פורסם 2003 ביולי 2722 שנים אני קראתי במדריך שלכם שמומלץ לשייף את המארז לפני שמתחילים לרסס. גם את הפלסטיק אמורים לשייף? וכמה צריך לשייף? את שהגושים של הצבע נעלמים אם עד שהוא יורד לגמרי?שמעתי שיש עוד שיטה לצבוע את המארז, שנותנת גימור יותר יפה אבל צריך לחכות איזה יום בין שכבה לשכבה. אתם יכולים להביא לי קישור למדריך על זה?
פורסם 2003 ביולי 2722 שנים אתה בטח מדבר על צבע למתחת,טמבורים למינהם.תגיד לי וזה לא משנה איזה פשוט לקחת צבע ולקנות?
פורסם 2003 ביולי 2722 שנים תבקש מהמוכר צבע לפח,יש כל מני אפקטים,מבריק וכו'. תשאל את המוכר הוא יעזור לך יותר ממני אבל המומלץ זה ספרי,שד"א גם איתו אפשר להגיע לאפקט מבריק.הכל עניין של קניה נכונה.
פורסם 2003 ביולי 2722 שנים הייתי בשזר היוםספריי כסף פשוט עולה משהו כמו 13 ש"חספרי כסך מבריק ניקל עולה 55 ש"ח !!!!!!!!!תעשה את השיקולים שלך.....(לי אין 55 שח מיותרים -השגתי אצל חבר ספרי כסף רגיל)***עריכה***אני עכשיו גם לפני צביעת המארז , אם לשייף את המארז ?קראתי שאפשר להשתמש במסיר צבע אבל בנתיים ניסיתי את הצבע על הצד האחרורי של המארז ויצא ממש נחמד...אז למה לשייף ?*************************************************
פורסם 2003 ביולי 2822 שנים מחבר אתה משייף בשביל שהמארז יהיה חלק ובסוף הצבע שתרסס עיו יהיה חלק. זה עדיף על הסרת צבע כי הסרת צבע זה עסק יותר יקר ומטונף.
פורסם 2003 ביולי 2822 שנים ועם מה לשייף ?דרך אגבדווקא דיי אהבתי את איך שיצא הגימור של המארז שלי......רק בצבע כסף.....
פורסם 2003 ביולי 2822 שנים מחבר והצביעה שלך יכלה לצאת עוד יותר טוב עם שיוף. זה די קל וזה החלק הכי פחות מעצבן. אתה יכול פשוט להתיישב ולהתחיל לשייף, זה די קל וכל הליכלוך שנוצר זה האבקה של הצבע שאפשר להעיף עם סמרטוט אח"כ.
פורסם 2003 ביולי 2822 שנים זה לא קטע של אם זה יוצא יפה או לא,פשוט שמשיפים זה תופס יותר חזק,ולא מתקלף מכל נגיע.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.