע המצחיק הוא שהקובץ ירד 63 מ"ב.התקנתי אותו..פתחתי את המשחק..ואין הוא לא מופיע בשום לשונית במשחק שאני רוצה להכנס אני לא מבין למה??יש למישהו מושג?יכול לעזור לי.??אולי צריך להכנס להגדרות או שזה פועל רק באונליין..בבקשה שלא יצא שסתם שילמתי..:\**עריכה רציתי גם לומר שהורדתי את הקובץ פעמיים והתקנתי ולא עזר.אני מקווה שלא חייבו אותי בפעם השניה שהורדתי ..:\
פורסם 2009 במרץ 3116 שנים מחבר ברור רשמתי כתובת מארצות הברית.והחנות היא של ארצות הברית.עכשיו ניסיתי לשחק באונליין הוא רושם לי שלשני השחקנים צריך להיות את השירים כדי לשחק באונליין.יש מצב שרק באונליין זה יפעל?אני לא חושב.
פורסם 2009 במרץ 3116 שנים תיקח את המשחק - ותסתכל עליו מהצד למטה.אם יש 1 מצויר בלוגו - זה משחק אמריקאי.אם הקוד הוא BLUS - משחק אמריקאי.אם לא מצויר אחד וכדור הארץ והקוד הוא BLES לדוגמא - המשחק הוא אירופאי וניתן לקנות לו תוכן רק מהחנות האירופאית.ליביו
פורסם 2009 באפריל 116 שנים מחבר כן זה משחק אירופאי.[גיטר הירו למי ששאל]זו הבעיה וזה למה הוא לא קורא אותו הבנתי כבר לבד.חבל על 6$ חח מהפעם הבאה אני קונה רק מהאירופאי
פורסם 2009 באפריל 116 שנים הלוואי שזה היה כ"כ פשוט.האירופאי לא מוכן לקבל לא ויזה בינלאומית מישראל ולא מאסטרכרד מישראל - אימות כתובות.באמריקאי לפחות הויזה פועלת.ליביו
פורסם 2009 באפריל 116 שנים מחבר פאק אז בכל מקרה נדפקתי.אבל אם אני אקנה משחקים מארה"ב זה יפעל נכון? השאלה אם זה יפעל בדגם של הפלייסטיישן האירופאי שלי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.