פורסם 2009 במרץ 3016 שנים שלום לכולם, רציתי לשאול אתכם מה דעתכם על המחשב הזה מבחינת מחיר וחומרה? האם המחיר שווה את הרכיבים? והאם החומרה טובה (אני לא מעודכן בכל מה שקשור לחומרה...) אני מחפש מחשב למטרת משחקים קישור: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6619&perur=2&t=1&c=180 תודה לעוזרים!
פורסם 2009 במרץ 3016 שנים עדיף שתיתן תקציב+שימושים ופשוט תענה על זה פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? 9. האם חשוב שקט? עד כמה? 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה.
פורסם 2009 במרץ 3016 שנים לא קונים מחשב בערכות מוכנות.אל תהיה פראייר ,קנה בחנות מחשבים אמיתית ולא בחנות של"קניונים".תרכיב מפרט יותר חזק ובמחיר יותר זול ואמינות גבוה יותר.
פורסם 2009 במרץ 3016 שנים מחבר טוב התקציב שלי זה בסביבות 3000 שקל.. שימושים: משחקים (שגם חדשים יעבדו) ועבודה רגילה, אינטרנט, מוזיקה, אופיס... אני לא קונה במזומן, בתשלומים. אני צריך רק את המחשב עצמו (בלי ציוד הקפי). שהמחשב יהיה כבר מורכב... (מה זה OC).. אני משתמש ברזולציה 1024X768 אתם יכולים להמליץ לי על חנות אמינה (ומשתלמת)? תודה!!
פורסם 2009 במרץ 3016 שנים לא קונים מחשב בערכות מוכנות.אני מאמין שהתכוונת למחשבי מותג (כמו המחשב המדובר). מחשבים שאינם "מותג" אלא פשוט נבנים לפי מפרט מוגדר מראש קיימים בכל חנות בערך ולרוב עולים פחות מסך חלקיהם (לפחות באותה החנות), ובאם מדובר בחנות נורמאלית לפעמים זה לא רעיון רע בכלל.לפותח הדיון: תריץ חיפוש כאן בפורום. היו די והותר דיונים דומים לשלך, ותוכל ללמוד מהם הרבה.
פורסם 2009 במרץ 3016 שנים עדכן תקציב בכותרת + שימושים לפי חוקי הפורום - אחרת הדיון ינעלדוגמאות כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=294718.0
פורסם 2009 במרץ 3016 שנים טוב התקציב שלי זה בסביבות 3000 שקל.. שימושים: משחקים (שגם חדשים יעבדו) ועבודה רגילה, אינטרנט, מוזיקה, אופיס... אני לא קונה במזומן, בתשלומים. אני צריך רק את המחשב עצמו (בלי ציוד הקפי). שהמחשב יהיה כבר מורכב... (מה זה OC).. אני משתמש ברזולציה 1024X768 אתם יכולים להמליץ לי על חנות אמינה (ומשתלמת)? תודה!! זאת הרזולוצייה שאתה הולך לשחק בה? אתה בטוח? איזה מסך יש לך? השקט חשוב? עד כמה?
פורסם 2009 במרץ 3116 שנים למרות שעוד לא עניתה על כל השאלות (אני מתכוון לשאלות שLL@SS שאל) מה לגבי המארז משנה לך המראה/צבע שלו? לגבי מה זה OC OC = OVERCLOCK אוברקלוק = המהרה לדוגמא אתה יכול לקנות מעבד זול + קרור להמהיר את המעבד כדי שהוא ייתן ביצועים גבוהים יותר(גם מי שלא יודע לעשות OC יש היום חנויות שיעשו את זה בשבילך, אבל זה תלוי במפרט ובך) אם אתה רוצה לקרוא על זה יותר.. OverClocking - מה, למה ואיך? http://hwzone.co.il/articles/oc_intro/ נראה לי שאפילו פחות מהתקציב שלך יספק אותך ולגבי החנות מאיזה אזור אתה?(כדי שנוכל להמליץ על חנות שיותר קרובה לאזור שלך )
פורסם 2009 במרץ 3116 שנים מחבר יש לי מסך 19". לא משנה המראה של המארז. עדיף שלא ירעיש... אני גר בחיפה, איזה חנויות אתם ממליצים? תוכלו להמליץ לי על מפרט טוב? תודה
פורסם 2009 במרץ 3116 שנים מעל ומעבר למסך 19" :מעבד:Intel Core 2 Duo E5200 2.5Ghz Penryn OEMכמות: 1 - מחיר: ₪364קירור למעבד:Arctic Cooling Alphine 7 - במלאיכמות: 1 - מחיר: ₪58לוח אם:Gigabyte GA-EP43-S3Lכמות: 1 - מחיר: ₪448מארז:Compucase HEC 6A19 Black NO PSUכמות: 1 - מחיר: ₪218ספק כוח:SeaSonic ET 400W 30A @ 12V Bulkכמות: 1 - מחיר: ₪272זיכרון:A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta + Heatspreaders CL5כמות: 1 - מחיר: ₪256קשיח למחשב שולחני:Samsung 640GB SATA II 16MBכמות: 1 - מחיר: ₪373כרטיס מסך:Palit Radeon 4850 512MB GDDR3 HDMI Retailכמות: 1 - מחיר: ₪757כונן אופטי:LG GH22NS DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black - במלאיכמות: 1 - מחיר: ₪135הרכבה:הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוההכמות: 1 - מחיר: ₪75סה"כ: ₪2956המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שווים.תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחהמחיר אחרי הנחת מזומן הינו : ₪2897מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.ilhttp://tms.co.il/preview/spec/dn96573z
פורסם 2009 באפריל 116 שנים מחבר תודה על המפרט משהו יכול לתת לי עוד מפרט נוסף או להסביר לי איזה רכיבים אני צריך לחפש כמו כ. מסך, מעבד, RAM.. תודה וגם אתם יכולים להמליץ לי על חנויות טובות בחיפה?
פורסם 2009 באפריל 116 שנים אם כבר משקיעים 750 ש"ח בכרטיס מסך שווה להשקיע את ה 150 ש"ח יותר ולקחת 260gtx שיתאים גם למשחקים עתידיים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.