עבור לתוכן

מאורר AC 7 Freezer

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

תודה מראש קודם כל, למי שנכנס בכדי לעזור לי!

אוקיי אז ככה, פירסמתי כבר דיון בקשר לבעיית התחממות שהייתה לי על המעבד עם הקירור הנ"ל Artic Cooling 7 Freezer, עכשיו יש לי מעבד Q6600 ללא המהרה - אני גם לא אוכל לעשות, יש לי לוח אם של אינטל DP35DP. העניין הוא שהמעבד הגיע לי לטמפ' מטורפות במנוחה של עד 85.. זה היה מטורף פשוט.. פעם אחת אפילו שצרבתי הוא עשה ריסטרט מרוב שהוא התחמם.

עכשיו כשהלכתי לSKYPC אמרו לי כי אחד הצלעות שבורות וכי צריך לקנות מאורר חדש

קניתי, עכשיו שמרתי את הישן שאחד הצלעות שבורות - חשוב לציין שכל המאורר וגוף הקירור בסדר.. פשוט ישנם 4 "ברגים" "צלעות" או מה שזה לא יהיה.. שמסובבים ללוח אם ואז זה יוצר מין "ואקום" על המעבד ומעביר לו את הקור.. עכשיו כל צלע זה מין שני חלקים שאסור להם לצאת אחד מהשני.. קרה לי שאחד יצא ואז בעצם הוא שבור.. ואז בורג אחד משוחרר - וזה אומר שאין ואקום או סירקולציה טובה מספיק אם המאורר.

אני בטוח שאני לא הראשון ולא האחרון שזה נשבר לו - כי למען האמת זה נשבר או מתפרק די בקלות, אז רציתי לדעת אם יש דרך לנסות לתקן או להחליף באיזשהי חנות.. כי בכלת זה מאורר של 130 ש"ח.. הכל אצלו טוב חוץ מצלע אחת מסכנה של פלסטיק שהרסה את הכל, אז די חבל לי למען האמת. בגלל חתיכת פלסטיק קטנה לזרוק 130 ש"ח שאחרי הכל המאורר עצמו והכל בסדר גמור.. אין שום בעיה. אז בגלל שאני לא הראשון ולא האחרון שזה קרה לו.

אני מאמין שזה קרה לעוד אנשים כי אחרי הכל מאוד נזהזרתי ושמרתי.. וזה נשבר די בקלות.

אז אשמח אם מישהו יעזור לי או ינסה לפחות להפנות אותי למקום המתאים..

תודה רבה מראש.

פורסם

רגע קניתה את זה מסקי פי סי נכון..?!

יש לך עדיין אחריות..!?

אם כן לך תגיד להם שיחליפו לך..

פורסם

יש לך עדיין אחריות..!?

אם לא ... אז תצלם לנו את החלק ... לדעתי תנסה משו בסיגנון קומבינת אזיקונים ...

פורסם
  • מחבר

יש לך עדיין אחריות..!?

כן קניתי מסקי פי סי. ומזאת אומרת שיחליפו לי? קניתי את המאורר ב26.6.08 - כך שהאחריות עדיין תקפה.. אבל ניסיתי הם לא מחליפים לי..

פורסם

אתה הרכבת בעצמך ? או סתם פתחת תקירור ?

פורסם
  • מחבר

אתה הרכבת בעצמך ? או סתם פתחת תקירור ?

אני הרכבתי בעצמי.. לאחר.. ואז בשבועיים האחרונים המעבד התחרפן ובמנוחה הוא הגיע ל85 מעלות Oם.. אז פתחתי אותו..

פורסם

אם הנזק נגרם על ידך אז יש סיבה לאי כיבוד האחריות..

על כל מקרה תמונה של הנזק תעזור מאוד..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים