פורסם 2009 באפריל 216 שנים אם הוא עם 4 פינים תחבר אותו לכבל חשמל שיוצא מהספק, אם יש לו 3 פינים חבר אותו ללוח אם.
פורסם 2009 באפריל 216 שנים מחבר עשיתי עם ברגים..וכשהדלקתי את המחשב הכרטיס מסך היה על 66 מעלות.. וכשהוצאתי אותו והשארתי רק את המאוורר של הכרטיס הטמפרטורה היא 51....איך זה יכול להיות?
פורסם 2009 באפריל 216 שנים הדלקת את המחשב נתת לו לעלות ומדדת 66 עם מאוורר 80מ"מ ?אותו הדבר בלי מאוורר 80מ"מ הטמפ' נמוכה יותר ?איך הרכבת את המאוורר ? שידחף אוויר או ישאב אוויר מהכרטיס מסך ?
פורסם 2009 באפריל 216 שנים נסה ההפך..אם הטמפ' גרועות..אז או שהמאוורר שהתקנת :-X או שפשוט הקירור יעיל יותר עם המאוורר המקורי..
פורסם 2009 באפריל 316 שנים אתה באמת רוצה לרכוש לו קירור יעודי ? שכן הקירור סטוק די מספיק..ולפי מה שציינת אתה הולך להחליף את הכרטיס מסך לא ?
פורסם 2009 באפריל 316 שנים בגלל שהמאוורר הקטן המצא בתוך הגוף קירור עצמו... המאוורר הגדול שהתקנת זורק אוויר על הפלסטיק שמכסה את הגוף קירור... וזה לא מועיל...תפרק את הפלסטיק שיש על הגוף קירור, ואז המאוורר 80 מ"מ ששמת יהיה אפקטיבי.עריכה,ראיתי שיש לך כרטיס אחר ממה שנתנו לך דוגמא אליו... אם ככה אין לי מושג.
פורסם 2009 באפריל 316 שנים מחבר גם אני לא מבין למה זה לא עוזר.. אצלי אין פלסטיק זה ישר גוף קירור...מה עוד יכולה להיות הסיבה?ובכוונה לקירור טוב אני מתכוון לקמבן משהו אולי עם קירור למעבד?
פורסם 2009 באפריל 616 שנים המאוורר סטוק מסתדר טוב יותר עם הקירור (די מובן מאליו)..על כל מקרה נסה לבדוק שינוי כיוון אל המאורר וכו..ולגבי הקירור סטוק אתה מוזמן לנסות.. ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.