פורסם 2009 במרץ 2916 שנים משום מה שאני עושה OC דרך ה- CCC 9.3 ומריץ ATI TOOL Artifact Test הכל עובד בסדר על המקסימום 650/1100 (זה המקסימום החדש ב CCC)אז הייתי חייב להמשיך עם Riva Tuner , ושם שאני מנסה להעלות אפילוקצת 630/1000 אני מקבל ב - ATI TOOL את ה"שגיאה" הבאה:Delta of ## in ## pixels ש- # מציין מספרים וזה ממשיך לעלות ככל שהבדיקה ממשיכה.ה- Counter של ה - Errors נשאר על 0.לעוד מישהו יש בעיה כזו ו\או יודע מה זה אומר ?
פורסם 2009 במרץ 2916 שנים בדקת שה-OC דרך CCC באמת חל על הכרטיס? (בעזרת GPUZ וכדו')כמו כן, בדוק מה המצב עם תוכנה אחרת, כגון OCCT.
פורסם 2009 במרץ 2916 שנים מחבר אכן כן בדקתי ואף קיבלתי ציון טוב יותר ב Vantage כך שזה בטוח השפיע. זה נראה כאילו Riva Tuner עושה Enable לאיזה משהו שדופק ת'בדיקה. מוזר.
פורסם 2009 במרץ 2916 שנים זה בדיקה לא ידועה של איזה ערך..ובגלל הOC הערך הזה לא נכון..ובגלל זה ההתראה..אני מציע לך לבדוק טוב קריסות טמפ' וכו..אם הכל תקין..אין סיבה לא להמשיך בOC..
פורסם 2009 במרץ 3016 שנים מחבר אוקיי אבל זה קורה רק לאחר שימוש ב Riva Tuner. יש למישהו המלצות לתוכנת אוברקלוק טובה אחרת ל 4850?
פורסם 2009 במרץ 3016 שנים יש לך אופצייה בדרייבר עצמו, אני עבדתי ככה ,זה מספיק טוב,תכנס לCCC ואז לאופצייה האחרונה ,ATI OVERDRIVE
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.