עבור לתוכן

260 GTX תואם לG31?

Featured Replies

פורסם

כותרת... מדובר על הZOTAC

פורסם

אכן

פורסם

יעבוד אבל לא הייתי מציע לך.........

כמו כן איזה ספק יש לך ?

פורסם
  • מחבר

ביררתי עם החנות.. אני מחליף ל600W לא ג'נרי.. מחר צריכים להגיע כל הפרטים במדוייק.. ולמה לא מומלץ?

פורסם

למה לא?

ההבדל בין PCI-E 1 ל 2 הוא זניח.

פורסם

איזה מארז יש לך ?

פורסם
  • מחבר

חח בקשה הסבר על הPCIE הזה?

ולא יודע מה המארז שלי.. לא משהו מוכר

פורסם

לפני שאני נכנס איתך להסברים האלה , תבדוק בכלל אם הכרטיס נכנס פיזית למארז שלך ... כי אם זה מארז ג'נרי קרוב לוודאי שלא תוכל לחברו למארז

פורסם

לפני שאני נכנס איתך להסברים האלה , תבדוק בכלל אם הכרטיס נכנס פיזית למארז שלך ... כי אם זה מארז ג'נרי קרוב לוודאי שלא תוכל לחברו למארז

אל תהיה כל כך בטוח, רוב המארזים הסטנדרטיים היום מכניסים 260 בקלות.

פורסם
  • מחבר

אחי זה מארז לפני פחות משנה.. איך אני יודע שהוא ג'נרי?אני קונה את זה מאותה חנות שקניתי את המחשב.. הם ידעו על מה אתה מדבר?

פורסם

תבדוק איתם , רוב המארזים ה"ג'נרים" לא מתאימים להפתעתכם :)

פורסם
  • מחבר

אפשר הסבר על מה זה מארז ג'נרי?

פורסם

מארז שבא מחברת "מדבקה" ,לא מוכר, ככה גם פחות איכותי וזול.

פורסם

העצה שלי אלייך היא שפשוט תלך לחנות ממנה קנית את המחשב ושיגידו לך אם הכרטיס מסך שאתה מעוניין נכנס שם... ולפני שאתה קונה תגיד לי , ככה אני יאמת לך את מה שאמרו לך

פורסם

G31 הוא הצ'יפסט התקציבי היוצא של אינטל ובהתאם מיועד למערכות פשוטות ולא למחשבי משחקים חזקים. כרטיסי GTX260 הם פלוס מינוס כרטיס בקצה העליון של הMIDRANGE, ובדרך כלל ישבו במערכת חזקה למדי.

אין שום מניעה טכנית לשים כרטיס כזה בכל מארז שבו הוא נכנס - באמת שווה לבדוק כי מדובר בכרטיס ארוך למדי. וברור שכרטיס כזה מצריך גם ספק מעבר לחרא הג'נרי שהרבה אנשים קונים, ושבדרך כלל כן יחזיקו מערכות פשוטות עם כרטיסי מסך מובנים (לפחות זמנית).

ג'נרי - פשוט / חסר מותג.

מארז ג'נרי - בדרך כלל לא מאורר היטב, לא בנוי בצורה שמאפשרת זרימת אוויר טובה, ולרוב גם יחסית קטנים וצפופים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים