עבור לתוכן

מסך samsung t220p ...

Featured Replies

פורסם

קניתי היום את המסך , ואני לא הכי מבין בעולם המסכים ... רציתי לדעת איך אני יכול לקבל תמונה חדה באיכות מקסימלית ככה שאני יפיק ממנו את מה שהוא שווה ?!?!?

אני לא יודע אם זה קשור אבל יש לי כרטיס מסך nvidia geforce fx5200

בגדול מה שאני רוצה זה לראות את כל מה שמופיע לי על המסך באיכות הכי טובה שאפשר , טוב אני מקווה שאתם תבינו אותי...

אז איך עושים את זה ??

פורסם

ברוך הבא לפורום. :)

לשאלתך:

1) תריץ את המסך ברזולוציה הטבעית של 1920X1200 בלבד (בשביל טקסט חד).

2) תחבר את המסך בחיבור DVI (הלבן) אם קיים בכרטיס המסך שלך.

3) תשחק עם הגדרות הבהירות והניגודיות כדי להגיע לתמונה שנראית נעימה לעין (לא בוהקת מידי).

פורסם
  • מחבר

תודה....

ניסיתי לשנות את הרצולוציה אבל זה לא נותן לי ... הרצולוציה המקסימלית שאני יכול לשנות זה ל 1280 על 1024 דרך מאפייני התצוגה ולא יותר מזה ...

חיברתי את החיבור הדיגיטלי למחשב ...

יש דרך אחרת לשנות את הרצולוציה ?? דרך מקום אחר ולא דרך מאפייני התצוגה ?[br]פורסם בתאריך: 31.03.2009 בשעה 09:52:12

סתם לדוגמא - שאני נכנס לפייס בוק אני לא רואה את תמונות הפרופיל שלי ושל כל השאר בחדות זה נראה כיאילו הם מרוחות טיפה...
פורסם

תתקין דריברים הכי עידכונים של הכרטיס מסך

פורסם

ואם לא הולך אז תתקין את הדרייברים של המסך בנוסף.

פורסם
  • מחבר

אז ככה התקנתי את הדרייברים של כרטיס המסך , וזה באמת פתח לי את האופציה של שינויי הרצולוציה ל 1920 על 1200 . אבל ברגע ששיניתי לרצולוציה זו המסך ניהיה ממש גדול ומה שקרה זה שגבולות רקע המסך ניהיה לא פורפורצנלי לגודל של המסך עצמו . ככה שכידי לראות את צד שמאל של הרקע אני צריך לזוז עם העכבר לכיוון שמאל עד שהוא מגיע לגבול השמאלי וככה גם לצד ימין , למטה ולמעלה .

יש דרך לסדר את זה שאני יוכל לשים את זה ברצולוציה הנ"ל ושגבולות הרקע יתאימו לגודל המסך ?

פורסם

יש את המסך הזה לאח שלי..

זה מסדר את הצדדים לבד בלי לגעת,

יש מצב זה בגלל הכרטיס מסך שלך?

פורסם
  • מחבר

יכול להיות אין לי מושג...

אני ינסה להתקין את הדרייברים הכי מעודכנים של המסך ... אוליי זה יעבוד אם לא , לא נורא ...

תודה בכל אופן !!

פורסם

אז ככה התקנתי את הדרייברים של כרטיס המסך , וזה באמת פתח לי את האופציה של שינויי הרצולוציה ל 1920 על 1200 . אבל ברגע ששיניתי לרצולוציה זו המסך ניהיה ממש גדול ומה שקרה זה שגבולות רקע המסך ניהיה לא פורפורצנלי לגודל של המסך עצמו . ככה שכידי לראות את צד שמאל של הרקע אני צריך לזוז עם העכבר לכיוון שמאל עד שהוא מגיע לגבול השמאלי וככה גם לצד ימין , למטה ולמעלה .

יש דרך לסדר את זה שאני יוכל לשים את זה ברצולוציה הנ"ל ושגבולות הרקע יתאימו לגודל המסך ?

לא יודע אם הבנתי אבל נראה לי שהרקע פשוט לא מתאים לרזולציה

תשים רקעים ברזולוציה המתאימה [1920X1200]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים