עבור לתוכן

מבינים במחשב? מה דעתם על זה?

Featured Replies

פורסם

מחשב חזק מספיק כדי שיהיה שימושי גם עוד שנתיים כשאני אשתחרר? (חייב לקנות מחשב חדש עכשיו כי הישן שבק חיים)

מארז- מפואר הכולל 2 יציאות קידמיות500W+מייצב מתח-ליציבות מקסימלית

לוח אם-אינטל מקורי-G41TY-Trinity valley-1600MHZ-שיא הטכנולוגיה של אינטל

מעבד-Intel® Core2 QUAD Q8200/1333Mhz/45Nm-ליבה מרובעת לביצועים מעולם אחר

זיכרון-4096MB PC6400-HYPER-800MHZ-kingston -למהירות מסחררת

כרטיס מסך-FX 8400GS-512MB/DVI/HDMI-לגרפיקה עוצרת נשימה(כולל יציאת MEDIA CENTER)

דיסק קשיח-SEGATE/HITACHI-500GB(0.5TB) SATA II 32MB נפח איחסון אין סופי..

כונן -DVDRW X22 S.ATA-המהיר בעולם בטכנולוגית S.ATA

כ.רשת-10/100/1000LAN-Intel® 82566DC Gigabit Ethernet Controller

כ.קול-Intel® High Definition AudioRealTek* ALC888S

יציאות נוספות-FULL HD VIDEO+DVI+HDMI+אנטי וירוס

סט מולטימדיה-מקלדת אינטרנט+עכבר אופטי ארגונומי

עריכה: מצטער הייתי ממש לחוץ בזמן אז לא הרחבתי. בכל מקרה הנה התשובות לשאלות רמסיילמיקס ותודה רבה על ההתעניינות ח'ברה D: אגב אם כבר אני פה-תגידו מה קורה עם דיאבלו 3?? (אני חייל אני לא כל כך מעודכן במה שקורה....)

1-התקציב הוא עד 3500 שקל וצריך לכלול בתוכו מסך.

2-מטרות המחשב הוא למשחקי מחשב שנחשבים חדשים כיום. (שוב-אני חייל ואני אשתחרר רק עוד שנתיים ואני רוצה שהמחשב שאני אקנה היום עדיין יריץ לי את המשחקים של 2009 ב2011)

3-כן. מסך ורמקולים חובה.

4-לא. כל המחשב הולך לפח P: אבל הי מי שיעזור לי פה למצוא מחשב חדש יוכל בכיף לקחת את הישן לשימושו האישי והחולני D:

5-יש לי העדפה שלא לקנות מאייבורי. היה לי ניסיון רע מאוד איתם בעבר ואני מעדיף שלא להיות לקוח שלהם יותר...

6-לא מעניין אותי הרעש או הצורה..אבל בקשר לקירור נראה לי זה הכרחי כדי שהחלקים בפנים לא יימסו לא?

7-יש לי מערכת הפעלה חוקית שעדיין בתוקף. אין צורך לקנות חדשה.

8-שיריץ את המשחקים של היום בצורה חלקה...

9-לא חשוב. גם ככה המחשב שלי כיום מרעיש יותר מהצעקות בפורנו ב2 לפנות בוקר-התרגלתי ;)

10-לא מתוכנן...

11-אני רוצה שהמחשב יריץ משחקים כמו Anno 1701, total war למיניהם וcilivision למיניהם באיכות הכי גבוהה ושיעבוד חלק...

תודה רבה ואם יש עוד שאלות אני אענה בכיף.

D:

פורסם

הוא לא חזק היום, אז אתה שואל על עוד שנתיים? :s07:

פורסם

עדיף שתיתן תקציב + שימושים ותענה על זה :)

פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות:

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?

2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)

3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.

4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי

5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?

6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?

7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?

8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?

9. האם חשוב שקט? עד כמה?

10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)?

11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה.

פורסם

תתן תקציב .......

פורסם

גש לסטיקי וענה על השאלות שבו. מה ששמת הוא בעיקר מודעה לא מפורטת מעיתון.

פורסם

אני מניח שהעתקת את המפרט כמו שהוא מאתר מכירות קקיוני כלשהו.

בוא נסביר משהו בצורה הכי ברורה שאפשר: חנות שלא מסתפקת במפרט המחשב והערות היצרנים לחלקים השונים אלא מרגישה צורך להוסיף דברים כמו "שיא הטכנולוגיה" (אגב, שקר), "יציבות מקסימאלית" (אגב, שקר נוסף) ו"גרפיקה עוצרת נשימה" (אגב, שקר כל כך גדול שהוא מגמד את השניים הקודמים) היא חנות שכף רגלו של אדם עם הבנה מינימאלית במחשבים לא תדרוך בה.

אפילו אייבורי לא יורדים לרמה הזו (חוץ מ"מארז איכותי עם פח עבה").

למפרט עצמו: על הפנים. כרטיס המסך הזה לא יריץ בצורה טובה שום משחק "כבד" משלוש השנים האחרונות (אם כי עשוי להריץ אותם איכשהו...), שלא לדבר על השנתיים הבאות. המעבד לא משתלם בעליל. ספק סוג ז' כנראה שכן הם אפילו לא מציינים דגם. לוח אם G41? מאיפה הם הפליצו את זה? וכולי וכולי.

תריץ חיפוש בפורום, תראה לא מעט דיונים על מחשבים למשחקים בתקציב דומה. הרוב המוחלט של ההצעות שם טובות יותר מהמפרט שהבאת, וחלקן הגדול אף טובות לעין ערוך.

פורסם

כרטיס מסך על הפנים !

יש לי כרטיס מסך כמו שמתואר במיפרט הוא מריץ את המשחקים של השנה הזאת על הרזולוציה הכי נמוכה

אז בטח שהוא לא יריץ לך משחקים בשנת 2011.

פורסם
  • מחבר

חחחח אוקיי סבבה קצת התבאסתי כי הייתי בטוח שמצאתי מחשב טוב אבל הי לפחות בזכותכם לא עשיתי טעות ענקית...תודה!

אני אחפש פה באתר כל מיני מפרטים וכאלה...תודה רבה על התגובות ח'ברה D:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים