עבור לתוכן

Radeon 9600 PRO - מספר שאלות

Featured Replies

פורסם

שאלתי שאלה קודם שלא טרחו לענות עליה (אולי באשמתי) אז הנה היא שוב ואמקד את העניין:

אני מעוניין בכרטיס גרפי בעל יכולות משחק סבירות ומעלה ושיהיה בו VIVO איכותי, דבר חשוב לי. הכרטיס יירכש בארה"ב.

הבנתי שצריך להימנע מסדרת ה-FX של GEFORCE.

בחיפוש ברשת מצאתי שני מקומות שלא מתפעלים מיכולות ה- VIDEO IN וה-TVOUT של כרטיסי GEFORCE4 Ti:

http://www6.tomshardware.com/graphic/20020522/ti4400_4600-02.html

ציטוט:

"In our last roundup of 21 GeForce3 Ti cards, we criticized the poor TV-output offered by these boards. Unfortunately, this situation has not improved with the GeForce4 family"

וכאן:

http://www.digit-life.com/articles2/gf4/gf4ti4200-4.html#p3

ציטוט:

"About 15% of the useful video signal gets away in the lower part of the test table. It's not the WinDVR program that should be blamed, but the capture driver of the card. A similar effect was also noticed in other programs (SmartCap or VirtualDub). The image is not very sharp. Moreover, there is almost no quality difference between sampling fulfilled with the composite input and the S-Video one. "

האם מישהו יכול לאשר או להפריך את הבעייתיות הנ"ל?

נשארתי עם הריידאונים למיניהם.

עקב מגבלות תקציב נופלים ה-9700 וה-9800 ועקב ביצועים ה-9000 וה-9200. מכיוון שאיני מתכוון להמהיר הייתי מעדיף את ה-9500 PRO על פני ה-9600 PRO אבל איני מצליח למצוא בשום מקום 9500 עם VIVO. שאלה: האם קיים כרטיס כזה?

בדקתי את אופציית ה-AIW ולא ברור לי משהו: האם למשל All In Wonder Radeon 9000 הוא כמו RADEON 9000 רגיל

מבחינת הביצועים? האם קיים AIW ברמת ה-9600 או ה-9500? לא איתרתי כזה.

בקיצור אם אני קורא את המפה נכון הכרטיס הנכון בשבילי מבחינת עלות, הרצת משחקים ו-VIVO הוא ה- Radeon 9600 Pro.

http://osnews.pricegrabber.com/search_getprod.php/masterid=929167/ut=50b28879e11a560e

מקווה לתגובה על כל הנ"ל.

פורסם

אין 9500 VIVO קח את 9600 VIVO

פורסם
  • מחבר

כמה תהיות נוספות שעלו בעקבות עיון ברשת:

1.מישהו כתב :

"When you get a Radeon 9600 Pro, make sure it's a real RV350 Pro, not just the whimsy R9600 np clocked up halfway in between."

אפשר הסבר? איך בודקים את זה?

2.אותו אחד ממשיך וכותב:

"Basically avoid PowerColor Radeon 9600 Pro EZ, or Sapphire Radeon 9600 Pro Lite; that and Gigacube's 256MB version, or any unspecified card."

בחיפוש בהודעות כאן ומקומות אחרים מצאתי תלונות נוספות על כרטיסים של Sapphire מבחינת ריצודים ועיוותים. למשל:

"I purchased a sapphire radeon 9500 pro today and the tv out is horrible. The color is horribly faded and fuzzy, no sharpness at all. I'm using a sony wega 27" tv, I can not get the colors to match"

ומאידך גם נאמר פה שלא צריכים להיות הבדלים משמעותיים בין החברות השונות שמשווקות את ה-9600.

מישהו יכול להבהיר את הנקודה אחת ולתמיד?

מה בעניין הרעש שהכרטיס עושה? יש לי כרגע RADEON 8500 של הרקולס ששקט כמעט כמו דג במים וגם לא מתחמם מדי

(במארז פתוח עם אוורור חיצוני). האם אפשר להסיק שכרטיס 9600 של הרקולס יעמוד בסטנדרטים הנ"ל או שזאת אופרה אחרת לגמרי?

פורסם

אתה יכול לדעת איזו גירסה זו לפי מהרויות הזכרנות,

קשה להאמין שיתנו לך כרטיס שמיהרו אותו כי הם מגיעים עם קופסה...

פורסם
  • מחבר

אתה יכול לדעת איזו גירסה זו לפי מהרויות הזכרנות,

קשה להאמין שיתנו לך כרטיס שמיהרו אותו כי הם מגיעים עם קופסה...

צריך לבדוק פיסית על הכרטיס? איזו מהירות אמורה להיות צרובה שם?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים