פורסם 2009 במרץ 2916 שנים יש לי מעבד Q6600 עם מאורר סטנדרטי של המעבד INTELמשום מה מדי פעם הוא מפסיק ואחרי חצי דקה - דקה הוא חוזר לעבוד.זה פתאום קרה לי, שנה שלמה הוא עבד מצויין.יש למישהו רעיונות?תודה רבה.
פורסם 2009 במרץ 2916 שנים תנקה מאבק ותבדוק אם החיבור לחשמל תקין. אם ממשיך לעבוד אז אולי הגיע הזמן לקנות מאוורר חדש להבא לך לפורום קירור כדי לדבר על בעיות מאווררים.
פורסם 2009 במרץ 2916 שנים מועבר לפורום אוברקלוקינג וקירור. בהצלחה.ערוך בבקשה את כותרת הדיון בהתאם לחוקי הפורום
פורסם 2009 במרץ 3016 שנים מחבר בדוק אם אין אבק וכו..ובדוק את הגדרות הSMART FAN בביוס..עשיתי עם מנקה אבק אני לא מאמין שיש המון אבק (שאני לא רואה?) וזאת הבעיהמה בדיוק אני צריך לבדוק בביוס? אולי זאת הבעיה
פורסם 2009 במרץ 3016 שנים תאפס הגדרות בביוסאם זה ממשיך גם לחנות ורכוש מאוורר חדש זה לא יקר [30 שקל]זה כולה מעבד סטוק לא איזה זלמן ב300 שקל אל תשבור את הראש
פורסם 2009 במרץ 3016 שנים האבק הוא לא הגורם כאן..בביוס בלשונית/אופציה של הHARDWARE MONITOR יש לך אופציה שנקראת SMART FAN תבדוק על מה היא מוגדרת..אתה יכול לנסות לשנות אותה ולראות אם זה משפיע..
פורסם 2009 במרץ 3116 שנים מחבר אוקי בדקתי בהגדרות בBIOS, אלה האופציות:Smart Fan Control Method:Auto/ Intel®QST/ Legacy/ DisableSmart Fan Control Mode:Auto/ Voltage/ PWMכרגע הכל על אוטו'לשנות למשהו ספציפי?
פורסם 2009 באפריל 116 שנים בשביל מה אתה טוחן מיםשלוש תגובות אחורה כבר אמרו לך "לאפס הגדרות בביוס"אז תאפס ... במקום ללכת לאופציה/אופציה
פורסם 2009 באפריל 116 שנים זה עדין לא אמור להפסיק לו את המאוורר לפעמים זה כולה משנה דרגות מהירות של המאוורר זה לא לפי הצורך.
פורסם 2009 באפריל 216 שנים מחבר תודה רבה! שמתי על DISABLE כפי שאמרתם נתתי לו ריסטרט והמאורר חזר לקדמותו. מה בדיוק הייתה הבעיה? על מה בעצם עשיתי DISABLE?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.