עבור לתוכן

LEGENDS OF WRESTLEMANIA - הביקורת המלאה

Featured Replies

פורסם

צהריים טובים לכולם,

לפני זמן קצר סיימתי להעלות את הביקורת המלאה לגרסת הפלייסטיישן 3 של משחק ההאבקות החדש, אגדות הרסלמניה. המשחק שמציג את מיטב כוכבי העבר אמור היה להיות תוסף מרענן בתחום משחקי ההאבקות.

הנה הלינק הישיר לביקורת, על מנת לקרוא כתבות נוספות, לחצו על הלוגו במרכז העמוד.

http://ogelive.wordpress.com/2009/03/30/legends-of-wrestlemania-%E2%80%93-%D7%94%D7%91%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%A8%D7%AA-%D7%94%D7%9E%D7%9C%D7%90%D7%94/

בתודה מראש,

אורן נתן.

פורסם

סיכום לא רע , אם קצת חוזר על עצמו.

העימוד - נוראי - רוב הטקסט פשוט בלתי קריא בגללו - PARAGRAPHING נכון - יעשה נפלאות.

וכמו כן כותרות משנה.

בקשר למשחק - אחד המאכזבים - על רוב הFLAWS אני יכול לעבור בלי למצמץ - עד השליטה.

השליטה במשחק הזה זה פשוט סיפור עצוב - במקום להצמיד אותו לSVR 2008/9 - הוא קיבל שליטה כ"כ מחורבנת שזה כואב.

אני , בתור שחקן WWE קבוע - לא שוקל אפילו לקנות את המשחק בצחוק אחרי ששיחקתי בו 10 דקות אצל חבר וכל מה שרציתי היה לדפוק את השלט בריצפה.

ליביו

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה,

עקרונית לגבי העיצוב, במסגרת התבנית של האתר אני מודע לרמת התחלואים שלו מבחינת העיצוב (מה גם שמדובר בתבנית בעברית). לגבי כותרות משנה, אני לא כך בטוח שהן ישפרו את חווית הקריאה אבל אני אראה איך אפשר לשלב אותן (אני עושה את זה במהדורות גיימסנטר שמופיעות באתר).

לגבי המשחק, אני שיחקתי בו הרבה מעבר לעשר דקות שאתה שיחקת, ההתרשמות שלי ממנו היתה (אני מכיר ומסקר משחקי האבקות כבר למעלה משבע שנים), שמדובר בפספוס גדול מאוד. העטיפה של המשחק יפה מאוד אבל נראה שהמנוע הבעייתי לצד אורך החיים הנמוך (אפשר לסיים את מצבי המשחק השונים במספר שעות) הופכים את החוויה למאכזבת ביותר.

אני מבין את הכיוון שרצו ללכת והוא כיוון ארקיידי (עם קריצה למשחק WRERSTLEFEST הקלאסי), אבל הם היו רחוקים מזה מאוד, לא סתם העלתי את ההשוואה בין סדרת משחקי NBA STREET ל-NBA LIVE.

תודה רבה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים