עבור לתוכן

שאלה. מריחה נכונה של משחה טרמית..

Featured Replies

פורסם

יש כזה דבר לשים יותר מידי משחה טרמית?

ראיתי שצריך לשים רק עיגול קטן במרכז..

אבל אני מורח שכבה אחידה על המעבד...

מה יותר נכון לעשות? ובאיזה כמות?

פורסם

אתה צריך לשים מישחה טרמית באמצע המעבד בגודל של אפונה ואז למרוח אותו :

פורסם

אני אישית מורח בצורה הבאה,

נותן כמה נקודות קטנות על כמה נקודות במעבד/ליבה ועם כרטיס מגנטי מחליק הכל שווה על המעבד... כמובן שכבה כמה שיותר דקה...

בקשר לשאלה שלך ( יותר מידיי משחה ) הגוף קירור שעל המעבד יושב מאוד צמוד, הוא "יגרש" את המשחה העודפת אם אתה רוצה או לא רוצה...

השיטה של לשים בגודל אפונה במרכז מעצבנת... קשה למרוח על כל המעבד ויש חלקים שאין בהם בסופו של דבר...

פורסם

אני אישית משתמש במשכה של זלמן זאת עם המברשת, ופשוט מורך שכבה דקה...

אם אני משתמש במשחה רגילה, אני שם טיפה בכמות של כמו גרגר אפונה באמצע, מניח את הקירור, מסובב ב90 מעלות לשני הכיוונים וסוגר אותו.

פורסם

^ ^

בצורה הזאת אין סיכוי שהמשחה מרוחה בצורה אחידה...

פורסם

אני לא זוכר איפה ראיתי את זה (אני חושב כאן) אבל קיים מדריך ל איך למרוח משחה טרמית

על קצה המזלג זה תלוי הגוף קירור שלך

אם הבסיס של הגוף קירור עגול אז נקודה באמצא נותנת את הפיזור הטוב ביותר

אם הבסיס של הגוף קירור מרובע חלק אז X באמצע נותן את הפיזור הטוב ביותר (עם זליגה מנימלית בגלל מרכז הX)

אם הבסיס של הגוף קירור מרובע אבל לא חלק (יש קירור עם מעין צינורות באמצע) אז פסים דקים באמצע,כדי שהמשחה תיכנס גם לרווחים הקטנים בין "הצינורות" קצת קשה להסביר את זה.

וכמו שנאמר כבר יותר מידי זו לא בעיה כי זה זולג, קצת מידי ....

פורסם

-

פורסם

התוצאות הטובות ביותר יוצאות לי כשאני שם טיפה באחת הפינות ומורח משם עם כרטיס קשיח לכל שאר המעבד.

ובטח לא עושים את זה כשהמעבד נמצא כבר בתושבת כמו בסרטון, בשביל מה זה טוב?

פורסם

פותח התרד בסטיקי יש ביקורות על איך/למה/שיטות למרוח משחה..יש לך בנוסף מדריך באתר..והמון מדיע בפורום..

כמו שאתה רואה מהתגובות יש לא מעט שיטות.. ;D

פורסם

השיטה הכי מועילה שמצאתי היא לשים באמצע מעט משחה (בגודל של אפונה, כמו שנכתב מעלי) ולהניח עליו את גוף הקירור (ולהשתדל שהוא יונח ב90 מעלות למשחה).

פורסם
  • מחבר

תודה לכל העוזרים..!!

שאלה אחרונה..

איזה משחה הכי משתלמת בישביל e8400??

פורסם

MX-2 משחה מאוד נוחה למריחה וגם הכי טובה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים