עבור לתוכן

התקנת ווינדוס על SCSI

Featured Replies

פורסם

יש לי הרדיסק סקאזי עם בקר בבוט הכל מזוהה הבקר עצמו מזהה את ההרדיסק יושב על ID01 בהתקנה חדשה של ווינדוס (7 לדוגמא) הוא לא מזהה לי את ההרדיסק

האם אני צריך לטעון לו דרייבר או להגדיר משהו אחר?

פורסם

צריך דריבר לכרטיס SCSI

קשה לאמין שתמצא דרייבר ל W7 .

פורסם
  • מחבר

לטעון את הדרייבר דרך USB או משהו כזה נכון?

טוב תודה אני יחפש דרייבר כזה ואם תוכל לכוון אותי ללינק ולא לווינדוס 7 אודה לך מאוד :)

פורסם

לפי מודל כרטיס, באתר של יצרן שלו תמצא דריברים

פורסם
  • מחבר

תודה

דרך אגב לא צריך דרייברים לויסטה למשל או לאקס פי זה עובד ומה שמוזר הוא שדווקא ווינדוס 7 לא מזהה את ההרדיסק מה שאמור להיות יותר מתקדם ממערכות קודמות נראה שהוא נשאר מאחור בקטנות....

פורסם

זה שזה חדש זה לא אומר שיש לו מאגר של כל בקרי הSCSI הרבים שיצאו עד עכשיו.

פורסם
  • מחבר

צודק אבל הכרטיס שלי הוא קצת ישן ואם ויסטה זיהתה אותו אז אין שום סיבה ש-7 לא יזהה...ד"א עשיתי ניסיון קטן והתקנתי את הכרטיס על MAC OSX INTEL והוא זוהה בלי שום בעייה חוץ מזה שהוא לא פעל בצורה רגילה אבל דרייבר קטן שמישהו כתב (מצאתי בגוגל) והכל עובד...נחכה אולי 7 יהיה בסדר מתישהוא

פורסם

יש סיכוי אולי תצליח "להוציא" את הדריבר מהדיסק של ויסטה ולטעון אותו בהתקנה של חלונות 7. שנית יש אפשרות אולי תתקין את ה7 על דיסק IDE סטנדרטי ואז להעתיק אותו לדיסק SCASI (לא יודע עם זה אפשרי אבל על אותו מחשב אני עשיתי פעם להעתיק את המערכת הפעלה מהדיסק הישן לחדש לא בדיוק מאחד של 20 איטי לאחד של 20 מהיר). אני בחיים לא עבדתי עם סקסי ואני לא מבין באמת עם צריך את זה היום ועם אני לא טועה יש את זה השרתים הישנים ואולי בפנטיום 3 השתמשו בזה "החחמים למינהם בזמנו".

פורסם

or_doc, אני מבקש לא לכתוב שטויות אם אתה לא באמת מבין את הנושא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים