עבור לתוכן

כמה בעיות עם וויסטה

Featured Replies

פורסם

טוב יש לי כמה בעיות עם וויסטה,כשאני מתקין משחק חדש אז ההתקנה נתקעת ולא ממשיכה.ואז אני צריך להריץ את ההתקנה עוד פעם ועוד פעם ועוד פעם עד שהיא מסיימת,וזה יכול לקחת 10 פעמים :s07:,ומדובר במשחקים כבדים שבמצב רגיל ההתקנה שלהם יכולה לקחת 15 דקות...

אני לא יודע אם זה קשור לוויסטה ויכול להיות שתוכנה אחרת מפריעה,אולי נרו,או קפרסקי,אני לא יודע...

דבר שני הוא ששום משחק לא מציב לי קיצור דרך על שולחון העבודה,ואז אני צריך לחפש איפה לעזאזל התיקיה שלו בPROGRAM FILE

אין לי מושג מה גורם לזה,אני צריך רעיונות..

פורסם

טוב יש לי כמה בעיות עם וויסטה,כשאני מתקין משחק חדש אז ההתקנה נתקעת ולא ממשיכה.ואז אני צריך להריץ את ההתקנה עוד פעם ועוד פעם ועוד פעם עד שהיא מסיימת,וזה יכול לקחת 10 פעמים :s07:,ומדובר במשחקים כבדים שבמצב רגיל ההתקנה שלהם יכולה לקחת 15 דקות...

אני לא יודע אם זה קשור לוויסטה ויכול להיות שתוכנה אחרת מפריעה,אולי נרו,או קפרסקי,אני לא יודע...

דבר שני הוא ששום משחק לא מציב לי קיצור דרך על שולחון העבודה,ואז אני צריך לחפש איפה לעזאזל התיקיה שלו בPROGRAM FILE

אין לי מושג מה גורם לזה,אני צריך רעיונות..

לגבי קיצורי דרך, זה נמצא בתפריט START\התחל תחת התת-תפריט "GAMES" (כמה מפתיע... ;)). אתה יכול להגדיר שזה ייפתח כחלון חדש או שזה יתן לך לינקים ישר למשחק.

לגבי הבעיות בהתקנה, זה לא אמור לקרות. אני מניח שיש לך SP1 מותקן וכל הדרייברים כמו שצריך?

האם פירמוט והתקנה מחדש של ויסטה באים בחשבון?

פורסם
  • מחבר

כן חשבתי על פירמוט,אני אצטרך לקנות HD חדש להעביר אילו את כל הקבצים,

אולי אני אתקין את ה-7BETA(מתחרז :silly:) במקום את הוויסטה

ולגבי הקיצורי הדרך וואלה לא חשבתי על זה...

פורסם

לא כדאי להתקין את 7בטא בגלל שהוא לא מומלץ לשימושים יום יומיים. אתה יכול לעשות מחיצה להארד דיסק ולהתקין במחיצה אחת ויסטה ובשניה 7 וככה נראה לי תיהיה מרוצה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים