פורסם 2003 ביולי 2622 שנים יש לי מארזEnermax 3181עם 2 מאווררים גנרים 80 מ"ממאוור ג'נרי 120 מ"ממאוורר SF2 וקירור למעבדVolcano 11+המחשב גם ככה מאוד רועש אז אני מעדיף להשאיר את המאווררים במהירויות נמוכות דבר שגרם לי למחשב לקרוס פעם אחת..אז עכשיו העברתי את המאווררים למהירות מרסימום טמפ' המערת היא 30-33וטמפ' המחשב היא46-50זה נראה לי גבוה מדי לכמות כזו של מאוורים שעובדים על המקסימום(רק על 2 מאווררים אני יכול לשלוט אחד על המעבד ועל הסמארט פאן)אם למישהו יש פתרון מה אני יכול לעשות אולי דרך לגרום למאווררים האחרים לעבוד טוב יותר או משהו אחר?
פורסם 2003 ביולי 2622 שנים נראה שהיתבלבלת בטמפ' (או שמצב כזה לא יכול להיות.) של המעבד בלוח - זה בדיוק ההפך.עכשיו טמפ' המעבד שלך עדיין סבירה אם הוא לא בOC אך אם קירור כזה נראה שהוא צריך להגיע לטמפ' יותר נמוכות. הדרך היחידה לגרום למאווררים להיסתובב יותר מהר היא לעלות להם את מתח ע"י שנאי חיצוני עם בורר.. (לא מומלץ למתחילים ;D)הורדת את עדכון הביוס האחרון ללוח?
פורסם 2003 ביולי 2622 שנים מחבר כן הסידור כבלים נעשה בחנות שהרכיבו לי את המחשב ..קשה לי להאמין שהם טעו מדבור ב-PCHואני לא כזה מתחיל אבל אני לא מתכוון לשנות מתח בשביל זהזה נשמע מיותר עם כמות מאווררים שכזו...ואני בלי עידכון ביוס העניין שאת הטמפ' אני לא רואה דרך הביוס אלה דרך תוכנה בגלל שהביוס טיפה מזייף טמפ'בלוחAbit NF-7ככה שמעתיאגב עכשיו המעבד על 55 מעלות
פורסם 2003 ביולי 2622 שנים כל המידע שאתה מקבל מהתוכנה עובד דרך הביוס.למה הכוונה סידור הכבלים נעשה בחנות? תבדוק בעצמך אם הכבלים מסודרים כמו שצריך ואם הם לא אז תסדר אותם מאחורי הלוח או משהו.יש לך כבלים מעוגלים?
פורסם 2003 ביולי 2722 שנים לא גירסה 17 אלא גירסה 14.17 קוראת את הטמפ' יותר גבוה מ 14, יש אנשים שמדדו עם חיישן חיצוני וה 14 והטמפ' כמעט היו זהות.
פורסם 2003 ביולי 2722 שנים מחבר כן גם לי יש חיישן של המארז והטמפ' מגיעות ל-30 מקסימום מה שנשמע לי הכי הגיוני
פורסם 2003 ביולי 2722 שנים מחבר אוקיי עידכנתי את הביוס לגירסא ה-17 דווקא בגלל הדברים הנוספים שמתקנת החבילה ורשמו באתר שזו הטמפ' המדויקתאז טמפ' המערכת היא 30-33 והמעבד 40-42 ככהתודה על העזרהאני חושב שהטמפ' של המעבד גבוה בגלל הגריז הטרמי או משהו שלא ביקשתי משהו ספציפי ואני לא יודע אם קיבלתי אותו עם האיוורור
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.