עבור לתוכן

חסימה איזורית בPS3

Featured Replies

פורסם

-תודה לכול מי שנכנס-

אני רוצה לקנות פלייסטיישן 3 אבל לא אם 80 ג'יגה, אלה עם 180 ג'יגה.( את ה180 אי אפשר להשיג בארץ).

אז ככה ....הלינק הזה הוא הלינק לאתר הראשי של sony ומשם אני רוצה להזמין אותו.

http://www.us.playstation.com/PS3/Systems/uncharted.html?ILC-hpsl&FTTR=160gbbunlde_160gbdetailpage

אז חברה הבעיה שלי היא כזאת:

אני הבנתי שבחול הפלייסטיישן הוא בתוכנת ntac משהו כזה....ובארץ זה pal.

השאלה שלי היא כזאת.

האם זה יעבוד לי אם אני אקנה את הגירסה של ה ntac ( האם זה יעבוד לי בארץ) ומה אני צריך לעשות כדיי שזה יפעל....ושאני אוכל לקנות משחקים בארץ ושהם ייפעלו לי , בקיצור שהכל יהיה רגיל....?

תודה רבה רבה....אני מחכה לתשובהה ממש עכשיו. :)[br]פורסם בתאריך: 30.03.2009 בשעה 18:20:03

-תודה לכול מי שנכנס-

אני רוצה לקנות פלייסטיישן 3 אבל לא אם 80 ג'יגה, אלה עם 180 ג'יגה.( את ה180 אי אפשר להשיג בארץ).

אז ככה ....הלינק הזה הוא הלינק לאתר הראשי של sony ומשם אני רוצה להזמין אותו.

http://www.us.playstation.com/PS3/Systems/uncharted.html?ILC-hpsl&FTTR=160gbbunlde_160gbdetailpage

אז חברה הבעיה שלי היא כזאת:

אני הבנתי שבחול הפלייסטיישן הוא בתוכנת ntac משהו כזה....ובארץ זה pal.

השאלה שלי היא כזאת.

האם זה יעבוד לי אם אני אקנה את הגירסה של ה ntac ( האם זה יעבוד לי בארץ) ומה אני צריך לעשות כדיי שזה יפעל....ושאני אוכל לקנות משחקים בארץ ושהם ייפעלו לי , בקיצור שהכל יהיה רגיל....?

תודה רבה רבה....אני מחכה לתשובהה ממש עכשיו.

פורסם

כל משחק מכל איזור יפעל לך, כי אין נעילה איזורית.

אם אתה קונה מארה"ב, אז הדבר היחידי שתצטרך לעשות זה מתאם חשמל, מאמריקאי לישראלי שזה ממש זול.

וסרטי BLU RAY חלקם עם נעילה איזורית אז תצטרך כאלה ב NTSC.

ואני לא יודע עד כמה משתלם לקנות את ה 180.

אתה יכול לקנות את ה 40 אפילו ופשוט להחליף את ההארד דיסק...

יש אפילו הוראות לזה בחוברות הוראות של סוני וזה לא מסיים את האחריות.

פורסם

כן, אתה צודק

אם לא יענו לך על זה תוך 5 שניות כולנו עלולים למות ולכן זה ממש ממש ממש דחוף

זה כל כך דחוף שזה מצדיק את העבירה על חוקי הפורום שאוסרים על כתיבת הודעות

וכותרות בסגנון של "דחוף!!!!!111!!!!! אני צריך עזרה!!!!111!!! אני ילד קטן בן 12!!!!11111! הצילו!!!!"

ולנושא,

בארה"ב יש שיטת שידור שנקראת NTSC, ובארץ יש שיטה שנקראת PAL, אבל זה לא מעניין אותנו כאן (כי כבר אין טלוויזיות שאינן Multi-System)

מה שכן מעניין,

זה שמשחקים שנקנים בארץ לא יעבדו עם קונסולה שנקנתה בארה"ב (ולהפך)

למה? חלק מהמזימה הכלל עולמית של חברות המדיה לגרום לצרכנים לבזבז יותר כסף (במסווה של אנטי-פיראטיות)

בכל אופן,

מה אפשר לעשות בנושא? ובכן, או לקנות את כל המשחקים שלך בארה"ב, או לקנות את הקונסולה בארץ, או לקנות קונסולה ולשים לה צ'יפ

מכיוון שאסור לדון בנושאים בלתי חוקיים בפורום נאלץ לסיים את הדיון כאן, ותאלץ להסתדר בעצמך...

פורסם

למה אתה מדבר שטויות שאתה לא מבין בהם?

לפי השיטות שידור הוא צודק.

אבל אין נעילת איזורים על משחקים, זאת אומרת שאתה יכול מכל קונסולה להכניס משחק מכל מקום וזה יפעל.

ואני מדבר גם מנסיון וגם מכל האנשים שניסו בעצמם.

ועל איזה צ'יפ לעזאזל אתה מדבר? עוד לא פרצו (או לפחות לא לקהל הרחב) את הפליסטיישן 3, ככה שאין צ'יפ, ואין פריצה.

פורסם
  • מחבר

אני מעדיף כבר לקנות את ה180 ככה כי אני לא אתחיל להתעסק עם כל הארד דיסק.

וחוץ מזה אם אני יוציא את הארד דיסק של הארבעים ג'יגה ואז אקנה ארד דיסק של 180 אני סתם אתקע עם עוד ארד דיסק של 40 ג'יגה לא???

בקיצור מה שאתה אומר לי זה שאני יכול להזמין מהאתר הזה שיש בלינק שננתי למעלה בלי שום בעיה ובארץ אני בסך הכל צריך לקנות שניי??.

פורסם
  • מחבר

אני מודה לשנייכם על העזרה אבל מי מבינכם צודק??..

זה ממש חשוב לי כי אני רוצה להזמין את זה כבר היום.

ואני צריך לדעת אם אפשר לשחק אם זה בארץ וגם לקנות משחקים מישראל והם ייפעלו לי או שלא.??

תודה רבה.

פורסם

פותח הת'רד, אין לפתוח שני ת'רדים באותו נושא. כמו כן שנה את הכותרת לאחד עניינית יותר, למשל "חסימה איזורית בPS3". תוכל לעשות זאת ע"י לחיצה על כפתור העריכה בההודעה הראשונה שלך.

פורסם
  • מחבר

אני לא מצליח לשנות את הכותרת....אתה יכול לעזור לי בבקשה?.[br]פורסם בתאריך: 30.03.2009 בשעה 18:53:35

???

[br]פורסם בתאריך: 30.03.2009 בשעה 18:58:57

אאאההה סבבה הסתדר.

תודה.

בבקשה תעזרו לי.

פורסם

למה אתה מדבר שטויות שאתה לא מבין בהם?

לפי השיטות שידור הוא צודק.

אבל אין נעילת איזורים על משחקים, זאת אומרת שאתה יכול מכל קונסולה להכניס משחק מכל מקום וזה יפעל.

ואני מדבר גם מנסיון וגם מכל האנשים שניסו בעצמם.

ועל איזה צ'יפ לעזאזל אתה מדבר? עוד לא פרצו (או לפחות לא לקהל הרחב) את הפליסטיישן 3, ככה שאין צ'יפ, ואין פריצה.

זו התשובה שאתה מחפש...

פורסם

אין חסימה אזורית למשחקים לPS3 אבל יש לסרטים ככה שלא תוכל לראות סרטים שנקנו בארץ ודרך אגב זה 160 GB לא 180

פורסם
  • מחבר

צודק זה 160, לא 180. תודה.....

שהתכוונת שרק לסרטים יש חסימה התכוונת לסרטי blu ray???

פורסם

גם לסרטיי DVD לפי ZONEים.

PS3 אמריקאי יקרא רק סרטיי DVD אמריקאים / MULTI ZONE ובלו ריים אמריקאים /מולטי זון.

החדשות הטובות ? - רוב הסרטים הם מולטי זון בבלו ריי.

למשחקים אין שום הגבלה.

ו"צ'יפ" או צרובים אין לPS3

ליביו

פורסם

כן, אתה צודק

אם לא יענו לך על זה תוך 5 שניות כולנו עלולים למות ולכן זה ממש ממש ממש דחוף

זה כל כך דחוף שזה מצדיק את העבירה על חוקי הפורום שאוסרים על כתיבת הודעות

וכותרות בסגנון של "דחוף!!!!!111!!!!! אני צריך עזרה!!!!111!!! אני ילד קטן בן 12!!!!11111! הצילו!!!!"

ולנושא,

בארה"ב יש שיטת שידור שנקראת NTSC, ובארץ יש שיטה שנקראת PAL, אבל זה לא מעניין אותנו כאן (כי כבר אין טלוויזיות שאינן Multi-System)

מה שכן מעניין,

זה שמשחקים שנקנים בארץ לא יעבדו עם קונסולה שנקנתה בארה"ב (ולהפך)

למה? חלק מהמזימה הכלל עולמית של חברות המדיה לגרום לצרכנים לבזבז יותר כסף (במסווה של אנטי-פיראטיות)

בכל אופן,

מה אפשר לעשות בנושא? ובכן, או לקנות את כל המשחקים שלך בארה"ב, או לקנות את הקונסולה בארץ, או לקנות קונסולה ולשים לה צ'יפ

מכיוון שאסור לדון בנושאים בלתי חוקיים בפורום נאלץ לסיים את הדיון כאן, ותאלץ להסתדר בעצמך...

אתה לא קשור לעולם אתה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים