עבור לתוכן

החלפתי קירור למחשב, והמחשב מסרב להכנס לווינדוס.

Featured Replies

פורסם

היי

אז ככה, במחשב עם מעבד פנטיום 4 3GHZ נהרס הקירור, אז קניתי את הקירור המקורי של אינטל LGA 775. הרכבתי אותו, הכל עבד טוב ויפה.

רק שמאוחר יותר כשאני מדליק את המחשב, הוא נתקע לדקה על מסך האפשרויות של הלוח אם, ואז המחשב נכבה. אני מניח שהמעבד מגיע לטמפ' גבוהה מידיי ומכבה את עצמו אוטומטית. את הקירור הרכבתי כמו שצריך ווידאתי שזה לא זז. קודם זה עבד מצויין, עכשיו זה מסרב לעבוד. מה הבעייה לעזאזל?

פורסם

אם המערכת עבדה באופן תקין לאחר התקנת גוף הקירור, אין סיבה להפוך אותו לגורם לבעיות שהופיעו לאחר מכן.

ניסית לאפס את הביוס?

פורסם

תנתק C-MOS

זה יאפס את הביוס וכנראה שיפתור לך את הבעיה..

אם הבעיה לא נפתרה אז אולי זו הבעיה הזו.

כשהוא נתקע במסך בהתחלה זה אומר שאחד ההתקנים לא מחוברים כראוי ולוקח לו זמן לזהות, אולי הזזת איזה חיבור בלוח.

תבדוק שהכל כמו שצריך ותעדכן.

זה אחת מ2 הבעיות..

פורסם
  • מחבר

איך עושים את זה? להוציא את הסוללה העגולה ולהחזיר?

כי אי אפשר לשלוט בתפריט ההוא שדיברתי עליו קודם.

פורסם

כן תוציא את הסוללה מהלוח אם (העגולה) נתק את הספק כוח מהחשמל..תמתין דקה-שתיים..ותחזיר..

בנוסף לשאלות כאן..יש ציפצופים ?

פורסם
  • מחבר

לא עובד :(

ואין צפצופים.

פורסם

המשחה טרמית טריה ?

פורסם

נסה להוציא את הסטיקים של הזכרון ולהחזיר, נסה להחליף מיקום לסטיקים של הזכרון תבדוק שהכרטיסים על הלוח הדוקים כמו שצריך...

תעדכן.

פורסם
  • מחבר

משחה טרמית הייתה על המאוורר החדש.

החלפת סטיקי הזיכרון לא פתרה את הבעייה.

לא יודע אם זה משנה, אבל במסך שאמרתי שהמחשב נתקע עליו לדקה ונכבה, כתוב את דגם המעבד ID ו PATCH ומספרים לידיהם, אם צריך תמונה אני אצלם.

פורסם

כמובן שתמונה תעזור ...

פורסם
  • מחבר

תמונה:

[attachment deleted by admin]

פורסם

נסה להוציא רק סטיק של זיכרון (אם יש לך 2)..וזה קצת מוזר שהמערכת לא עולה..שגן אין משהו ספציפי..אם יש לך אפשרות..נסה להתקין מחדש את הקירור..

פורסם
  • מחבר

ניסיתי תאמין לי שניסיתי להתקין מחדש את הקירור...

והקטע עם הזכרונות גם לא עובד.

נראה לי אני אזרוק את זה למעבדת מחשבים וזהו, למה, אחי הקטן משגע אותי שאיו לו מחשב :cwm10:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים