עבור לתוכן

הPS2 ירד ל99$ בארצות הברית

Featured Replies

פורסם
In what may prove somewhat ironic for the millions of armchair speculators and amateur analysts across the world, Sony Computer Entertainment will make a major announcement regarding the future of their PlayStation 3 game console on March 31st. Many have suggested another price-drop for the machine, which has experienced yearly sales decreases over the year, making it the only current-generation console to do so.

Sony has regularly denied price-drops for the console were imminent, yet since its November 2006 release has seen several models discontinued (20, 60, 40 HD) and multiple price-points modified and expanded. With price-drops for chief rival Xbox 360 helping reinvigorate what has essentially become a two-system race for this generation's second place (and first among the HD generation), every move and strategy is sure to be examined and picked apart by friendly and hostile press and media.

It should go without saying that many are pegging the announcement as the prime opportunity for Sony to decrease the retail price of their console, still the most expensive of all current-generation machines since its release. Reports of decreased manufacturing costs and hardware streamlining have led Sony to reduce many of the PS3's more expensive components costs significantly, and recent software sales have shown significant improvements at retail.

Will Sony's announcement on March 31st yield new price points and/or packaging combinations? Will other Sony platforms also experience pricing/combination configurations? Keep those eyeballs peeled to find out soon.

http://news.vgchartz.com/news.php?id=3296

פורסם

מאכזב מאד...

כולה ה PS2 יורד לרמת מחיר של 99$...

למי איכפת.

פורסם
  • מחבר

איזה הכרזה מאכזבת

ניראה לי כמו ניקוי מחסנים ואם כל הכבוד לסוני מכירות הPS2 התחילו וממשיכים לרדת כבל מלפני שנתיים בערך

וגם ה"תמיכה " שסוני נותנת היום לPS2 זה פורטים מהPSP שגם מקבלים ציון בהתאם

פורסם

אם מחיר נמוך וספריית משחקים עצומה זה הטיעון שלך, אני ממליץ לקנות NES.

פורסם
  • מחבר

קרירין - 400 ש"ח וסיפריית משחקים מהגדולה בתחום ואתה עוד מתלונן? תקנה PS3. אה, רגע, אין שם משחקים פרוצים... :kopfpatsch:

http://blog.us.playstation.com/2009/03/31/playstation-2-will-be-available-for-under-100/

היה לי כמו לכל העולם כבר PS2

מאז GOW2 לא יצא משחק גדול באמת למכשיר וגם כל הסדרות הטובות זורמות קדימה

בין אם זה פורטים המשכים או רימיקים

וה400 שקל זה רק בארצות הברית

העניין גם שזה רק הוצאה ראשונה ואחרי זה כבר יש לך היום מוזלים בכל הקונסולות החדשות

והPS2 מת מהרבה בחינות

שטח איכסון להורדות בתשלום ודברים אחרים אין

אונלין גוסס

משחקים חדשים שנתיים שומם

פורסם

היה לי כמו לכל העולם כבר PS2

מאז GOW2 לא יצא משחק גדול באמת למכשיר וגם כל הסדרות הטובות זורמות קדימה

בין אם זה פורטים המשכים או רימיקים

וה400 שקל זה רק בארצות הברית

העניין גם שזה רק הוצאה ראשונה ואחרי זה כבר יש לך היום מוזלים בכל הקונסולות החדשות

והPS2 מת מהרבה בחינות

שטח איכסון להורדות בתשלום ודברים אחרים אין

אונלין גוסס

משחקים חדשים שנתיים שומם

יצא Persona 4. והכריזו אתמול על Jak & Daxter חדש.

פורסם

קרירין - לא היה לי PS2, ואם היום לא היה לי PS3 הייתי לוקח בלי להסס בכלל PS2 על פני WII. גם אם אין משחקים חדשים, הרבה משחקים "ישנים" שלו מבחינתי הרבה יותר אטרקטיביים ממה שיש ל WII להציע. GOW2 עוד לא שיחקתי למשל ואני בטוח אעדיף משחק שכזה על MARIO KART לדוגמא. ואם הבת שלי הייתה בגיל המתאים כרגע ולא בת שנתיים כנראה שגם הייתי מעדיף לרכוש לה PS2 ולא WII.

בקיצור - אומנם הכרזה די מאכזבת, אבל ביו זה לבין להגיד שאין שום הצדקה לקניית PS2 יש תהום - עובדה שהקונסולה נמכרת לא מעט גם היום. ד"א - אני אישית לא ציפיתי להכרזה מעניינת, בננו, חוץ מהורדת מחיר (שכבר נשללה לפני) מה כבר יש לחדש בדור הנוכחי?

פורסם

אם לא היה לי PS2 אלא רק PS3 הייתי כמעט בטוח קונה PS2... יש כמעט 10 משחקים שאצלי הם לא פחות מ Must... לא טובים - אלא Must.

פורסם
  • מחבר

קרירין - לא היה לי PS2, ואם היום לא היה לי PS3 הייתי לוקח בלי להסס בכלל PS2 על פני WII. גם אם אין משחקים חדשים, הרבה משחקים "ישנים" שלו מבחינתי הרבה יותר אטרקטיביים ממה שיש ל WII להציע. GOW2 עוד לא שיחקתי למשל ואני בטוח אעדיף משחק שכזה על MARIO KART לדוגמא. ואם הבת שלי הייתה בגיל המתאים כרגע ולא בת שנתיים כנראה שגם הייתי מעדיף לרכוש לה PS2 ולא WII.

בקיצור - אומנם הכרזה די מאכזבת, אבל ביו זה לבין להגיד שאין שום הצדקה לקניית PS2 יש תהום - עובדה שהקונסולה נמכרת לא מעט גם היום. ד"א - אני אישית לא ציפיתי להכרזה מעניינת, בננו, חוץ מהורדת מחיר (שכבר נשללה לפני) מה כבר יש לחדש בדור הנוכחי?

קודם כל אני לא בא לפתוח פה "מלחמת קונסולות" אני רק אומר שלא משנה לאיזה סוג משחקים אתה נימשך

הPS2 במצב שלה היום זה בחירה גרועה מול כל קונסולה גדולה אחרת שקיימת היום בשוק וזה לא משנה אם זה הPSP\PS3\360\PC\WII\DS

החסרונות של הPS2 ואם כל הכבוד לגדולה שלה בעבר בולטות והיא מתה אם תרצה או לא

בנוגע למכירות כניראה לא בדקתה אבל מכירות חומרה\תוכנה בירידה מתמדת כבר תקופה

סוני אומרים שבשנה הקודמת הPS2 עשתה 2וחצי מיליון בארצות הברית שזה השוק הגדול ביותר לקונסולות היום

וזה אולי מכובד לקונסולה זקנה אבל האחרות מוכרות בקצב הרבה יותר גדול

משחקים בכלל הייתה ירידה -אנשים פשוט קנו כבר משהו אחר והPS2 צוברת אבק

פה ושם PES ועוד כמה עוד זזים מהמדפים אבל הרוב לו ויש בעיקר זבל\ממוחזרים\אוספים

לא היה משחק גדול כבר שנתיים וגם אם אתה מזלזל בWII לו יצאו ויוצאים גדולים פה ושם

לPS2 פשוט לא

גם מבחינת גדולים מהעבר חלק קיבלו פורטים והמשכים באחרות

לדוגמה אוקמי קיבל פורט לWII RE4 קיבל פורט לWII טכנו קיבל המשך וכו

ומולטיפלטפורם היום הPS2 מקבל את הגרסאות הגרועות ביותר בדרך כלל

קח לדוגמה את COD5 הPS2 היה הגירסה הגרועה ביותר וגם נימכר חרא

לPS2 גם אין שרות הורדות בתשלום למשחקים קטנים לאומת כל הקונסולות האחרות חוץ מהDS שגם זה משתנה בדגם החדש (DSI )

ובעניין GOW אתה משווה את זה למשחק לא נכון בכלל אם כבר NMH שגם יקבל המשך בעתיד

מאד אורד

ועוד אחרים וזה בנוסף למשחקי עבר של הארקיד וקונסולות ישנות שזה הרבה מאוד משחקים

ואם זה מול הHD אז DMC4\GOW3

פשוט לא היה לך PS2 -שזה מוזר אם אתה רוצה את המכשיר

אז גם לא טחנתה את כל הסדרות הטובות שלו אבל עולם הגימרים המשיך קדימה

אז נגיד תיקנה PS2 ותשחק בDMC1-3 ובGOW1-2 שדרך אגב אלו לא משחקים ארוכים

ומה קדימה ?

אין קדימה כי סוני מורידה מחיר ואולי תדחוף כמה פורטים מהPSP שיקבלו ציון בהתאם אבל אין בשר

אפילו סלינט איל הוכרז במשחק חדש לPSP ולWII אבל לא הוכרזה גירסת PS2 חדשה

פורסם
  • מחבר

שים לב חוץ מהאחד שהוא פורט של הPSP כולם מולטיפלטפורם

ביניהם MLB 09, Ghostbusters, MotorStorm: Arctic Edge ו- Guitar Hero: Metallica.

ובגיטר אירו לאחרות יש גם DLC ובטח יצא גם למטליקה DLC אבל בPS2 אין אפשרות לDLC

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים