עבור לתוכן

שאלה לגבי הכנת אימג' במחשב 1 והתקנתו במחשב 2+עוד בעיה לאחר שחזור מערכת

Featured Replies

פורסם

היי.

עם אני יכין Image של XP@SP3 בגוסט 2003. היה בעיה להתקינו על מחשב אחר ללא בעיה?.

אני יכניס שם כמה כמה תוכנות מותקנות ודריבר של FX 5200, האם המחשב השניה יעבוד בלי בעיה?

תודה רבה לעונים.

עריכה יש לי גם בעיה לאחר שחזור מערכת הדריבר של HP (מדפסת סורק 1315PSC) לאחר שמדליקים את המחשב כאילו מתקין את זה ומבקש איזה קובץ וזה נסגר רק ממנהל מסימות. ואני לא יכול להסיר את זה. וגם עשיתי ביטול לשחזור מערכת לא עזר

מה ניתן לעשות? יש איזה כלי כזה של מיקרוסופט שמתקן דברים שככתי איך קוראים לזה והיה לי את זה במחשב הישן.

מישהוא יכול לעזור תודה לעונים

פורסם

ממש לא רצוי להטמיע אימאג' של מערכת של מחשב עם חומרה אחת למחשב אחר בעל חומרה שונה.

פורסם
  • מחבר

השאלה עם זה עובד ועם אני יכין בVirtual machin זה יעבוד?

בויסטה זה אבד לי פשוט זה מצא איזה 20 התקנים חדשים

בXP זה יעבוד? תודה על התשובה

פעם אני זוכר גוסט עבד לי על 2 מחשבים עם אותה חומרה (פרט לדריבר מדפסת ובאחד היה צורב ובשני צורב DVD)

פורסם

זה יעבוד אם לשני המחשבים לוח האם מבוסס על אותו chipset.

אם הchipset שונה אז קרוב לוודאי שמערכת ההפעלה תקרוס אלא אם כן תעשה תהליך שנקרא sysprep קודם. (חפש בגוגל בשביל מידע על איך מדוע ולמה)

פורסם
  • מחבר

עוד שאלה נראלי הצלחתי את זה על האר דיסק אחד. ניסיתי לעשות את זה על מחשב אחר והיה לי את SETUP כמו בפירמוט שמגדירים את השם משתמש. אז נמחק לי המשתמש (יש את התיקיה שלו בDocument and setting ) אבל יש אפשרות להגדיר אותו מחדש- זה ביטל לי את השחזור מערכת

פורסם
  • מחבר

אהה לא משנה כבר הלך על המערכת הפעלה. הפעלתי גוסט והכל חזר. לא הבנתי יש איזה מאמר באתר מיקרוסופט ישראל

(http://www.microsoft.com/israel/windowsxp/expertzone/columns/marlov/04nov04.mspx)

אמרו שם לכתוב בRUN את הכתובת C:\Sysprep\Sysrep.exe BMSD הBMSD מסמן משהוא ויש עוד כמה פקודות וזה פשוט לא עושה כלום.

אגב אני גם לא בטוח כל כך שהצלחתי עם זה למרות שחיברתי את הHD הישן (QUATRABALL משהוא עתיק 20GB שבא ממחשב P3 866 מותג) עבד על עוד שלושה מחשבים שונים (P4 3GHZ 478 ,P4 1.8, ATLON1500).

קרה לי שפתחתי את SYSPREP.EXE והיה שם 3 אפשרויות, אחד האמצאית מטושתשת אבל אחר כך היא לא. האחרונה שלחצתי עליה זה כיבה את המחשב ושהדלקתי היה כמו שבשלב האחרון בפרמוט (XP) קובעים את הססמת אדמינסטרטור ומשום מה ביקש את הסיריאל המקורי שלי ושאל עם המחשב מחובר לרשת וגם עם להירשם לMS ולהגדיר משתמשים.

תאמת זה לא עבד על מחשב אחר אולי הגלל הבקר סאטה בו ישן (במחשב שעבדתי עליו הוא חדש עם SATA 2 והישן עם בקר SATA150 אז אולי זה הבעיה למרות שזה זיהה את זה ויכלתי לעבוד איתי בלי קשר).

תודה רבה לכל מי שעוזר כאן! :yelclap: :yelclap: :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים