פורסם 2009 במרץ 3016 שנים חבר'ה אולי זאת בעיה לי אבל אני לא מצליח להבין איך עושים OC במחשב החדש שלי..קראתי ת'מדבריכים אבל נראה שהם מסובכים מדי בשבילי ולא ממש בא לי לשרוף משהו בטעותאשמח אם מישהו יוכל להביר לי בקצרה אני לא מחפש OC רציני.. משהו ממש פשוט שלא יתחמם יותר מדייש לי מעבד Q9400לוח GA-EP43-D3Sזכונות G.SKILL CL4-4-4-12 900 HZספק SEASONIC 400Wתודה
פורסם 2009 במרץ 3016 שנים פותח התרד אתה צריך להיות ממש כשרוני על מנת לשרןף משהו.. לפני הכל..אתה נמצא עם קירור סטוק ? מה הטמפ' במאמץ/מנוחה ?
פורסם 2009 באפריל 416 שנים מחבר כן אני עם קירור סטוק..איך אני בודק את הטמפ'?? וטמפ' של מה צריך בדיוק לבדוק
פורסם 2009 באפריל 416 שנים כן אני עם קירור סטוק..איך אני בודק את הטמפ'?? וטמפ' של מה צריך בדיוק לבדוקשל הרכיב שאתה מעוניין לבצע לו OC,ובמקרה שלך זה המעבד.אתה יכול לבדוק דרך CoreTemp...
פורסם 2009 באפריל 716 שנים מחבר ממ OK..בדקתי בEVEREST...הוא מראה לכל ליבה במנפרד.. זה נע כין 33 ל 41 מעלות
פורסם 2009 באפריל 716 שנים תשתמש ב CORE TEMP כדי לנטר טמפרטורה ...תשתמש ב OCCT כדי לעשות בדיקת מאמץ לפני ה OC ואחרי כדי לדעת מה מצב המערכתאפשר למצוא הכל בגווגל :]GL
פורסם 2009 באפריל 816 שנים מחבר השתמשתי ב2 התוכנות.. למרות שעדיין הן לא מביאות לי טמפ' ספציפית של המעבדאלא מחלק את הכל לכל הליבות..ראה תמונות.. לגבי התוכנה של בדיקת מעמץ.. זה אומר לי שזה לא יכול לבדוק את זה טוב כי משהו לא מעודכן...[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 באפריל 816 שנים הוא התכוון שתעלה תמונה עם הודעת השגיאה מהתוכנה..כמו כן התוכנות מביאות לך את הטמפ' של הליבות עצמם ! מה שמשקף הכי טוב את מצב המעבד..
פורסם 2009 באפריל 816 שנים מחבר OK אז.. מה זה אומר לי איך אני ממשיך מפה ועד לOC..כמו שאמרתי אני לא רוצה משהו כבד.. אלא ממש בקטנה.. אם אגיע ל 3000 בלי להוסיף שקל אהיה ממש מרוצה..
פורסם 2009 באפריל 816 שנים OK אז.. מה זה אומר לי איך אני ממשיך מפה ועד לOC..כמו שאמרתי אני לא רוצה משהו כבד.. אלא ממש בקטנה.. אם אגיע ל 3000 בלי להוסיף שקל אהיה ממש מרוצה..תוריד גירסא אחרת של OCCT אני ממליץ על גירסא 2.0.0aבתוכנה CORE TEMP אתה מנטר את הטמפרטורות ... אתה לוקח את הליבה הכי חמה ומחשיב בעצם שזה הטמפרטורה של המעבד תמיד תלך על הליבה שהכי חמה כדי שתוכל לשקף באמת את הטמפרטורהקודם תעשה בדיקת מאמץ ללא OC כדי לדעת האם אתה יכול לעשות בכלל OCתחזור לנו עם התוצאות ... תריץ בדיקה של איזה שעה + אם אתה יכול ... ( מומלץ אפילו כמה שעות אם יש לך זמן )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.