עבור לתוכן

עקיפת הגנה מפני פיתוח של תמונות (אם מתאים יותר לתוכנה תעבירו)

Featured Replies

פורסם

שלום

היה אירוע משפחתי לאחרונה וקיבלנו דיסק עם התמונות לעניות דעתי המקוריות(כלומר גודל מלא וכל הנתונים)

אחותי הלכה לנסות לפתח תמונה אחת ואמרו לה בחנות שיש איזהשהיא הגנה על התמונות ולא ניתן לפתח

א. אתם יודעים על מה מדובר ? פעם ראשונה פשוט שאני נתקל בזה..

ב. ניתן לעקוף את זה איכשהוא ?

תודה מראש, לירן

פורסם

תוכל להעלות לכאן את אחד הקבצים?

פורסם

הודעת מעקב.

פורסם

תוכל להעלות לכאן את אחד הקבצים?

הקבצים מוגנים, איך הוא יכול?

זה לא נותן להוציא אותם מהדיסק.

פורסם

אין לך מספיק מידע כדי להגיע למסקנה הזו. קבצים מוצפנים למשל הם מוגנים, אבל אין שום בעיה להעתיק או לשלוח אותם.

פורסם

אז מה הבעיה למפתח תמונות להעתיק אותו מהדיסק למחשב ואז לפתח :nixweiss:?

פורסם

הבעיה היא שאם הן מוצפנות הוא לא יוכל לפתוח אותן ללא תוכנה מתאימה, והתוכנה הזו לא בהכרח תומכת בהדפסה. אבל עזוב ספקולציות, בוא נחכה שפותח הדיון יעלה קובץ אחד שנוכל להבין על מה מדובר.

פורסם
  • מחבר

חחח סליחה על ההטרחה בסוף מסתבר שזה סתם מוכר טיפש, ניתן לפתח את התמונות

פורסם

רק לשם ההבנה, המושג הוא "הדפסה דיגיטלית" ולא "פיתוח". :smile1:

פורסם

וזה בהחלט נשמע מההתחלה כמו מוכר טיפש, אין ממש דבר כזה "תמונה מוצפנת" אלא אם סתם שומרים אותה באיזשהו פורמט ייעודי לתוכנה ספציפית, כלומר לא שום פורמט תמונה מוכר - אבל אז דיי קשה לקרוא לזה בכלל "תמונה", זה סתם "קובץ".

וגם אין שום סיבה הגיונית שמישהו יעשה את זה.. רק עצם העובדה שלא יהיה אפשר להציג אותן בלי אותה תוכנה ייעודית (כלומר - אי אפשר להעלות אותן לאינטרנט, אי אפשר להכניס למצגות, וכו') כבר היה גורם למישהו הזה שיזרקו אותו מכל המדרגות וידרשו תמונות נורמליות.

מה שמסקרן אותי זה רק לדעת מה גרם למוכר הזה לחשוב בכלל על שטות כזאת..

פורסם

לפעמים צלמי אירועים (המניאקים שביניהם) מקטינים משמעותית את גודל התמונה על מנת שהלקוח לא יוכל לפתח את התמונות (משהו כמו 512x324) ובכך יוצרים סוג של הגנה על התמונה. הם עושים את זה כי הם רוצים שהלקוחות שלהם ידפיסו את התמונות מהאירוע רק דרכם ואז הם דופקים מחיר גבוהה משמעותי על כל תמונה.

פורסם

טוב זה לא ממש קשור.. זה סתם לצאת מנייאק ולשלוח ללקוח תמונה בגודל קטן במיוחד. אני במקום הלקוח פשוט לא הייתי משלם על דבר כזה, מין הסתם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים