עבור לתוכן

תהיה לגבי פוליסת ה Non Returnable HD של לנובו

Featured Replies

פורסם

על המחשב שלי (לנובו) יש מדבקה שרשום עליה Support Alert: Non Returnable Hard Disk.

ממה שהבנתי, זה אומר שאם בשלב מסויים מחליפים לי את ההארד דיסק (מתוקף האחריות על המוצר) אז אני לא צריך להחזיר להם את ההארד הישן (שמירה על פרטיות וכו' ..)

למרות זאת, כשהשארתי את המחשב במעבדת התיקונים, נאמר לי שאני אוכל לקבל את ההארד דיסק הישן בהשאלה ל-10 ימים כדי שאני אוכל לגבות את החומר אבל אחר כך אצטרך להחזיר להם אותו.

אז מה בעצם נכון? אני באמת צריך להחזיר את ה-HD לאחר 10 ימים? או שאולי פשוט טעו?

תודה

פורסם

לדעתי הם טעו או לא שמו לב למדבקה.

המדיניות הזו לא נועדה לעשות טובה למשתמש ולתת לו לגבות את המידע. היא נועדה לשמור על אבטחת מידע וסודיות, לכן לרוב תהיה מדבקה כזו על מחשבים שנרכשו ע"י ארגונים גדולים שעובדים עם מידע רגיש/סודי.

בעיקרון המדבקה היא לא לחלוטין מה שקובע. המדיניות של החזרת הדיסק הקשיח התקול לצריכה להיות רשומה בתנאי האחריות של המחשב כשמריציפ בדיקה לפי מספר סידורי באתר של לנובו:

http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/document.do?lndocid=LOOK-WARNTY

במחשב הנייד של החברה שלי גם יש לי מדבקה כזו וכשמריצים חיפוש באתר אני מקבל את הדבר הבא:

This product has a three year special bid warranty and is entitled to on-site repair service Mon-Fri, except holidays, with a next business day response objective. Many parts can also be delivered using the Customer Replaceable Unit (CRU) method. Customer, for regulatory or security issues, does not have to return their defective hard drive.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים