פורסם 2009 במרץ 3116 שנים שלום,יש לי שאלה- האם מעבד עם FSB 1333MHz יכול לעבוד על לוח שתומך ב 1066MHz FSB המעבד -intel e8400לוח אם- KINO-9454 עם chipset: Intel® 945G + ICH7
פורסם 2009 במרץ 3116 שנים תבדוק אם הוא נמצא ברשימת המעבדים שנתמכים ע"י הלוח. כנס לאתר היצרן, שם תכנס לדף של הלוח הספציפי - רוב היצרנים מספקים רשימת מעבדים שנבדקו ועובדים כמו שצריך, אם כי לפעמים יש מעבדים שיעבדו כמו שצריך שאינם נמצאים ברשימה (או שנמצאים אך עם הערה שיעבדו רק עם גרסת ביוס מסוימת, והם פועלים גם עם גרסה נמוכה יותר.)מבחינת FSB, או שהתדר שלו יונמך או שתכנס למצב של אוברקלוק.
פורסם 2009 במרץ 3116 שנים מחבר כבר חיפשתי באתר של היצרן ולא מצאתי רשימת מעבדים נתמכים אלא רק שהלוח תומך ב: Intel® Core2 Duo, Pentium® 4/ Pentium® D FSB 1066/800/533MHz processorובקשר למצב של אוברקלוק -מה זה אומר, האם אני אוכל לעבוד איתו בהנחה שהמעבד לא מתחמם יותר מידי?
פורסם 2009 באפריל 116 שנים הלוח הזה לא תומך בכלל ב-45 ננומטר - אין טעם לנסות להרכיב את המעבד.זה כבר שתי בעיות, גם הFSB וגם התמיכה במעבד עצמו... אני בספק אם יש איזה עיגכון ביוס שיפתור אותן.אתה תצטרך לוח חדש, ואם אתה רוצה המלצה, תן את הדרישות והתקציב, ורשום אותם בכותרת, לפי חוקי הפורום.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.